Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bu aradaHade paylaşalım geyik yapalım hamişler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği var orda buluşalım bi tıklayınn

26.bolumden sonra zaman atlayacakti...galiba zaman atlama isini sezon sonuna biraktilar..sadece osman olmayacak dizide diger karakterler ayni kalacak..

:26:
evet ama şu karolinin foyaları ne zaman ortaya çıktığını,alinin sefalet çektiğini görmek istiyorum bi an önce:97:

26.bolumden sonra zaman atlayacakti...galiba zaman atlama isini sezon sonuna biraktilar..sadece osman olmayacak dizide diger karakterler ayni kalacak..

nasıl yani cnm 45 yaşında olacak osman şu an 5 40 yıl sonra aylin mete 60 yaşında olacak berrin 65 falan soner ölmüş olur zaten ya da 80 falan carolin ali cemile balıkçı da aynı şekilde çoktan ölmüş olurlar yani şu an ki oyuncuları yaşlandıramazlar o kadr yaşlandrsalar bile yapmacık olur o yüzden yeni oyuncular gelmek zorunda kalacak ya da bir çoğu ölmüş olacak ve yeni karakterler gelecek

Son düzenleme:
Bu bölümde iki kazığı paylaştılar Carolinle Ali kaptan. Carolin'e açık arttırma kazığı, Ali kaptana da Balıkçı kazığı(Cemileyi seviyorum deyip evlenme teklif etmesi) iyi yakıştı

Carolin nasıl hem bankada çalışıp hem ortak iş kuracak. Böyle birşey olamaz bu yasak. Banka işinden olur ozaman. Ne saçma

Necati de odun gibi davrandı yarışmada diycem ama çocuk işte. Uln kendi okulun kazanmış bi tebrik et nezaketen de olsa... Bu arada okulun müzik hocalarını yarışma da göremedik. Hadi incinin möhim bir işi vardıÖbür müzik hocası nerdeydi? İnce bir ayrıntı ama..olmaması saçma olmuş

40 yıl değil de 20 yıl atlasaydı daha iyi olurdu o zaman

bi eskiye donecekler bi yeniden gosterecekler..yani oyuncular cikmayacak diziden

:26:

evet ama şu karolinin foyaları ne zaman ortaya çıktığını,alinin sefalet çektiğini görmek istiyorum bi an önce:97:

daha önceden duyduğum kadarı ile osman ileride carolini öldürecek hapisten günlüğünü yazıo falan olacak

ya da ben bir senaryo uydurayım
osman falan filan hepsi çoktan göçmüş gitmiş olacak osmanın o hapiste yazdığı kitap yayınlanmış olacak ve biri o kitabı okurken son sayfasından ooppp büyük final ve dizi orda bitecek SON :)
belkide o kitabı okuyan carolinin kızı oğlu falandır üvey kardeş yani
bu benim senaryom nasılll

off mete mete o pantolon,o ceket o saçlar o dudak kıvırışı yirim seni yirim:98:

çok yaratacı gerçekten
ama bence osmancık değil ali öldürsün karolini,sorada aliyi idam etsinler,kazenin deyimiyle şeyinden assınlar

Valla dizi yoruma açık.Acep cemile kabul eder iki teklifi?Bence etsin.İnsanın karşısına kıymet bilen biri her zaman çıkmıyor.ali'den yediği tokatların haddi hesabı yok cemile'nin.

Hapis dediniz de aklıma geldi,darbe ne zaman olacak yauv. Bu siyasi olaylar iyice karışmaya başlayacakmış ortalık. Hakanla o ülkücü genç konuşurken duymuştum. Birileri ortamın karışmasını istiyor diyordu

çok güzel bir bölümdü. Carolinin mors olmasını içimin yağları eriyerek seyrettim ohh iyi oldu dedik eşimle. Soner'in son anda geleceğini tahmin etmiştim. Bir yerlerine baka baka gitti işte.

Ali Carolin ile ortak iş yapmakla hele o tekneyi onun üstüne yapmakla hayatının hatasını yaptığının farkında değil. Bir de müzük yarışmasında çok duygulandım ya. Kimse 1. olmasını yakıştırmadığı için bitti bbu iş dediler ama müdür nasıl tırıs tırıs geldi tebrik etti amaa.. Necatiye de kapak oldu. Yalnız sınıf biliyormuş zaten İnci hocanın evleneceğini nasıl yayılmadı bu haber Necati nasıl duymadı ve kaçırdı bu fırsatı moralini bozmak için fırsat kolluyordu zaten biri bilirse herkes bilir okul hayatı böyledir.

Soner neden gitti sanki Mesude ile hadi Aylin'e inat gitti evine bıraksaydı dansa neden götürdü de ümit verd, o salak kıza. Aylin'de iyi yaptı ama kimbilir Soner'in aklına neler geldi ama yarışmaya gittim deyinde nasıl sevindi. Murat zaten evde biblo gini Aylin kafasına göre gidiyor geliyor.

Ya Ali Kaptan'ı yine boğacaktım boşanmış etmiş ona ne ki yanii.. O karısı varken aldattı. Kadının düşmanı yine kadın nasıl dedikodu yapıyorlar.Salak balıkçıda Cemile dediği halde neden geldi mahalleye sadece Ali le değil mahalleli ile de alakalı kadın orada çalışıyor herkesi tanıyor nasıl zor durumda bıraktı ne muhatap oluyor ki. Al'de aklında erkekik taslaı alkış bekledi herhalde ama kendini rezil ediyor ay bıktım artık herşeye bağırıyor saldırıyor. Banka müdürüne, polise, Cemileye, balıkçıya ama bir tek Carolin'e birşey demiyor diyemeden de kazıklanacak.. bakalımım teklifi kabul edecek mi bence etmeyecek şimdilik çocuklarını düşünerek..

metenin sesi elemelerde daha güzeldi bu ne ses şimdi yaaa karga gibi

evet yaa
çok kasmış, bir değişikti

oh be böğrümden öküz kalktı

aydasuuuu naber kuzummm

Bu saftirik cemile evlenmez,yok yooook kesinlikle evlenmezz..

ben olsam bir dakka düşünmem valla

kesin, hiç şaşırmam

dakika ne kuzuuum yaaa ben olsam saniye düşünmem daha cemi demeden evet derdim

vallahi aylin bile ondan önce ölür sonra ikinci karıyıda alır bu murat bende söylemesi

ilkşaaahhhhhh
yemin ederim bugün yardın benii gülmekten
bugün çok formundasın şekerüümmmm

cee deyince evet haaaa

o kadar çok güldüm kii, eşimde forum ekranına bakıp gülme krizine giren ilk kişisin heralde diyor

çok yaratacı gerçekten
ama bence osmancık değil ali öldürsün karolini,sorada aliyi idam etsinler,kazenin deyimiyle şeyinden assınlar

kazene bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…