Cık! Şimdi bi daha düşündm de bu Murat ın öleceği yok.. Hepimizden daha sağlam..
Cık! Şimdi bi daha düşündm de bu Murat ın öleceği yok.. Hepimizden daha sağlam..
atlayınca tüm karakterler oyuncular değişecekti ya sıfırdan başlayan bir dizi gibi olacaktı çok tepki görmüştür bizlerde burda çok tepki göstermiştik dışardanda izleyicilerden tepki almışlardır bence vazgeçtiler sadece osmanın psikolojisi daha çok bozulmasın die onun rolü fazla kalmadı sıradan çocuk karakter görünümde şu an
26.bolumden sonra zaman atlayacakti...galiba zaman atlama isini sezon sonuna biraktilar..sadece osman olmayacak dizide diger karakterler ayni kalacak..
nasıl yani cnm 45 yaşında olacak osman şu an 5 40 yıl sonra aylin mete 60 yaşında olacak berrin 65 falan soner ölmüş olur zaten ya da 80 falan carolin ali cemile balıkçı da aynı şekilde çoktan ölmüş olurlar yani şu an ki oyuncuları yaşlandıramazlar o kadr yaşlandrsalar bile yapmacık olur o yüzden yeni oyuncular gelmek zorunda kalacak ya da bir çoğu ölmüş olacak ve yeni karakterler gelecek
nasıl yani cnm 45 yaşında olacak osman şu an 5 40 yıl sonra aylin mete 60 yaşında olacak berrin 65 falan soner ölmüş olur zaten ya da 80 falan carolin ali cemile balıkçı da aynı şekilde çoktan ölmüş olurlar yani şu an ki oyuncuları yaşlandıramazlar o kadr yaşlandrsalar bile yapmacık olur o yüzden yeni oyuncular gelmek zorunda kalacak ya da bir çoğu ölmüş olacak ve yeni karakterler gelecek
:26:
evet ama şu karolinin foyaları ne zaman ortaya çıktığını,alinin sefalet çektiğini görmek istiyorum bi an önce:97:
40 yıl değil de 20 yıl atlasaydı daha iyi olurdu o zaman
daha önceden duyduğum kadarı ile osman ileride carolini öldürecek hapisten günlüğünü yazıo falan olacak
ya da ben bir senaryo uydurayım
osman falan filan hepsi çoktan göçmüş gitmiş olacak osmanın o hapiste yazdığı kitap yayınlanmış olacak ve biri o kitabı okurken son sayfasından ooppp büyük final ve dizi orda bitecek SON :)
belkide o kitabı okuyan carolinin kızı oğlu falandır üvey kardeş yani
bu benim senaryom nasılll
çok yaratacı gerçekten
ama bence osmancık değil ali öldürsün karolini,sorada aliyi idam etsinler,kazenin deyimiyle şeyinden assınlar
çok yaratacı gerçekten
ama bence osmancık değil ali öldürsün karolini,sorada aliyi idam etsinler,kazenin deyimiyle şeyinden assınlar
daha önceden duyduğum kadarı ile osman ileride carolini öldürecek hapisten günlüğünü yazıo falan olacak
ya da ben bir senaryo uydurayım
osman falan filan hepsi çoktan göçmüş gitmiş olacak osmanın o hapiste yazdığı kitap yayınlanmış olacak ve biri o kitabı okurken son sayfasından ooppp büyük final ve dizi orda bitecek SON :)
belkide o kitabı okuyan carolinin kızı oğlu falandır üvey kardeş yani
bu benim senaryom nasılll
metenin sesi elemelerde daha güzeldi bu ne ses şimdi yaaa karga gibi
oh be böğrümden öküz kalktı
Bu saftirik cemile evlenmez,yok yooook kesinlikle evlenmezz..
ben olsam bir dakka düşünmem valla
dakika ne kuzuuum yaaa ben olsam saniye düşünmem daha cemi demeden evet derdim
vallahi aylin bile ondan önce ölür sonra ikinci karıyıda alır bu murat bende söylemesi
çok yaratacı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?