Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

hakandan pek bahsetmediler ahmet hiç yoktu

belki daha ağlıyordur, geçen hafta öldü annesi

Ya bir de saçma bir yer vardı. Tamam halası para gönderdi diye dedi Carolin ama ev ederinin çok daha fazlasına gitti Carolin arttırdı da arttırdı Ali demedi mi ya bu para nerden geldi bu kadar para nasıl gönderdi halan bu kadar fazla diye demi amaa... Hem evi ben halamın adına alıyorum ben kendi adıma alacağım ama onun olacak dedi sonra da tekne alalım ben sahibi sende ortak ol dedi eee bu para ev için gönderildi halan ne diyecek bu işe diye neden demedi bir de geri ödemesi var Carolin'e verecek heralde öemeleri o da cukka yapacak bir de sahibi benim deyip kendine daha çok para alacak herhalde.

Bu arada tarihin ileri gitmesi karakterlerin yaşlanması, büyümesi vb. şeyler sezon sonunda olacak daha çncede yazmıştım Erkan Petekkaya katıldığı bir programda söylemiş sezon sonunda Osman büyümüş olacak diye..

dizinin sonu nasıl bitti kaçırdım yaaaaaa (
mete askını kaybettimi evlendimi kız? ya cemile balıkçıya ne dedi oda seviyomu ?

bugünkü bölümü baştan sona izledim ve bayıldım doğrusu

aylin ve carolin karşılaşması süperdi ben orda acayip zevk duydum carolinin mors olmasına aha böyle bayıldım bayıldım

metelerinde yarışmayı kazandıkları sahne de süperdi hele cemile nasılda sevindi ben sevinmiş kadar oldum

ve balıkçının evlenme teklifi tamda ali varken cuk diye oturmuş inş.cemile teklifi kabul eder

Mete çok detone oldu yine ya.

Sen şarkı söyleme Mete vazgeçtim ben.

Tam bir star ama keşke şarkılarda seslendirmeyi falan başkası yapsaydı şöyle benzer bir ses.

Ama 1. olmalarını bekliyordum zaten.

Necati'ye de müdüre de güzel bir cevap oldu.

İnci Hoca evlendi ve Mete duymadı.

Orası saçma olmuş bence.

Gıcığın biri çıkıp Mete'ye haber verirdi yani.

Bakalım evlendi daha da zor olcak. Mete'ye ilgisi olduğu aşikar.

Aylin'e bayılıyorum. Evlendi daha da güzelleşti.

Ve herşeyden önce bozulmadı.

Ailesini, kardeşlerini düşünüyor.

Açık artırmadaki o sevinci, heyecanı, hayal kırıklığı çok güzeldi çok.

Soner'in el hareketlerine bayıldım. "devam et, devam et"

Süleyman gerçekten nerede ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyor

Cemile kesin kabul etmicek evlilik teklifini.

Aliiiğğğ sinir Aliiiğğğğ her sabah camda bekliyor adam resmen yaa.

Güzel bir bölümdü. En güzel tarafı da Berrin-Ahmet sahneleri yoktu

Mete ne kadar güzeldi bu akşam
Aylin çok güzel bir kız doğal
Osman zaten mıncık
Berrinden soğudum
Bütün sülaleyi yazcam bu gidişle
Cemile evlen balıkçıyllaaaaaaaa
Aliiii buda sana kapak olsun

ali çok sinirsin ama çok da karızmatıksın ya o boy o pos arkadaslarıma boyel soyluyorum ama takmıslar meteye ya dunku cocuk mete uff ali alicemıle anacım sende evlen artık balıkcıyla haberın olsun zengın olcan kızz

yine harika bir bölümdü eskiden bütün dizilere bakardım bu dizi sayesinde seçiçi oldum izlediğim iki dizi var artık
cemile kesinlikle evet demez balıkçıya aslında evlense kraliçe gibi yaşar
berrine bende sinir olanlardanım bu bölüm yoktu şükürr

Anaaammm ne diyon sen oherif pisikopaaaattt. ama kapak oldu demek ki cemile yide beğenen seven birisi varmış demek ki cemile senin şamar oğlanın değilmiş Alii kaptaaannn.

herkes meteyi seviyo ama ben en çok ona gıcık oluyorum
hocaya olan aşkını abartıyo
sonunu izleyemedim inş evlenmiştir inci
aylinle sonerin aşkı daha samimi geliyor bana
son olarak cemile de kendine bi hayat kursun artık mutlu olsun

bu berrin ve ahmete bende katlanamıyorum yaaaa
ama özette geçmesine rağmen ahmetle ilgili şeyler hiç gösterilmedi.inşallah hiç gösterilmezde

bencede cemile evlenme teklifini kabul etmez...
aylinin annesiyle barışma sahnesi duygusaldı...
osman'da benim abim deyip oynaması felan çok şekerdi...küçük tospa
aylin ve carolin müthişti çok kızardı carolin sonunda aylinin teklifini duyunca...

Açık arttırmada hop oturup hop kalktım ama ya neydi o karolinin ağzını eğip büzmesi öyle.. Aylin 30 bin dedikten sonra onun 32 bin demesi, Aylinciğin başını eğip kalması.. ağlayacaktım az kaldı orda ama sonunda zafer bizim oldu hehee

Biz annemle sanki maç kazanmışız gibi bir alkış tutturmuşuz ki, evi Aylin alınca.. Diziyi izlemeyen babam bize acıyan gözlerle baktı

hanımlar ben de cemilenin kabul etmiyeceyini düşünyorum,şimdilik.....sonra sırf alıye gıcık olsun diye kabul eder,bence...ayrıca murat yavaş yavaş gerçeyin farkında varmaya başladı:18:,aylinin tepkileri gözlemliyor,bence yakında bi şeyler olacak,ayrıca sonerin dün çocuk gibi aylinin peşinden gitmesini komik oldu,sen neredeydin vs.sana ne be adam,çok ta güzel cevabı da aldı ben kocama hesap veririm,çok alemler, ayrıca aylinin artırmada sonerden destak almasını hoşuma gitii o sahne mitişti,yani biz burdayız güçlüsün çok güzeldi:119:

tek değişmeyen şey o zamanlardan beri erkeklermiş
hem ayrıldığım benim olsun,hem genç çıtır karım olsun ohoo
istiyolar da istiyolar alayı aç bunların

aylinin carolini alt etmesi çok güzeldi..aylinin hem çocuksu hem heyecanlı hallaeri hoştu.
carolin ilk başta nasıl süzüp süzüp gülüyordu cemileyi..boğ gitsin şunu ne çirkef biri yaaa

mete çok tatlı yaaa..aklım 5 karış havada liseli olsaydım kesin platonik aşık olmuştum

muratta gerdek derdine geberip gitcek oğlum olmuyor işte zorlama kalbin dayanmıyor

mesude ne yüzsüzmüş ya aynı anası..

arkadaslar bu caroline, zengin diye soner e kanca atmasin. dun bu kim diye sordu degil mi? hadi hayirlisi. Su murat a sinir oluyorum kizi yakaladigi yerde taciz e basliyor. tiksindim resmen uyuz.

meteyi ben ççoookkkk seviyorum
inciye olan aşkıda çok romantik
ama her babasını görüşte üzerine atlaması artık sıkıyor biraz

arkadaslar bu caroline, zengin diye soner e kanca atmasin. dun bu kim diye sordu degil mi? hadi hayirlisi. Su murat a sinir oluyorum kizi yakaladigi yerde taciz e basliyor. tiksindim resmen uyuz.

ne taciziii kuuuu
gocası değil mi o onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…