Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

heeeyyyttt beee döşek altındanda ütülü ütülü pantalonunu çıkardı

bu bisiklietli eleman fatihten tarabyaya bisikletlemi gidio ohaa gün biter gidemez yahu

Allahım yaaa,Aylin'le dans ederken sarkan,sonrada dayak yiyen o çocuk,benim üniversitedeki sınıf arkadaşım.Bi ben kaldım artist olmayan haa :)))

kızlar bu adam sizi duydu bak kestiriyo sakallarını dedmin bile sakalı o kadar uzun değildii yaa

heytt bee tıraş ta oldu yakışıklı damadımız

kızlar bu adam sizi duydu bak kestiriyo sakallarını dedmin bile sakalı o kadar uzun değildii yaa vayy cemilede pek güzel oldu bu osmana bayılıyorumm

Allhım çok şükür! Sinek kaydı olmasa da en azından şu adamın berbere uğradığını gördüm ya...

haydeeeeeeee ali kaptan öğrendi hapis olayını offff anasını yaaa deli oldum şimdi

aha alinin eline kozlar geçiyo bunudacemilede kullanacak ona der şöyle böyle diyee

ali kaptan sen hikmet karcıyı öğreneceğine git karının eskiden ne dolaplar çevirdiğini bankayı nasıl soyduğunu ekberi nasıl öldürdüğünü öğren

Uleyyyn bu bisiklet süren adamın ağzı ne gevşekmiş beah!!
Osmancığa bakın yav yirim ben onu yiriiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…