Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bu mesude neden geldi sinsii şey yaa kurcalıcak herşeyi amacına ulaşamasa bari :84::84:

Ay şu mesude de carolineden şeytanDün kü şeye bak sen havalar tafralar Gıcıkkkkkkk

Ya kızlar ben kaçırdım Ali anneniz balıkçıyla evlenecek dedi mi o sahne geçti mi dediyse çocuklar ne dedi:26:

mete ne güzel dedi..zıbardı kocan..ammam güldüm..
doğal olarak ta, karolin anlamadı..

sonerlerin evindeki hizmetçi 7/24 çalışıyor galiba..
mesude ağız tadıyla evi kurcalayamadı..

aldı anahtarı karıştırır sözleşmeyi bile alır

Ay şu mesude de carolineden şeytanDün kü şeye bak sen havalar tafralar Gıcıkkkkkkk

Ya kızlar ben kaçırdım Ali anneniz balıkçıyla evlenecek dedi mi o sahne geçti mi dediyse çocuklar ne dedi:26:
aynenn bebişimm valla hepimiz uyuz oluyoruz ona
ali sarhoş geldi işte çocuklara anneniz balıkçıyla evlenecek haberiniz varmı söyledinmi cemile dedi şuanda anlatıyor işte cemile

Mete yi Göksel Arsoyun gençliğine benzetiyorum.:97:

:98::98:

:83:
aynenn bebişimm valla hepimiz uyuz oluyoruz ona
ali sarhoş geldi işte çocuklara anneniz balıkçıyla evlenecek haberiniz varmı söyledinmi cemile dedi şuanda anlatıyor işte cemile

Tamam sağol canım

Yuh anahtarı aldı sinsi şey

Böyle insanlardan nefret ediyorum

ahada yakaladıı sarhoş sandı adamı ama cin gibiymiş valla çok güzel olduuu:92::92::92:

doğru akılsızlığında aileden geliyo hatta annesineçekmiş mesudeee

aliyy niye gittin çemileyeee konuşmasına çok gülüyorum yaa

Ben ayrica Süleyman'a bayiliyorum ya.Adam her zor durumda bir yerlerden fi$kiriyor.Her eve lazim böylesi

karolin aliyi atmış evin girişine,üzerine bi battaniye bile örtmemiş..
oh iyi oluyor aliye..bi de tokat yedi...

Hasefe nine, ne postmodern kaynanaymış,
ömrünün sonuna kadar yalnız kalacak değilsin diye destek verdi...

bu mesude çok bela olacak sonere..tehditle evlenecek korkarım..

Aman ben de bu balıkçının sakallarına taktım kafayı.. Akşama çocukların karşısına çıkacak.. Bi sinek kaydı olsa bari!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…