Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

pis gicik Aliiiii.bunuda yapti haaaaa.yaziklar olsun pislik.inanmiyorum yaa.Cemile mutlu olamiycakmi yaaa

evde carolinden tokat yer,öbür tarafta cemile'ye ve çocuklarına terör estirir
maalesef var böyle kişiliksizler,kendi evlenir ayrıldığı eşine ''çocuklarımın anasısın otur oturduğun yerde''
der,rahat bırakmaz eski eşini ve çocuklarını

ya arkadaşlar yukarda metenin arkadaşlarıyla olan resimlere baktım da...sürekli bi içki muhabbeti var....niye?neden bu kadar çok içer bu gençlik yazık yahu..çok da seviyorum kardeşim sanki..ama yazık ya içmeyin bu kadar çocuklar..

Offf..balıkçı ölicek mi yoksaaaa
Aliiiiiğğğğ..çok psikopatsııııınnnn..

bu metenın kız arkadası dünya öykuü gecende demısdım benım facede eklı hatun dıye merak edıp sordum dogru dedı bıde kızın elınde rakı bardagı ıle bıde kız 90 lı :S sastım kaldım ya bız kurak yerde yetısdık dıorum yada bu yenı nesıl sulak yerde yetısdı

yeni nesil aşmış bacım..Biz Rahibe Teresaymışız meğer..

Kızlar bu dizide gençliğimin veya olgun yaşlarda izlediğim (Süper Baba, Gülbeyaz,Yabancı damat,Ali Haydar sofrası)nın tadını alıyorum dram var ama dozunda en azından diğer dizilerdeki gibi aile içi çarpık ilişkiler,yersiz dramalar abartılı kahramanlar yok.Bazen Cemile ye bizde kızdık bazan o soğuk günlerde bizde evimizden atılmışızda yarı inşaat halinde bir yere sığınmışız gibi üşüdük.Ben diziyi kendime çok yakın görüyorum herkesin başına gelebilecek şeyleri anlatıyor sadece salı akşamlarım dolu diğer günlerde izlemeye değer bişey yok(bide BEHZAT Ç.var).:81::81::81:

yaa sonunda Ali Kaptan iyice keçileri kaçırdı. Bu ne yaaa tekneyle kulubeye girmek. İyice rezil etti kendini kaybetti bir akıl hastanesine yatması lazım. Kendisi balıkçının yaptığının aynılarını yaptı evliyken başka birini buldu., çocuklarını dövdü, dışarı attı az daha Mete de ölüyordu, Osman'da. Ama eski karısı namusuyla biriyle evlenecek kaldıramıyor. Gerçek hayatta var işte böyle tipler. Kendi hayatlarını istedikleri gibi yaşarlar ama başkalarının yaşamasına izin vermez malı gibi görürler. Yazık olacak balıkçıya ölceke mi acaba öyle gözüküyor ama Ali'nin muhakkak hapse girmesi lazım. Cemile şahit, tüm sahildekiler şahit, tekne Ali ve Caroli'nin teknesi daha ne kadar delil olacak. Kavga ettiklerini tüm mahalle biliyor artık kurtuluşu olamaz bence.. Çok üzüldüm ya balıkçı ölmesinn Cemile mutlu olsunn..

yaa sonunda Ali Kaptan iyice keçileri kaçırdı. Bu ne yaaa tekneyle kulubeye girmek. İyice rezil etti kendini kaybetti bir akıl hastanesine yatması lazım. Kendisi balıkçının yaptığının aynılarını yaptı evliyken başka birini buldu., çocuklarını dövdü, dışarı attı az daha Mete de ölüyordu, Osman'da. Ama eski karısı namusuyla biriyle evlenecek kaldıramıyor. Gerçek hayatta var işte böyle tipler. Kendi hayatlarını istedikleri gibi yaşarlar ama başkalarının yaşamasına izin vermez malı gibi görürler. Yazık olacak balıkçıya ölceke mi acaba öyle gözüküyor ama Ali'nin muhakkak hapse girmesi lazım. Cemile şahit, tüm sahildekiler şahit, tekne Ali ve Caroli'nin teknesi daha ne kadar delil olacak. Kavga ettiklerini tüm mahalle biliyor artık kurtuluşu olamaz bence.. Çok üzüldüm ya balıkçı ölmesinn Cemile mutlu olsunn..

Ya balikci olse bile artik Ali kaptan hapise felan girsin ondan temelli kurtulsun rahat etsin Cemile

cnmmm mesaj kutun dolumu
mesaj atamıyorum bi türlü sana:26:

Yaaa yarın seyredemicem sanırım bu diziyi... dayımlara gitcez annemdeyim yaa dayomda hiç sevmiyo izlettirmiyo bu dizileri malesef.. ben buradan okur anlarım artık neler olduğunu.. sonrada netten izlerim..

Yaaa yarın seyredemicem sanırım bu diziyi... dayımlara gitcez annemdeyim yaa dayomda hiç sevmiyo izlettirmiyo bu dizileri malesef.. ben buradan okur anlarım artık neler olduğunu.. sonrada netten izlerim..

dayınlarda pc varsa ordanda izleyebilirsin canım canlı olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…