Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Aliiiiiğğğğğ iğrençsinnn aliiiğğğğğ ...

Taksimde sallandırmalı seniiiiii aliiiiiiiiiiiiiii...

ya kızlar bu dizide çalan fon müzikleri varya onları indirebilceğim bi site var mı bana özelden mesaj atsanız

hadi aksam olsunda izleyelim yaa.coook heyecanli bir bölüm olacak.nefesler tutulacak bugün:122::122:

carolinin entrika çevirecek olayı kalmadı gibi.Gerçi sağı solu belli olmaz her an atağa geçebilir.mesude çok sinir.Berrin içinde biraz atraksiyon koysunlar her bölümde konu mankeni gibi arkada duran evlat.

berrinin ahmetle yatıp kalktığı bile unutulduysa. o filmde hiç bi$ey aklda kalmaz bence

berrinin ahmetle yatıp kalktığı bile unutulduysa. o filmde hiç bi$ey aklda kalmaz bence

tabiki yatıp kalktığını unutmadım,unutan da yoktur zaten .Berrin birkaç bölümdür çok arka planda doğru düzgün diyalogları bile yok anlatabilmişimdir umarım kapiş. Ayrıca yatma sahnesi dizinin unutulmaması gereken önemli sahnelerinden biri değildi bence daha da önemli sahneler vardı bana göre.

Son düzenleme:

bz illaki unutmadık da dizidekiler unuttu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…