1.Ali Cemileye tecavüz edecekken kapıda Kapıyı kıracak derecede vuran Mete..(Yalnız bu ne kadar doğru bilmiyorum..Bunu duydum çünkü demiş)
2.inci nin 29. bölümde kanser olduğunu öğrenecekmişiz. hatta bahçede bayılma sahnesi varmış
vee 1. le alakalı olarak
3.Tecavüz Cemilenin evinde olucak..Evde sadece Osman ve Cemile var.Ali gelicek biz Birbirimize aitiz Balıkçı falan hata dicekmiş.Ardından itişmeler falan olucak.Son malum şey olduktan sonra Ali evden çıkıcakmış.Üstünu falan düzelterek gidicekmiş..Osman eve çıktığında Annesini yarı çıplak buluyormuş..
Ve zaman atlaması şimdilik yok...İlerde ne olur bilemem
Yaralılarda ölen falan yok.Hepsi hastaneden çıkıcak..
sonerin büyük kararı mesudeye evlenme teklif etmek
nişan sahneleri çekilmiş durumda şuan...
ali tecavüz ediyor hatta cemilenin hamile kalacağı gibi bir duurmda konuşuluyor vede doğuracağı bu bebeği..
inciyi eve götüren mete ve inci hoca nahoş bir durumla karşılaşıyor sanırım eşi aldatıyordu evdee durumu görüyorlarr.....
ince hocanında ince hastalık olduğu sölemi dolanıyor ortada....
birde gazeteci anneyi vuran adamı bulacaklar ama adam öldürülecek snaırım kimin emri olduğu öğrenilmesin diyeee....vurduruluyorr...
sonerin büyük kararı mesudeye evlenme teklif etmek
nişan sahneleri çekilmiş durumda şuan...
ali tecavüz ediyor hatta cemilenin hamile kalacağı gibi bir duurmda konuşuluyor vede doğuracağı bu bebeği..
inciyi eve götüren mete ve inci hoca nahoş bir durumla karşılaşıyor sanırım eşi aldatıyordu evdee durumu görüyorlarr.....
ince hocanında ince hastalık olduğu sölemi dolanıyor ortada....
birde gazeteci anneyi vuran adamı bulacaklar ama adam öldürülecek snaırım kimin emri olduğu öğrenilmesin diyeee....vurduruluyorr...
Okuyunca icim karardi izleyemem ben bu diziyi artik
Bi tokat atsa icim yaniyordu simdi birde tecavuz sahnesi mi izliyecegiz
Pis sarhos Ali icip icip zibarip olse keske :84:
alllahımmmmmmmm işte bu yaa bu dizide duyduğum en güzel şey buEvet kızlar gelen büyük bir tüyo varr
ekber ölmedi yaşıyorrr
yavvvvv balıkçı nolduuuu onu bılen yokmuuuuuuuuuuuu
evet ya balıkçıya ne oldu adamım benim ya sen ölme
Önleyin bu tecavüzü
Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin internetteki forum sitelerinde isyan bayrağı açıldı. İzleyiciler bir tüyo almış. Buna göre, Cemile, Ali Kaptan'ın tecavüzüne uğrayacakmış. İşin daha da beteri, minik Osman buna tanık olacakmış.
Evet, tecavüz, taciz ve şiddet, kadınların hayatını kabusa çeviren en pervasız, en iğrenç insan hakları ihlallerinden biri. İzlerken canımızı acıtsa da, zaman zaman 'dizi promosyonu' olarak kullanılsa da konunun ekranda işlenmesine karşı değilim. Ama öykünün içinde bir 'gereklilik' varsa, senaryonun "olmazsa olmaz" bir parçasıysa, yani işin özüne 'samimiyet' hakimse, sonuna kadar işlensin... Ama dizi senaristleri, yapımcıları, yönetmenleri tecavüzü 'reyting artıran bir kabartma tozu' olarak kullanacaklarsa, işte ona sonuna kadar karşıyım.
Gönlüm, Cemile'nin ve minik Osman'ın bu acıyı yaşamasına razı değil. Umarım internette dolanan 'tecavüz tüyosu' bir şehir efsanesinden ibarettir...
yüksel aytuğ
şu soneri sevemedim benakıllı geçinen bi tip mesudeylede evlenirse bu tezim doğrulanmış olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?