arkadaslar ben sabahlari Aliye nin tekrarlarina bakiyorum da. Resmen oyle bir gecer zamanki o diziden etkilenmis. cok benziyor. ikinci hanimlari onlari dolandiriyor. cocugu kaciriyor. karisinin sevdigi adami kiskaniyor falan filan.
arkadaslar ben sabahlari Aliye nin tekrarlarina bakiyorum da. Resmen oyle bir gecer zamanki o diziden etkilenmis. cok benziyor. ikinci hanimlari onlari dolandiriyor. cocugu kaciriyor. karisinin sevdigi adami kiskaniyor falan filan.
Aynen katılıyorum Eylül , bende sanki o anda orada yaşıyorum olayları.benzerliklere gelince bunların hepisi birbirine benzerler errrkkkeeekklerya.Genelde insan hayatları birbirine benzer. Aynı acılar, üzüntüler, sevinçler yaşanır.Dizilerin de birbirine benzemesi doğal. Konudan ziyade oyuncuların ve görselliğin de ağırlığı var. Yani insanların ilgisi sadece konuya değil.Ayrıca 80 lerde 60 larda geçen diziler bana keyif veriyor. Bu konuyla yaşadığımız yılı işleyen bir dizi olmuş olsaydı belki su an aldığım tadın daha azını alırdım.
kizlar ya balikcinin eski karisi ask-i memnu daki sevil degilmi? firdevsin kankasi vardi hani ona benzettim ben
Balıkçıyı göstermiyo:26::26:
balıkçıyı fragmanda gösterseydiler merak uyandıramazlardı
Ali Kaptan uyarmıştı. Vallahi de billahi de söylemişti. Kavga sırasında demişti ki, "Kafamı bozmayın, hepinize bodoslama dalarım..."
Öyle de yaptı. Tekneye eski ve yeni karısını doldurup (herhalde ağırlık yapsın diye, safra niyetine) Balıkçı'nın kulübesine tosladı...
Boğaz, dümeni kilitlenen tankerler nedeniyle bu tür 'bodoslama'lara alışıktır zaten. Nitekim bizim Balıkçı da üzerine üzerine gelen tekneyi sadece seyretmekle yetindi, hiç panik yapmadı. İşin ilginç yanı, alt tarafı 15 metrelik saçtan yapılmış teknenin, 5 metrelik beton rıhtımı yarıp nasıl kulübenin içine dalabildiği...
Bence Ali Kaptan yanlış iş seçmiş... Tekneyi gazino haline getireceğine, buz kıran olarak Kuzey Buz Denizi'nde kullansa, paraya para demezmiş!
Bu arada Balıkçı'yı kulübede bulamasaydı, eminim tekneyle köşke kadar çıkardı...
O kadar yani...
yüksel aytuğ
balıkçı yok :26:öldümü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?