Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

arkadaslar ben sabahlari Aliye nin tekrarlarina bakiyorum da. Resmen oyle bir gecer zamanki o diziden etkilenmis. cok benziyor. ikinci hanimlari onlari dolandiriyor. cocugu kaciriyor. karisinin sevdigi adami kiskaniyor falan filan.

benzerlikleri var ama çok da benziyor diyemeyiz :)

arkadaslar ben sabahlari Aliye nin tekrarlarina bakiyorum da. Resmen oyle bir gecer zamanki o diziden etkilenmis. cok benziyor. ikinci hanimlari onlari dolandiriyor. cocugu kaciriyor. karisinin sevdigi adami kiskaniyor falan filan.

Genelde insan hayatları birbirine benzer. Aynı acılar, üzüntüler, sevinçler yaşanır.Dizilerin de birbirine benzemesi doğal. Konudan ziyade oyuncuların ve görselliğin de ağırlığı var. Yani insanların ilgisi sadece konuya değil.Ayrıca 80 lerde 60 larda geçen diziler bana keyif veriyor. Bu konuyla yaşadığımız yılı işleyen bir dizi olmuş olsaydı belki su an aldığım tadın daha azını alırdım.

Aynen katılıyorum Eylül , bende sanki o anda orada yaşıyorum olayları.benzerliklere gelince bunların hepisi birbirine benzerler errrkkkeeekklerya.

kizlar ya balikcinin eski karisi ask-i memnu daki sevil degilmi? firdevsin kankasi vardi hani ona benzettim ben

Tamam burası bitti doğru fatmagülün topiğine

Balıkçıya bişey oldumu bilmem ama Ali kaptan kafayı sıyırdı kesin:)artık iflah olmaz:)

ayyy bu bölüm çok ağlayacağız galiba...

er kişiler yok hanım kişiler yaralı,geçen bölümü tam izleyemedim,bizim caro hangi ara yanlarına gitmiş ki?

fragmanda osman en sonda dıyo ya hanı geldıgını görmedım baba dıye .. alinin cemılenın evınde ne işi var ki

inş balıkcı ölmez ve balıkcıyla cemile aliden şikayetcı olur da ..hapislerde sürünür inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…