Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ay inanamıorum ya çok kötü bi durum bu:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

gördümü osman kızlar yaaa offf kesinlikle izlemeyecğm aptal şeyler reyting uğruna böyle saçma sahneler çekiolar emin olun o yapımcıların düşüncesi yok işte hayatta bunlar yaşanıo ne kadr acı olduğunu göstermek içn çekioruz falan değil reyting topladıkları için çekiolar bu sahneleri tek dertleri para para para cemile bile tecavüz sahnesinde oynadı die kimbilir kaç tl ikramiya almıştr maaşına ek

fatmagülü seyretmemiştim tecavüz sahnesi var diyeeeee
bu neeee yaaaaaaaaaaaa iyicene ....... çıkarmışlarrrrrrrrrrrrr

ayyy ne oldu izleyemiyorum ben de ali tecavüz mü etti cemileyeeeeeeeeeeeee
allahın cezasııııııı
yorumları okuyorum da şu anda şoktayım

duygusallıktan değil sinirden ağlicam şimdi neydi o sahne öyle ya çok ağır olmuş

osmanın görüşü çok kötüydü ya...bi de cemile ali kayboldu diye telaş yapıyor yazık geberseydi ya.

osmanın psikolojisi altüst oldu ya:26:

şiddetle kınıyorumm bu sahnede o çocugu nasıl oynattılarrrrrrrrrrrr

çocuğu o sahnelerde oynatmıolarmış cnm ayrı bir zamanda çekip sonra birliştriolar osman diziyi bile izlemiyormuş sadece kendi sahnelerini sonra gösteriomşlar ona yani dizide ne oluo ne bitio hiçbişeyi bilmio emir berke

o sahnenin tamamını seyredemedim...

en sonda osmanın cemileyi öle görmesi sinirlerimi zıplatmama yetti

kızlaaaaarrr bu neeee tam 64 kişi varız bu topikte ama sinirli ve üzgünüz rezil aptal alinin yüzünden ....

Toplam 67 kullanıcı konuyu okuyor. (56 üye ve 11 ziyaretçi)

ilksah,bskyagmur,SiYaHinCiM,sevser,seboss,ipek999,sevgili12,_eftelya_,selin_hl,julia__+,kbra90,mikro,bestem09,AySeCeYLiN,cemre_SU,MİYAVMİİİ,menekseg5,nesquik_24,vuuslatyarenn,pelinkr,mpb,Geceeee,Egerian,ladygeorgia+,TersAlfabe,adiyeff,elffinn,Mestitosh,harai3em,nazende_87,tatlicadi1,sevcan62,huzun_ruzgari,mirror1981,boldergirl,EreninAnnesi,elfois,cicibisi,frambuaz,DelCarmen,nickimouse,hypnose87,ayça_27,simsek675,papatyam34, AzRASILAM,pyeso,bilginkız,fre_angel,durusuuuu,

bence de bilmesin zaten o daha çok küçümen yhaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…