Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kendimi sokaklara atıp isyan edesim geldi
Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kalbim ağzımdan fırlayacak gibi sinirden.
Bağırıp,küfür edip rahatlamak istiyorum,nasıl bir bölümdü bu yaaa,çok kötü olduuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm........................

yanlız bu bölüme ne çok olay sığdırmışlar.Diğer diziler bu bölümden 3-4 bölüm çıkarırdı.

böyle insanlara dicem ama insan değiller verilecek ceza belli ama hala bekliyolar

şiddetle kınıyorum sanki bu akşam farklı bir dizi seyrettik
bu kadarı çok fazla bence
rtük bir uyarı daha yapar hrdeee...

bence de bilmesin zaten o daha çok küçümen yhaaa

sinirden ağlayacağım nerdeyse. tüylerim diken diken oldu.

osman seri katil olacak diye bir söylenti vardı dizi başladığında kesin olur böyle giderse

o çocuğun ailesi nasıl izin verdi ya o görüntünün oynanması bile ilerde bu çocuğu etkiler.....

osman ya carolini ya babasını öldürüo ikisnden birimiş ama tam hatrlamıorm hangisi

birde emir berkenin annesi çok fena kuralcı bir kadınmş bu yüzden kesinlikle izletmez hiçbir şekilde boş bırakmıyordur çocuğu zaten ama onalrada kızıyorum aylık 10000 tl alıolar osman üzerinden ben şahsen bu akdr küçükken daha 5 yaşında bu kadr psikolojk bunalıma sokan dizide oynatmam çocuğumu reklamlarda çocuk dizilerin en fazzzllaaa

sonuçta şimdi küçk gözünün önünden ayrımıo ama 2 sene sonra okula başlayack ayrı olacak annesinden arkadşları internetten göstermeyeckmi emir bak senin oynadığın film die hadi onu bırak 9-10 yaşında merak edip izlemeyeckmi internetten diziyi piskopat yapacaklar çocuğu yaaa

Yeterince psikilojiniz bozulmadıysa die reklamlardan sonra bi de başa sarıp tekrar veriyolar ki gece rüyamızda da bunu görelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…