Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bence bıçaklamıcak.cemile akıllı kadın neden bıçaklayıpta kendi hayatını mahvetcek ki.değmez o ş...fsize.o çok fedakar bi anne.hapise girerse 4çocuğu var arkada kalcaktadı damağımızda kaldı dizinin yaaa.tam yerinde bitiriyolar

O Ali akıl makıl bırakmadı ki kimsede,bu sefer Cemile kendini kaybetti baya.Neyse artık devamı haftayaaaa

Ali ne pislik beee..bütün ailesini perişan etti üzüntüden..
KAroline hiçbişey olmuyor, keyiften türk kahvesi içiyor otel odasında..

osmanın annesini teskin etmesine,sözlerine bittim..
küçücük elleriyle annesinin saçını okşamasına içim kıyım kıyım oldu..
elleride aynı oğluşumun elleri sanki..:93:

cemile gerçekten rolünü başarıyla tamamladı
berrin durumu biraz anlamış gibiydi ama emin olamadı mete alahtan anlamadı yoksa tam bi facia olurdu.
şu muratın tavırları çok sıktı artık ezik tipaylin de aylin sanki bişey yapabilcekmiş gibiyakın zamanda hiç dışarıya göndermez bu hep dibinde olsun ister
soner tam bi salak!!!ay o tokatlama sahneleri neydi öyle
ali de gelmiş öldür beni diyo ya cemileyi günaha niye sokuyosun şimdi kendin geber sessizce

nereye gidiyor bu kadin

benim esim kolay kolay biseyden etkilenmez, dizileri hic ciddiye almaz
o bile o sahneler neydi ya dedi, ali kaptana öfkelendi
o kadar sasirdim ki, tanidigimdan beri ilk defa bi dizi karakterine kiziyor
benim eşim kızmadı vallahi ama tecavüz sahnesinde ağzı açık kalmıştı....

arkadaşlar carol,ni takip eden kim ben onu merak ettim...:44:

Bugunde dizi bana bayya sacma geldi:18: niye polisler bu adami bulamiyor? halbuki ayni yerlerde dolasip duruyorlar.... ekber canlanirsada sacma olacak...oldu demediler mi? nasil hortluyosa...
sonra murat abisine siz ikiniz bilmem ne diye biseyler soylemisti... simdi sonerden ne istiyor ya siz birliktemiydiniz diye hesap soruyo
Balikciya ne oluyo? iyilik melegi kesildi... Niye Aliyi sikayet etmedi? hala koruyorlar onu....
Peki ya Cemile? Tamam anladik kotu bisey yasamis ama ne cabuk delirdi? O bakislari neydi ya? sacma hareketleri falan...fazla abartiliydi. Hemen gidip polise sikayet etseydi hala o meyve bicagini sallayip duruyor off anam offf.... ins bu diziyi bir duzene sokarlar...

yalnız saldırı olayı değil..birikim.. cemilenin yaşadığı..
onca şeyi yaşayan hangimiz olsak ,böyle deli gibi olurduk..
kadının patlama noktası oldu..
bi huzur bulamadı ki, kadın boşansa bile..:96:

izlediğim en kötü bölümlerden biriydi. zaten tam takipte edemedim bu akşam ve kendiside takip ettirecek kadar heyecanlı değildi. ayrıca son sahnede elinden bıcağı atıyor cemile yanlış görmediysem yani bıcaklamayacak

başta teknolog olmak üzere tüyoları doğru çıkan hanımlara tebrikler
ee hadi yeni tüyolar bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…