Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

nasıl yaniiiii!eski kocası diye tecavüze uğradığında bunalıma girilmez mi?tecavüz tecavüzdür
evlilik içinde olsa bile bu durum,insan yine bulanıma girer.

nasıl yaniiiii!eski kocası diye tecavüze uğradığında bunalıma girilmez mi?tecavüz tecavüzdür
evlilik içinde olsa bile bu durum,insan yine bulanıma girer.
ya öyle ama sonuçta eski kocasıda seviyor bu adamı bariz belli.Hem dediğim gibi belki yaşıma bağlı bir durum ben anlam veremedim açıkcası ..Yani bu kadar bunalıma gireccek ne var ki seviyorsan ve çocuklarının babasıysa ne bileyim yaa

biraz daha büyüyünce anlarsın canım
aşkından ölse bile cemile, o adam ona tecavüz etti

Son düzenleme:
cemilenin yaşadığı şey aman namusum gitti kirlendim olayı değil bence. başka bişey. kimin tecavüz ettiği bile değil.
şiddet. cinsel şiddet hem de. istemediği,sevmediği bir adam tarafından canını acıta acıta, döve döve, sürükleyerek resmen hunharca şiddete maruz kalmak. insan kocasından bir tokat yese unutamaz içine işler. kaldı ki kadınlığı aşağılanarak böyle bir şeye maruz kalmak insanda sağlam bir psikoloji bırakmaz.

Son düzenleme:
o ne gız:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

yüzüne pembe maske yaptırmış ya şekerim...
magazin haberlerinde göstermişti...
o çok iyi gelmiş cildi güzel oldu...

her ne kadar uyuz olsada..

İğrençççç ali bide utanmadan kırmızı gül bırakmış parka gel diyo cemile de gülü kulağına takınca anaa dedim cemile kafayıı sıyırıyorr keşke o bıçağı alininnn uygun yerine saplayıpta kökten kesse

mete nasıl güzel ağlıyo öyle ya içim parçalanıyo o ağladıkça bende ağlıyorum ağlaya ağlaya gerçekten yaş kalmıcak gözümde
incinin pislik kocasıda hala fingirdesin orda burda

Yani tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın diyor

Yani tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın diyor

ya hayır tabiki de öyle demek istemiyorum ama yani hem sevdiğini düşünüyorum cemilenin aliyi,hemde ne bileyim sonuçta zamanında yaşamışsın bu sefer tek fark zorla oluyor olması..Gerçi yaşamadan anlanmaz belki ama sadece olayın bu kadar abartılması garibime gidiyor

ne var garip gelecek yahu.döve döve,sürükleyerek birlikte oluyor,yüzü gözü mosmor kadının.üstelik o onun kocası değil artık kadını hala malı gibi görüyor,seninle ne istersem yaparım senin söz hakkın yok diyorçok mu normal yani
ayrıca kaç yaşındasın çok merak ettim?

Son düzenleme:
Heriff resmen manyak yaa bide diyorki cemileye ya beni öldür yada sen yaşadığın sürece hayatını cehenneme çeviririm diyor hala cemile üzerinde hak görüyor adi pislik sen karolin uyuzunu getirdinde ne oldu bak senin arkandan ne dolaplar çeviriyor eeee tabii karolinn avrupalıya ondan

olayın bu kadar abartılması garibine mi gidiyor yani garip olmaması için hiç tanımadığı,geçmişte sevmediği bir adam tarafından dövülerek tecavüze mi uğraması gerekir di???
ben de bunu anlamadım benim de bu garibime gitti.
tek fark zorla olması diye bir şey yok dövülerek,sürüklenerek kadın vahşice tecavüze uğruyor
hala sevgiden bahsediyorsun kadınların gururu ,onuru bu kadir basit ve aciz mi yahu.

Tabiki anladım şekerim öyle demediğini, osmanım bile kaç kez kavga ettiklerini gördüğü halde annesinin durumunun bu sefer farklı olduğunu düşünüyor. ama cemilenin tecavüz olayı,incinin amansız hastalığı,aylinin imkansız aşkı,berrinin ahmette hasreti,helede metemin(deli baş) kendini ordan oraya savurması aşkını içine atması,derken daha bir çok olay diziyi izlerken aman bu ailenin yüzüde bir türlü gülmeyecekmi hepmi kötüler kazanacak bu hayatta demekten kendimi alamıyorum.of beni çok etkiliyor yazıyorum ama kafamı toparlayamıyorum.

ayrıca hanımlar geçenhafta herkes kızıyordu tecavüz sahnesine ne gerek vardı diye, ama gördük ki Allahım kimselere göstermesin insanın ne hale geldiğini güzel işliyorlar ,ayrıca aliyi canlandıran tam bir karakter oyunculuğu sergiliyor okadar inandırıcı ki herkesi kendisinden nefret ettirdi.of daha fazla yazamiyicimmm

tamam tecavüz sahnesi kötü ama bence çok abartıldı sonuçta çok ileri gitmediler itişip kakışma gösterdiler nasıl olduğunu görmedik ve sonuçta bunun ne kadar kötü ahlak dışı bişi olduğunu bi kadını ne hale getirebildiğini hatta ali gibi bi adamın bile bunun sonucunda ne kadar kötü olduğunu gördük ve bence bu bukadar da tepki alacak bişi diil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…