Ya bayanlar merak ettiğim bişey var sonuçta tecavüz eden eski kocası değilmi yani,4 çocuk olmuş yani anlayamadım Rabbim yaşatmasında neden cemile bunalıma giriyor.Tiksinti olduğundan dolayımı bu kadar etkilendi gerçekten saçma olacak ama yaşıma verin ben hiç bişey anlamadım
ya öyle ama sonuçta eski kocasıda seviyor bu adamı bariz belli.Hem dediğim gibi belki yaşıma bağlı bir durum ben anlam veremedim açıkcası ..Yani bu kadar bunalıma gireccek ne var ki seviyorsan ve çocuklarının babasıysa ne bileyim yaanasıl yaniiiii!eski kocası diye tecavüze uğradığında bunalıma girilmez mi?tecavüz tecavüzdür
evlilik içinde olsa bile bu durum,insan yine bulanıma girer.
ya öyle ama sonuçta eski kocasıda seviyor bu adamı bariz belli.Hem dediğim gibi belki yaşıma bağlı bir durum ben anlam veremedim açıkcası ..Yani bu kadar bunalıma gireccek ne var ki seviyorsan ve çocuklarının babasıysa ne bileyim yaa
pembe maske şekerim ondan güzelleşiyo..
o ne gız:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
inci hocada hasta güya nasl bakımlı
Napsın inci hocada hasta görüntüsü vermemek adına yapıyorr iştee öküz kocasıda hala meteye takıyorr
o kocası 5 para etmez
ya öyle ama sonuçta eski kocasıda seviyor bu adamı bariz belli.Hem dediğim gibi belki yaşıma bağlı bir durum ben anlam veremedim açıkcası ..Yani bu kadar bunalıma gireccek ne var ki seviyorsan ve çocuklarının babasıysa ne bileyim yaa
Yani tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın diyor
ya hayır tabiki de öyle demek istemiyorum ama yani hem sevdiğini düşünüyorum cemilenin aliyi,hemde ne bileyim sonuçta zamanında yaşamışsın bu sefer tek fark zorla oluyor olması..Gerçi yaşamadan anlanmaz belki ama sadece olayın bu kadar abartılması garibime gidiyor
ya hayır tabiki de öyle demek istemiyorum ama yani hem sevdiğini düşünüyorum cemilenin aliyi,hemde ne bileyim sonuçta zamanında yaşamışsın bu sefer tek fark zorla oluyor olması..Gerçi yaşamadan anlanmaz belki ama sadece olayın bu kadar abartılması garibime gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?