Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Inci hocayla Mete'ye cok uzuldum ben yaa Gencecik kizcagizin ne hastaligi var ki, bir turlu soylemediler, merak ediyorum.

Bir de arkadaslar birsey sorcam, herkes Teknolog'tan tuyo istemis. Teknolog nerden biliyor gelecekteki olaylari?

o bilir

bu senaryo değişir ozaman.. Gerçekten senaristin latptopu çalındıysa herkesin bildiği birr senaryoyla devam etmezler herhalde..

laptopu çalan benimmm

Işin şakası kızlar sağdan soldan duyumlar takipp paylaşımlar vs vs bişey bildiğim yok yanii..

Hmm.
Ben de dedim sette calisan biri mi, ya da oyuncu mu :)
Ben birkac yil once Hayat Bilgisi dizisinin cekimlerine katilrdim. Oyle sinif arkadaslarima gelecek bolumleri anlatirdim. O tur birsey de olabilir sandim.

bu senaryoya göre çocukların hepsi mutsuz olacak
cemile bari doğacak çocuğuna sahip çıksa mutlu olsaaa

bende öyle bir şeyler duymuştum ama bakalım..

BU ARADA KIZLAR 2.ANTALYA TELEVİZYON ÖDÜLLERİNDE ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 4 ÖDÜL ALDI!!

Evet 1ni Aras Bulut Iynemli (Mete) adli, en iyi dram yardimci erkek oyuncu olarak

Aylin'i hiç böyle görmediniz

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de canlandırdığı Aylin karakteriyle beğeni toplayan genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın 'Yeah yeah yeahs' adlı grubun 'Honeybear' adlı parçasına çektiği klip ortaya çıktı. Şarkıya playback yapan güzel oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'deki görüntüsünün aksine klipteki kısa saçlarıyla dikkat çekiyor. Klipte dans eden, peruk takıp mikrofon sallayan, sakız çiğneyen Abdullah, bu kez oldukça eğlenceli görüntülerle ekrana geliyor.

Aylin'i hiç böyle görmediniz - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV

Arkadaşlar iyi seyirler ve seviyeli paylaşımlar diliyerekten
hatırlatma yapayım hemencik

forum kuralları gereğince kötü uslup,argo kelime,küfür, aralara nokta koyarak küfür ayrıca da konu dışı mesaj (geyik,şuan kaç kişi okuyor vs....) yasaktır
yapanlar uyarı&ceza alacaktır

ya şu dizide herkezin başına bişi geliyor da bu sarı çıyan dişlek caroline neden bişi olmuyor anlamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…