Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ya bilmiyorum ama tecavüz olayından sonra tadım kaçtı izleyesim yok artık bu diziyi acı hayat a döndü resmen hep acı hep gözyaşı :26: sıktı artık yaaa salı gününü iple çektiğim günler geride kaldı malesef

bu cemile eğer doktora gidip bu çocuğu aldırmazda ben ona mal dicem gerçekten hamile olmadığını anlamaması imkansız 4çocuk doğurmuş ayyy dallasa döndü dizi ali içerde moron gibi olmuşş aylin murata çaktrdıı du bakalımm

hakkaten dallasa döndü ve ben cemilenin çocuğu doğuracağının balıkçının da çocuğu sahipleneceğini duydum

aynen ama cemilede ne çektiyse bu mıymıntılığı yüzünden çekiyor çocukları ile herşeyi paylaşan kadın bunu içinde tutuyor zor ama nereye kadar

ama kardeşi üzülüyor geçen bölümde sölediği laftan sonra böle bir karar aldı

şu mete beni mahfediyor yaa

soner evleneceksede mesude olmamalıydı bu bence,seyircinin beklentilerine göre gitmiyor hiç dizi

Berrinin sivilcelerine ne olduğunu bilen varmı arkadaşlar kalıptan çıkmış gibi yüzü

ya dizide biraz iyi bişeyler olsun içim bunaldı iyice yaa gülelim yada sewinelim ya biri hasta ya sewdiğine kavuşamaz ya itilir kakılırrr aaaaaaaaaaaaaa bir Allahın kulu da sewdiğine kavuşamaz mı kardeşim yaaa:26:

Evet evet dizide sürekli olumsuzluk var,kimse kavuşamıyor,yaprak dökümü 2 oldu mübarek ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…