Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kötü koca şerafettinin timsah gözyaşları pislik adam...

off inci hoca offf giderayak damardan girdi çocuğa...

dün ezelde ağla bugün burda ağla
içim şişti azcık da mutlu edin bizleri
mutluluğada ihtiyacımız var ama bizlerin

2-3 bölüm önce lüle lüle saçlarıylaa gülen yüzüyle aklıma geldi inci hocaaa offf içim sıkıldı yaaaaaakeşke seni seviyorum yazsaymış sonuna

İnsanın sevdiğini kaybetmesi ne kadar zor, ne kadar kötüdür.. Bu bir dizi ama bunu gerçekte yaşayan insanlar var. Ben böyle bir acıyı tatmadım ama Rabbim sevdiğini kaybedenlere kat kat sabır versin bunu çok yürekten diliyorum..

ya inci ölmemeliydi bence yaa metenin sewgisiyle iyileşmeli aşk yaşamaları lazımdı hep kötü şeyler oluyor ağlamaktan üzülmekten artıkk bi hal olduk ama yaaa

kötü olmaz mı canım ben babamı 7 yaşımda kaybettim a şimdi olsaydı keşke hep bir tarafın yarım kalıyor çok özledim onu çokkk

içim sıkıldı ağlamaktan eşimde niye ağlıyon dizi diyor ama insan etkileniyoo teyzemi kanserden kaybettim 25 yaşında 6 yaşında kızı kaldı allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zorr

off offf ah be inci ah be mete .mete bunu haketmedi ya niye öldürdüler inciyi yaaa .beni bile aglattılar ya ne diyim benn daha içim şişti resmen yaaa.mete nasıl tutuncak sımcıkk pöff yaaaaaa

of ya hemen oldurdulerr .. ya biraz yasasalardi askii seni seviyorum deselerdii incide iyilesseydii ne olurduki bi askda mutlu bitse yaaaa

Öyle Bir Geçer Zamanki'deki İnci Hocayı kaybetmiş bulunmaktayız. Evet unutmuyoruz 24.06 Bihter 20.06 Eyşan 21.06 İnci
:))))

Gözyaşlarımı yanımdakilerden saklayarak ağladım valla
Mete ve İnci hoca çok etkileyiciydi çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…