Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

fatmagül bile anlatamıyo kendini birsürü şahit olduğu halde sen nasıl anlatacaksın be cemile burası türkiye nezaman adalet olmuşki o zamaaaaaannn bu zamaaaann olsun
koskoca İMF başkanı strauss-kahn bile sadece tacizden ilk davada tutuklandı kadın haklı bulundu şahidi olmadığı halde bizm ülkede 5 para etmez insanlar bile tutuklanmıo

Son düzenleme:
bundan sonra tecavüzler alışverişmerkezlerinde olsun bari lafa bak şahit yok sanki gel bak ben nasıl tecavüz ediyorum mu dicek ne saçma ali tam birr yalancı tam bir................. çok şey var da uyarı almim ynee

benim inciler yine süzülmeye başlicak. oldum olası sevmiyorum ayrılıkları

cidden insan küfür etmemek için zorluyo kendini an geliyo..kızlar murata hiç kızmayn çok zor yaşadıklARI Sevdii kadının para karşılığı geldğini öğrendi..Abisinin ona aşk olduunu görüyo..hemde hasta ..doktr demşti aşırı tepkileri olacak diye..sona yaklaştıkça..bence onun ölümüde çok üzücü olacak.. aylinle soner mahvolacaklar..

berrinin yüzü çok kötü ufff bu kız ne sürdü yüzüne böyle mahvetti ilk bölümlerde yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…