Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ölmez tabiki de korkmayın Soner'e ortaya çıkması için fırsat işte ama bu uyuz Murat artık abi demiyor Soner diyor ah Aylin kendini düşünmüyorsan beni düşün vursun işte kendini üfff

Bu sezon gülecektik hani daha sakindi kandırıldıkkkk:2: ben daha hiç gülmedim,ilk bölümde silah patladı bile gerisini düşünemiyorum bu arada Jale olmamış Mete'ye büyük o büyük

bu murattta madem kendini vurracan git bi odaya yaz bi mektup vur kendini luzumsuzzz

Gitsin carolinini bulsun o yaaa

Bıraksın artık şu kadının peşini

Ne manyak bir adammış böyle

caroline ona artık ne verebilir ki zaten kendisi perişan halde. artık cemilenin işi var. ali kaptan cemileyi ondan aldatmamış mıydı zaten caroline cadısıyla..

bu murattta madem kendini vurracan git bi odaya yaz bi mektup vur kendini luzumsuzzz

Gitsin carolinini bulsun o yaaa

Bıraksın artık şu kadının peşini

Ne manyak bir adammış böyle

caroline ona artık ne verebilir ki zaten kendisi perişan halde. artık cemilenin işi var. ali kaptan cemileyi ondan aldatmamış mıydı zaten caroline cadısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…