Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bütün bombaları sezonun ilk bölümden patlattılar
hızlı bi giriş oldu
inşallah bişey olmaz ayline
uyuntu murat kılım sana
bi de o mustafa bebek ali kaptanın de mi kızlar

Ben süleyman'a silah sıkıyorlar sanıp bayağı üzüldüm.. sonra anladımki Soner'in çalışma odasının kapısını kırıyorlar..

Hırs ne kötü bişey..İnsana her kötülüğü yaptırıyor örneğin Mesude,ödü kopuyor ama yine yapıyor yapacağını..

Mustafa'nın carolinin çocuğu olduğu benimde aklıma geliyor bakalım ne olucak.:)

Cemile zaten aldırmak istiyodu bebeği aldırmıştır bence çocuk carolin'in Mete pek sevmiyo çünkü bebeği tavırlarından falan anlaşılıyo. ama sadece tahmin tabii

carolinin olduğu hiç aklıma gelmemişti bende istemesede cemile öyle tuhaf bakmaz gene cocunaa diyorum içimden:)

Son düzenleme:
bebek cemilenin degil galibba hic ilgilenmiyor hep hasefe bakiyodu hadi calisiyo diecem yemektede hasefe uyutuyodu...

zaten 2 seçenek var
bebek cemilenin ama tecavüz çocuğu olduğu için içinden gelmiyor
2.seçenek düşük ihtimalde olsa neden olmasın carolinn bebeği bıraktı gitti bizim saf cemile ona bakıyor
ama kendi bebeği ne oldu acabab öyle olursa büyük ihtimal düşmüştür

yarım yamalak bakıverdım ( herzaman kı gb )

Ve anladım ki : bu dunya ıyılere göre değil ..
alıde vuruldu ama hayatta hatta tahlıye bıle oldu
balıkcı hemen ölüverdi :))

berrın olayı çok saçma olmuş ..
Osmanın öğretmen olayıda saçma , artık zengınler osmanı ıstedıgı gb okutabılır cemıle ..
Hımm baska dıkkatımı ceken bısı olmadı ..
genel olarak iyiydi ..

Kizlar bence o bebek kesin carolinin ama ali hapse girince oda bebegi birakip kacti zaten dolandircak kimseyi bulamadi heral bes parasiz kalmis eee kim bkicakti sabiye hasefe ana sahiplendi cemilede onu sahiplendi bence:44:

ya ayline sinir oldum bırak kendini vursun murat neatlıyon üstüne kendine olan oldu coralinde cezasını bulmuş mustafanında annesi kim çıkacak bakalım

güzel bir sezon başlangıcıydı..özlemişiz diziyi,karakterleri...

cemile mutlu olunca ne güzelleşmiş öyle..
aylinin saçına bayıldım..
berrin her zamanki uyuzluğunda,loğusalık ve 2.hamilelik te eklenince hiç çekilmez olmuş..
osman canım benim, aşık oldu
mete süperdi..70 lerin saçları favorileri yakışmış ona..
hasefe nine aynı naiflikte..bence bebiş çemcük karolinin..
cemilenin olsa daha bir şevkatli olurdu,tecavüz bebeği de olsa..o karolinin bence..
murat ta ölemedi gitti:82:,gün geçtikçe zindeleşiyor,psikopatlığına psikopatlık ekliyor
selma da güzelleşmiş ama, o herifi başına dert almışa benzer,yazık kadına..
fesat elti, kızı mesude ve kocası aynı potansiyel gıcıklıkta..
ahmet neler yaşayacak bakalım..:97:
ve son olarak necatinin şapşallıkları çok hoştu ...:122:.
sürekli :102:43-56-01 diye diye bi hal oldu..
:102:arayasım geldi bi an..
o zamanın 6 haneli tel numarası, önüne 2 rakamı koysam,arasam bulurum herhalde necatiyi:86:

beğen tuşu olsa beğenirdim mesajını..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…