Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

eeee etme bulma dünyasını işte ne yaparsın....

öyle öyle :97: ama aklıma gelmezdi bastonlu bir ali kaptan

rica ederim canim..reklamdan sonra bi kelime soyleyip bitiriyorlar zaten onu soyletip reklama girseler olmuyo sanki

sorma canım yaa sinir oluyorum bu duruma zaten izlediğim bir iki dizi var onu da dakika başı reklam girerek veriyorlar :97:

Mustafa doğduğunda hasefe Hanım Hapis de değilmiydi nasıl oldu bu anlamadım ya!Bi karışıklık var! :44:

dizide her geçen gün acıdığımız karakter değişiyo ,şuanda en maduru MUSTAFA yazık günah çocuk ya vicdansız caro nasıl bıraktı gıttı,şimdi gelir yıne bakamaz cocuga .
hasefe süperbabanneyle alının sarıla sahnesinde" kardeş kardeşi bıcaklar döner yine kucaklar" sözü geldi aklıma onlarınkide ana oğul versiyonu olmuş.ali borc ıcınde batıyo hasefe babanne aylıgını alıye evrcek gıdıp onunla kalır artık mustafaya o bakar dıye tahmın edıyorum sonra carolın cadısı gelır zaten gercı gelsede bı ıse yaramaz vukuat cıkartsın paso, calısır hasefe mustıye bakar alıde mecbur kaldıgı ıcın caroyu affeder zaten ona bıey yapamıyodu butun ahkamını cemıleye kesıyodu gercı akılanmısa benzıyo ama güzel gidiyo dizi maşallahh bu tadta devam eder inşallah

benim en çok sevdiğim sahne osmanımın lak lak sahnesiydi
oyyy nasılda elinden fırladı o lak lakkuzum benim ya çok tatlı çoook

Mustafa doğduğunda hasefe Hanım Hapis de değilmiydi nasıl oldu bu anlamadım ya!Bi karışıklık var! :44:

hasefe hapse girdiğinde kısa süre yatıp çıkmış ne diolardı yaa unuttum cemileyi korumak için vurdu ya alide şikayetçi olmamştr o yüzden 1 ayda falan serbest bırakırlar zaten caro daha yeni hamileydi o olaylar olduğunda

dizide çokta konu yoktu hiç ilgimi çekmedi vede yuh ya artık reklamlar yüzünden dizileri 11-11,5 a kadar uzatıyorlar
ertesi gün işe gözlerimiz kapalı geliyoruz resmen

2 haftadır tam takip etmiyorum çok canım istemiyor.ama şu ahmet ve hakan konusunda bişey diyeceğim.ahmeti başından beri sevmedim.berrinin onu delice sevmesini,ahmeeet ahmeeeet diye ağıt yakmasını falan..baştan beri hakanı seviyordum ben.çocuk onu karşılıksız seviyor.evet midesizce ve bencilce ahmeti bile bile istedi berrini ama seviyor..galiba koşulsuzca sevmesi berrindede sevgi tohumlarını atacak gibi.ilk sezon okullarında olay çıkmıştı ahmet okulda yerde yatıyordu.berin koşarak ona döndüğünde hakan seni ben seviyorum o değil diye bağırmıştı ağlamıştı çok üzülmüştüm.dün gecede çok üzüldüm(

carolinde ne çirkin bet bişey olmuş öyle hortlak gibi..makyajla adam oluyormuş buda tescillendi.bide yağlı saçlar öğğğğğ

Son düzenleme:
cemilenin bebek ne oldu...:26:ben o kısmı kaçırdım galiba.....:44:
mustafa caroline bebeğiymiş ya.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…