dün ben çok sıkıldım izlerken ya bir aksiyıon yoktu çok yavandı yanii.. Aylin olayında Soner geldi 2 dk konuştular, hep Ali'yi ve perişanlığını gösterdi durdu. Osman'ın vukuatları da olmasa izlenmezdi yanii.. Carolin'in borcu yüzünden neden Ali'nin maaşa haciz geliyor ki anlamadım tamam kocası da yani ancak kefil felan olursa gelir haciz ama o zaten hapisteydi nasıl kefil olacak. Hem ev duruyor eşyaları satıp rezil olacağına evini satsaydı daha küçük bir eve çıkardı, haczi de kaldırırdı. Carolin doğum iznine ayrılmış sonra da çalışamamış tamam da o zamana kadar çalışmış demekki hep yedi mi paraları tek başına ne borç yaptı tamam Ekber'den arakladıkları gitmişti de yanii saçmaydı. Hiç yiyecek birşeyinin kalmaması felan. Hem bakıcı tutup yine çalışabilirdi. Ekber nasıl buldu Carolin'i yahu bir de bebeği öyle mi bıraktın deyince bak onda bile vicdan var sende yok Carolin dedim. Ay o patronun kızı ne uyuz şey yaaa.. Garson kıza nasıl bağırdı Mete'nin yanında cici kzı oynadı ve maalesef İnci Hoca'ya benzediği için Mete yüz verecek ona ama sonra öbür kızı sevecek ancak bu kızdan ayrılamayacak. Soner döndü çiftliğe Murat sormayacak mı neden geldin diye? Ali bebeğe nasıl bakacak ki kesin Carolin gelecek. Bir deannesi Aylin'i hiç aramıyor kızı vuruldu haberi yok. Mete aradı bir ara ne dediler Aylin için o arada duymadım. Hakan'a bende acıyorum ama başka birini sevdiğini bile bile onunla evlenmesini onaylamıyorum. Hemde çocuk yapmasını ve eve mahkum etmesini çalıştırmamasını. Hem ne bu gurur girsin işte kaynanasının işyerine. Gerçi babası ona da rahat vermez. Ay bu Osman'ın kız ne fettan yaaa... İnşallah bir daha ki bölüm güzel olur.