Osman tuttu diyemidir nedir çocuklara yüklenmişler sanki bu sezon
Gülden (ki hiç haz etmedm o kızdan) mustafa, berrin'in çocuğu... aylin'de doğurur bitane yakında
Ali kaptan'ın da olay çıkarmaya mecali yok zaten.
Ayrıca daha ilk okul birdeki çocuk şakır şakır tahtaya yazı yazablir mi yaaa:18:
Yanii biz okadar çabuk mu söktük okuyup yazmayı
evet hatta Osmanlıların geldiği boyu,7 coğrafi bölgeyi, herşeyi 1. senede öğreniyorlar ee nolcak,daha sonra ne öğrenecekler bende anlamadım
olacak action ları ben size sıralıyim..
caroline gelecek bebem bebem dicek, ali kavatı kendine yapılan bu ka iyilikten soora o cadıya yiniden tav olcek, ek bear ölür mü hortlar mı bilmiyom.Ahmet gelcek berrinin kafasını karıştırcak. Murat aylinle soneri yine bascak. Aylin sonerden hamile kalcak ....
bende aynı şeyi düşündüm canım ya
neyse dıyelım he her gun bırımıze gelsinnnnnnnnnn:82::82:bana daaaaaa
ya kızlar bu carolin yine dört ayak üzerine düşecek gibi. ooohh hazır bakılmış büyütülmüş çocuk,ev de yeni temizlendi. bari ev pisken gelseydi. bu kadar da hazıra konulmazki..
Osman tuttu diyemidir nedir çocuklara yüklenmişler sanki bu sezon
Gülden (ki hiç haz etmedm o kızdan) mustafa, berrin'in çocuğu... aylin'de doğurur bitane yakında
Ali kaptan'ın da olay çıkarmaya mecali yok zaten.
Ayrıca daha ilk okul birdeki çocuk şakır şakır tahtaya yazı yazablir mi yaaa:18:
Yanii biz okadar çabuk mu söktük okuyup yazmayı
ya kızlar bu carolin yine dört ayak üzerine düşecek gibi. ooohh hazır bakılmış büyütülmüş çocuk,ev de yeni temizlendi. bari ev pisken gelseydi. bu kadar da hazıra konulmazki..
ali kaptanın mecaliyok evet ayy çok güldümallah iyiliğini versin....evet yaa ilk okulda çocuk şakır şakır yazıyo ee nede olsa zeki çocuk oyuncu iyi rol yapıyo dermişim
bir gün ali kaptana böyle dolu dolu gözlerle bakacağım hiç aklıma gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?