Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

evet hatta Osmanlıların geldiği boyu,7 coğrafi bölgeyi, herşeyi 1. senede öğreniyorlar ee nolcak,daha sonra ne öğrenecekler bende anlamadım

ya kızlar bu carolin yine dört ayak üzerine düşecek gibi. ooohh hazır bakılmış büyütülmüş çocuk,ev de yeni temizlendi. bari ev pisken gelseydi. bu kadar da hazıra konulmazki..

nasıl? çıkıyor dimi yazdıklarım
temizlikçi kadını ben de isterdim valla

kızlar bi sorum var : ali kaptanın evi değişmiş sanki. geçen sezondaki ev değil gibi geldi?
bir de o gülden kavak yellerinde efe nin kardeşi rolündeydi. güzel rol yapıyor.
ordayken dikkatimi çekmişti bu dizi kaçırmamış kızı

bende aynı şeyi düşündüm canım ya

neyse dıyelım he her gun bırımıze gelsinnnnnnnnnn:82::82:
ya kızlar bu carolin yine dört ayak üzerine düşecek gibi. ooohh hazır bakılmış büyütülmüş çocuk,ev de yeni temizlendi. bari ev pisken gelseydi. bu kadar da hazıra konulmazki..

derdımız ew temızlemekkkkkkkkkkkk caro temızlık mı yapacaktıııııııı

bu dizidede saçmalıklar oldu yaaa osman ne çabuk yazmayı öğrendi tarih dersi coğrafya dersi falan bunlar ne alaka 1.sınıfta çok saçma....temizlikçi kadına ne demeli o ev en az 3,4 günde temizlenmezdi perdeler halılar örtüler vs.. bari biraz bunlarıda yapsaydılar bide kadın yemekte yapmış vakit bulmuş....hele o ne hız aylinle soner yok oldular sanki sihirli değnekle ekberin öyle düşerek bi kerede ölmesine ne demeli bare bayılsaydı yada baska türlü öldürselerdi

Son düzenleme:

ali kaptanın mecaliyok evet ayy çok güldümallah iyiliğini versin....evet yaa ilk okulda çocuk şakır şakır yazıyoee nede olsa zeki çocuk oyuncu iyi rol yapıyo dermişim

ali kaptanın mecaliyok evet ayy çok güldümallah iyiliğini versin....evet yaa ilk okulda çocuk şakır şakır yazıyoee nede olsa zeki çocuk oyuncu iyi rol yapıyo dermişim

kız valla adamın kötülük yapmaya ortalığı karıştırmaya mecalii yok
Yoksaa o dururmu öyle sakin
Neyse ekurisi (caroline) geldi şimdük hftaya hareketlenir dizi

ben osmanın yazmasınıda geçtım temızlıkcı bayana takıldım anam ben evı sılıp supurucem dıye canım cıkar kadın kac gunluk ısı bıkac saatte bıtırdı bırde ustune yemek salata oda yetmemıs kurabıye yapmıs yuhh dıyorum artık.

Bazı diziler tutuyor bazıları tutmuyor... Konuştuğum bazı senaristler (şimdi benim fikrim gibi söylesem gerçekten ayıp olurdu. Yapanlar var da!) bir formülden bahsetti; üçgenlerden. İyi üçgeni kuran işi götürüyor. Ne kadar çok üçgen, o kadar ‘reyting’.
Somut bir örnek de veriyorlar, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’. Şimdiye kadar kaç üçgen kurduğuna dikkat çekiyorlar: 1. Carolin-Cemile-Ali 2. Cemile-Balıkçı-Ali 3. Aylin-Soner-Murat 4. Berrin-Devrimci çocuk-ülkücü çocuk 5. Mete- Öğretmen-Öğretmenin eşi...
Yeni sezonda yeni üçgenler de var. Carolin üçgenlerde tekrar yerini alacak. Başka üçgenler neler olabilir? Küçük Mustafa üçgene girecek. Ali Kaptan oğlanın annesiyle mi yoksa Cemile’yle mi olacak? Anne (Meral Niron) torunuyla mı Cemile’yle mi? Mete garson kızla mı yoksa ölen aşkına benzeyenle mi? Yani ne kadar üçgen, o kadar ‘reyting’.

Sina Koloğlu

walla süper tespit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…