Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ali captana gelen temızlıkcı kadın kım acep super temızledı yemek yaptı bana da gelseeeeeeeee

doğru söyledin mikro benimde dikkatimi çekti kadın yarım günde evi tertemiz yaptı birde alışveriş yapıp çeşit çeşit yemek dizmezmi valla ben mi yeteneksizim ne

Bu dizi de artık sırf reyting uğruna acıtasyon yapmakta ısrarlı,ben bunu anladım ,

Bazı sahneleri o kadar uzatıyolar ki,gına geliyo artık ,zaten sıkılmaktan özetten takip ediyorum,

Herşey aynen anlaşılıyo yani,iyice yaprak dökümünün son haline bağladılar,bi aile bu kadar mı acı dolu bi hayat

yaşar yani,Osmanın sahnelerini de artırmışlar sırf reyting için olduğu çok bariz....pöffff......

kızlar sezonun ilk bölümünde osmanın o vurulma sahnesiyle ilgili olan konuşmasında bişey farkettiniz mi? diyor ki uykumda 3 el silah duydum berrinden ve meteden duyduklarımı birleştirdim. burda aylin demedi, aylin vurulunca ben ölecek sandım. ama yaşıyor.

reklamı gordunuzmu aylin sonerle öpüşürken annesi yakalıyor aylin diye bagırıyor
Gıcık kemalin karısı cemile yoldan gecerken caroline artık para cemilede diyor
Caroline meteyi kovuyor.Selma adamın evlilik teklifini kabul ediyor

keser döner sap döner gün gelir hsap döner hahahha hadi bakalım temizle karolin oraları intikam diye ben buna derim işte:)))

hakikaten cok baydi dizi annesiyle ali kaptan konusacak bi saate konusuyolar birbirlerinin yanina yurumeleri bile bi saat, kuzey guney ve behzat c tavsiye ederim:)

Soner Aylin'e çorba içirirken
Hadi aç ağzını mıy mıy mıy bişeyler saçmalarken
Adamdan resmen tiksindim

kızlar 3.fragman ; [video=youtube;yS3ooGvmpNk]http://www.youtube.com/watch?v=yS3ooGvmpNk[/video]

Son düzenleme:
doğru söyledin mikro benimde dikkatimi çekti kadın yarım günde evi tertemiz yaptı birde alışveriş yapıp çeşit çeşit yemek dizmezmi valla ben mi yeteneksizim ne

ay çok güldüm yukarıda yazılana film sonuçta bazılari kendini kaptırmış gidiyor

@merguana

Çok teşekkürler fragman için, Osman ne tatlı öyle yaaa....

Ohh olsun carolineee
Süpersin Cemilee !

Cemileee
Caroline

Aynen öyle nasıl bi yüzsüzlüktür o ya, etmediği kalmadı Cemile ye birde iş beğenmiyor.. Vallahi ilk zamanlar izlerken evde sinir krizleri geciriyordum Salı akşamları.

cemile caroline sana iş vericem malzemeler orda deyince ben iş önlüğü verecek sandım. ama gördüklerim beni daha da mutlu etti.cemilenin dönemi başlıyor, carolini yanına alıyor ama o sarı cadı ne yapar eder yine bişeyler elde eder ...

Cemile'nin Aylin ve Soner'i birarada görmesi iyi oldu Murat'ın vurduğunu da duysun çeksin alsın kızı yanına , birazcık Soner Aylin için mücadele etsin de görelim bakalım Murat'çığımm da aştı kendini iyice merakla bekliyorum akıbetiniAylin ve Murat aynı evde olamamalı artık çok zorlama bir durum olur bu... Osman'ın incirli fragmanı da güzeldi kapitalizme karşı Osmancık daha o yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…