Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Şu Kenan Bey'in hastası sanırım ilk başlarda Selma Hanımla evlenmeyi kafaya koyduğu zamanlar sürekli bir resime bakarak ''intikamını alacağım anne'' dediği kadın olabilir mi acaba? :101:

aaaa Kenan beyin bu cümlesini yarim yamalak hatirliyorum ama anne kelimesini hic hatirlayamadim.demek annesiymis.ama acaba ne olduki gecmiste balikciyla annesi arasinda yaa.off aciklasalar artik

aaaa Kenan beyin bu cümlesini yarim yamalak hatirliyorum ama anne kelimesini hic hatirlayamadim.demek annesiymis.ama acaba ne olduki gecmiste balikciyla annesi arasinda yaa.off aciklasalar artik

''anne'' demişti sanırım,öyle hatırlıyorum bencede artık açıklasınlar çok uzattılar kaç bölüm geçti üzerinden birde bende bu sezonu beğenmeyenlerden biriyim,yaşanan hayatlar,olaylar hatta konu bile değişti herkez kendi halinde,herşey tersine dönmüş bir biçimde..

bence de konu iyice saptı.. herkes zengin oluverdi. hayat ne kolaymış be.. o kadar olandan sonra da cemile iyilik meleği gibi para saçmaya başladı.. izlemiyorum artık.. arada bakıyorum sıkılıyorum.

Hatırladığım kadarıyla "intikamını alacağım anne" derken baktığı resimde bi adamla Selma'nın fotoğrafı vardı.
Selma bu adamın babasını ,Kenan'ın annesinin elinden almış olabilir
Belki Selma'nın balıkçıdan önceki manitasıydı :44:

yaa caroline çıyanı

ali valizini sokağa fırlattı..çocuğunuda verdi tekmeyi bastı

ama cemile yuvanı yıkmış oldu

sen naptın?ayırmadın mı onları ? sokağa attırmadın mı kaç çocuğu birden ha ?

ben cemilenin yerinde olsam bana yaptıklarını gör işte oh olsun derdim...derdim yani

kendi yaptıklarını ne çabuk unutmuş..

cemile çocuğuna acımadın mı dedi ya hani

alinin tavrı aynen şuydu.hangisine acıdımda buna acıcam !

A aa hiç güleceğim yoktu bu Cemile Ali'ye sürekli .alak diyo yaaa

Diziden böğkkkk geldi artık ya

konu iyice sapmış,herkes birarada,herkes zengin

sakız gibi uzuyor herşey

bu bölüm tek toplantıyla geçti nerdeyse

hareket lazım bu diziye

yoksa sonu hüsran

evet ya o toplantı masasını görmekten sıkıldım doğrusu... konu döndü dolaştı,toplantı masasında buluştular kaç kere. fazla birarada oldu bence. yönetmen bunları düşünmüyormu.
berrin güzelleşmişti bu bölümde saçı beyaz tenine gitmiş.gözleri dha dikkat çekici olmuş. e ahmeti etkileyecek tabi.
bu kenan efendi, yaptığı kötülüklerle carolini solda sıfır bırakacak gibi görünüyor..osman tvbaşından kalkmıyor. mete sadece döver oldu. o kızla kötü adamların ne işi olabilirki. bir de süleyman yine gösterdi kendini. sürprizlerine başladı. kavga sahnesinde sahnede fransızca şarkı çalıp söylemesi o kavga sahnesini nasıl da yumuşattı.sonerle aylin aynı şekilde ilerliyor..ordabi heyacan yok uzun zamandır. onlar yatağa girerse belki sahneleri heyecan kazanacak. başka bi hareket yok çünkü.acaba şu kenanın karısı saf gibi duruyo ama kocasından şüphelenirmi. tek umudum o kadın. adamın foyalarını o ortya çıkarır umarım..

geçen sezon dizinin sıkı takipçisiydim. ama bu sezon öle olmadı kpss için dershaneye başladım ve salı akşamı dersim var diye çok üzülüyordum ama anladım ki hiç kayıp değilmiş. yarısına yetişiyorum hep aynı şeyler çok sıkıcı bir dizi olmuş.

Cemile eve geliyor iş yerindeki grevden bahsedeceğine Aliyle Carolin kavgasını anlatıyor önce.
Birde masa başında saçma sapan bir yüzde hesaplamasıyla işçi politikasını değiştiriyor.
Sonunu beğenmedim,ayrıca Berrin de pek bi güzelleşmiş
Daha ne kadar saçmalayacaklar merakla bekliyoruz.

“Kuzey Güney”deki rolü için dört ay boyunca her gün iki saat spor yapıp müthiş bir fiziğe kavuşan Kıvanç Tatlıtuğ, diğer oyuncuları da harekete geçirdi.

Mete Horozoğlu, Aras Bulut İynemli ve İlker Kızmaz da sporcu oyuncular kervanına katıldı. Üç yakın arkadaş, artık dizi setlerinden çıkar çıkmaz soluğu spor salonunda alıp kick box yapıyor.

Zhebani'den Not: Sen kim Kuzey'e yetişmek kim

geçen sene saat 8 de otururdum özetini bile izlerdim,ağlardım,yüreğim ağzıma gelirdi.geçen sezon konuları çok çabuk tükettiler.hatta burda dedik kaç kere bu kadar hızlı aksiyonlu ilerliyor diğer sezonlara ne kalacak diye.dediğimiz gibi oldu.ilk bölümüne baktım sarmadı.2. bölümüne baktım yarım yamalak.yok hiç geçen seneki gibi değil sarmadı.bıraktım kime ne oluyor bilmiyorum bile.çok sıkıcı duruyor

resmen bana da baygınlık gelıyor ızlerken bır kere metenın kıza asıl olma olayını cok uzattılar...ıkıncısı dızıye yenı gıren o kötü adam heryerde çıkıyor ve beni sinir ediyor onu çok görmek ...bende bırakacağım bu gidişle

çoktan bıraktım ben.2 dizim var.adını feriha koydum ve leyla ile mecnun.bazen bizim yenge.
geçen sene fatmagüle bakardım çok sıkıcıydı hala öyle fragmanlardan gördüğüm kadarıyla onada bakmıyorum.yahşicazibeyi yazın tekrarlarından izledim beğenmiştim bu sezon onuda beğenmedim eski tadı kalmamış.offf ne kadar çabuk sıkılıyoruz.çok tüketiyorlar senaryoları.hele gayrimeşru hamilelikten bıktım bütün dizilerde o var.HAMİLEYİM !!!

bu ilker kızmaz aşkı memnuda ki nihat değil mi hmm mete horozoğlu artık baan hiç çekici ve romantik gelmiyor açıkcası
aras yani dizide ki hali mete de çok sinir olmaya başladı zaten o dizide gidip o kıza aşık olucak ya yani başka kız bulamamışlar sanki grson yapıcak açıkcası hiç sempatik bir kız değil gülüşüyle duruşuyla bir sempatisi yok bi defa o garson kız ne o ya

aynen bende o adamın hareketlerinden ve cemilenin fabrikada ki hareketlerinden bunaldım yani ya
hem metenin o garson kıza aşık olucak olmasıda itiyor beni açıkcası diziden daha sempatik bir kız bulabilirlerdi o kızın yerine
bende artık soğudum diziden eski heyecanı kalmadı ya izleyesim bile gelmiyor

son sahneyide çok komik yapmışlar bence.
o neydi öyle bir kiloluk ağırlık gelicek diye ordan oraya atlamalar falan
hiç inandırıcı gelmiyo bana artık bu dizi.
Osman'nın rolünüde azalttılar artık :44:

son sahne cok kötüydü brde aylin sanki yalvaran o değil gibi artık gücüm yok demesi cok komikti . eskisi gibi değil artık bu dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…