Şu Kenan Bey'in hastası sanırım ilk başlarda Selma Hanımla evlenmeyi kafaya koyduğu zamanlar sürekli bir resime bakarak ''intikamını alacağım anne'' dediği kadın olabilir mi acaba? :101:
aaaa Kenan beyin bu cümlesini yarim yamalak hatirliyorum ama anne kelimesini hic hatirlayamadim.demek annesiymis.ama acaba ne olduki gecmiste balikciyla annesi arasinda yaa.off aciklasalar artik
geçen sene saat 8 de otururdum özetini bile izlerdim,ağlardım,yüreğim ağzıma gelirdi.geçen sezon konuları çok çabuk tükettiler.hatta burda dedik kaç kere bu kadar hızlı aksiyonlu ilerliyor diğer sezonlara ne kalacak diye.dediğimiz gibi oldu.ilk bölümüne baktım sarmadı.2. bölümüne baktım yarım yamalak.yok hiç geçen seneki gibi değil sarmadı.bıraktım kime ne oluyor bilmiyorum bile.çok sıkıcı duruyor
resmen bana da baygınlık gelıyor ızlerken bır kere metenın kıza asıl olma olayını cok uzattılar...ıkıncısı dızıye yenı gıren o kötü adam heryerde çıkıyor ve beni sinir ediyor onu çok görmek ...bende bırakacağım bu gidişle
“Kuzey Güney”deki rolü için dört ay boyunca her gün iki saat spor yapıp müthiş bir fiziğe kavuşan Kıvanç Tatlıtuğ, diğer oyuncuları da harekete geçirdi.
Mete Horozoğlu, Aras Bulut İynemli ve İlker Kızmaz da sporcu oyuncular kervanına katıldı. Üç yakın arkadaş, artık dizi setlerinden çıkar çıkmaz soluğu spor salonunda alıp kick box yapıyor.
Zhebani'den Not: Sen kim Kuzey'e yetişmek kim
resmen bana da baygınlık gelıyor ızlerken bır kere metenın kıza asıl olma olayını cok uzattılar...ıkıncısı dızıye yenı gıren o kötü adam heryerde çıkıyor ve beni sinir ediyor onu çok görmek ...bende bırakacağım bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?