Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

dizi ilk sezon cok guzeldi ama simdi suyu cikti bilmem kenandir selmadir iyice sacmaladilar osman buyusede final yapsalar bitse yani zaten izlemiyorum artikin

EVET hiç eski tadı yok.sıkmaya başladı özellikle,kenan karakterinden sonra

neriman ve ailesini arar olduk

arkadaslar ben izleyemedim biri dizinin özetini verebilirmi. mete nihalin evine gitti ne oldu. selmaya ne oldu. berrin nasıl kime yakalandı. aylin ile somere yetiştim sadece :)

Diziyi akşam tv de bişi bulamadığım için açmak zorunda kaldım biraz baktım ama tam rezillikti aylinle sonerin sahnesi.Okadar uzatmalarına gerek yoktu.Ar namus denen bişi kalmadı artık.Ailece bişi izlenmiyor

bu yıl izlemeyi bırakanlardanım ...çok baydı cidden,dün bi ara bakayım dedim,
aylinin aşkından,berrinin aşkından fenalık geldi tekrar anladım,ayrıca o saatte herkesin ailecek izlediği,
çocukların izlediği bir dizide sonerle,aylinin ayrıntılı sevişme sahneleri gösterilmemeliydi ,
o an panikle nereye basacağını bilemeyen pek çok aile vardır mutlaka ,

Dün akşam öje sürerken izliyim dedim
Fenalık geçirdim en fazla 3 dk izliyebildim
Film tam entrika dizisi olmuş
İyice saçmalamışlar
Bu arada Berrin bayağı güzelleşmiş
Ay bide Aylini gördüm , 50 yaşında gibi duruyor bu kız
Meteye hiç katlanamıyorum , bu adamdaki oyunculuk sıfır

Son düzenleme:
beni de baydı diyebilirim,geçen yıl salı akşamlarını iple çekerdim ama "balıkçı" gittiğinden beri izleyemiyorum bu diziyi,senaryo da hoşuma gitmiyor artık,birleşemeyen sevgililer artık sıkıcı mı oluyor ne....geçen yıl muhteşem yüzyıl ı izlemezken bu yıl hiç kaçırmıyorum

Geçen sezon reytingleri yıkan dizimizi bu sene mahveden yapımda ve yayında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum!

Kenan'dan, Cemile ve holdiinginden, Aylin ve Soner'in bir ayrılıp bir barışmasında gına geldi. Yeteeerrr!!!!

neriman cadısının hastanedekihali neydi öyle. cemileye geçmiş olsun derken samimi görünüyordu bakışları. kafasına saksımı düştü sarılmalar falan,ne oluyoruz yani.
kenan,otelde yakalandı ya mutlaka bi şekilde kurtaracaktır paçasını. yardım sever centilmen pozlarıyla.nasıl da herkesi inandırıyor. ama eğer selma,kafayı yine üşütmezse onun ipliğini pazara çıkaracak inşallh. ama belkide biraz geç olacak. olsun. ben selmadan ümitliyimm.

ya ne olur biri özet geçsin neler oldu. mete nihale gittiğinde ne oldu berrin ne oldu vs vs ..

Mete o kızın evine gitti,mandolin vermeye fakat o adamlar tarafından dayak yedi......hemde feci bir şekilde...kızı eve kapatmışlardı fakat sonra kız evden kaçtı Mete'nin yanına gitti,telefonla annesine haber verdi.....
berrin iyileşti,işe bile gitti...sonra sinemaya gitti,Ahmet de oradaydı yan yana oturdular....İkisi de yarın için aynı saate aynı filme tekrar bilet aldılar...eve gidince tabiki Berrin'in kocası bileti gördü,Ahmet ile ilişkin mi var falan dedi...Görmeyeceksin bir daha Ahmet'i dedi,o da tamam dedi...
Aylin Murattan boşandı ve yağmura tutulup gittikleri yerde kalmak zorunda kalan soner ve aylin halvet oldular.......
Kenan yine iş başındaydı,Carolin ile o otelde sohbet ederlerken Selma bunları gördü Cemileyi aradı hemen,ve o anda bayıldı...sadece carolinin kadlığı oteli söyledi...
Cemile telefonda konuşurken,Ali de yanındaydı Ali bir hışımla çıktı....Caroli'nin kapısına dayandı ve içer de Kenan'ın da olduğunu gördü ve bitti...

umarım anlatabilmişimdir...

canım onların hepsi zaten bilerek yapıldı. Selma'nın geleceğini felan biliyordu hatta dedi ya arkadaşına Kenan Selma gelecek şüphe var çünkü dedi. Ama Selma'nın Cemile'yi arayacağını o anda Cemilr'nin Yanında Ali'nin olması ve onun otele gitmiş olması bunlar nasıl ayarlanır bilemem belki başka bir plan vardı kafasında ama altüst oldu kimbilir. Carolin konuşup bir plan yaptılar ne de olsa ikisi de Cemile'yi düşürmeyi düşünüyorlar. Ama Kenan karısını beklerken Ali'yi görmüş olabilir. Ali şimdi artık demezse sanane benim ailevi işlerimden, karımı ne hakla otele getiriyorsun ve bana söylemiyorsun odanda ne işi var diye pess dedim hadi iyiniyetimden diyebilir ama Ali'den niye saklandığını nasıl açıklayacak. Ayrıca hisselerin büyük payı Cemile'de öyle her estiği gibi Kenan toplantı yapıp kukla gibi adamları oynatamaz. Amann gitsin bence Cemile holdingten yaa alsın hisselerini de sonra Kenan ne yaparsa yapsın.. Batacaksa da batsın.. Cemile ortaklıktan çıkınca Kenan daha onu hiçbirşey için suçlayamaz kapısına gidemez. Satsın başka birine Cemile o para zaten ona yeter. Cemile'nin cebinden parasını alamayacağına göre yeni ortakla boğuşmak zorunda kalır çokta iyi olur ne olsa Cemile'nin üzerine kalıyor. Aylin Soner aşkı baydı ama hep aynı sahne. Murat kaçırıyor bırakıyor, Soner ile buluşuyorlar sonra yine Murat hem Murat arabalarda nasıl geziyor yaa 2 ayı kalmış yatak döşek yatması lazım ayakta ölecek adam yaa.. Berrin de artık suyunu çıkardı madem Ahmet'i seviyorsun boşan o zaman böyle daha mı iyi. Ahmet'e de bir anlat yahu gerçekleri.. Mete de kaç kişi üstüne gelmiş bile bile saldırıyor salak dayak yedi oturdu.

şu diziler iyi ki saçmalamış. onları izlemeyip kitap okuyorum

iyi ki saçmalıyorsunuz senaristler

Kızlar ben izleyemedim bu bölümü neler olduğunu en azından önemli yerleri özet geçerseniz sevinirim.

[video=youtube;9zw48CI5KaU]http://www.youtube.com/watch?feature=iv&v=9zw48CI5KaU&src_vid=0QOAUGTwK1o&annotation_id=annotation_688342#t=3s[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…