Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bende hem sıkıldım, hem izliyorum..
tamamını olmasa bile bir kısmını izliyorum..

ee ilahi adalet o hakanın çocuğunu büyüttü şimdi hakanda onun çocuğunu büyütür artık berrinde hakanla yetinir inşallah

Kızlar ben son saniyesini kaçırdım ,oradan bir şey anlamadım .Arif Cemile'ye ne söyledi de Cemile şok oldu ?

Sevilen dizi Öyle Bir Geçer Zaman ki finalmi yapacak salı akşamları Kanal D'de ekranlarının sevilen ve beğeniyle izlenen dizisi ne zaman bitecek izleyicisi tarafından merak konusu oldu.

Beğeniyle Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Aras Bulur İynemli, Muhammed Uzuner gibi isimlerin yer alıyor Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin bu sezon televizyon ekranlarına ve seyircilerine veda edecek.

Dizinin daha önce bitmesi beklenirken bu süre 3.sezona kalmıştı Öyle bir geçer zaman ki dizisinin 3. sezonun sonunda bitmesi bekleniyor dizinin biteceğini başrol oyuncusu Ayça Bingöl açıkladı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi son bölümleri Haziran ayında ekranlarda olacak Haziran ayında Kanal D ekranlarında final yapmaı bekleniyor.

yanlış anlamadıysam meteye tecavüz edeciğini söyledi çünkü telefonla konuştuktan sonra bişey yapmışmı meteye dedi cemilede yapmış dedi .pislik herif ya bir demet tiyatroda ne kadarda şeker ve naifti tiirrrpişoon valla tiksindim adamdan çıksın artık diziden beni en çok etkileyen aydının kız arkadaşı gözdeydi yüksek yüksek tepeleri hem söylüyor hem ağlıyor üstü başı perişan fena etkilendim

Diziye ağır,karanlık,izleyiciyi bunalıma sokan bir hava çöktü,izleyemiyorum artık,hayat zaten çok zor bir de dizi izleyip bu kadar gerilmeye,strese girmeye gerek var mı?ne bu böyle ya,ölümler,gözyaşları,işkenceler,tecavüzler,seksenlerin karanlık acılı günleri,psikolojim bozuldu valla artık izlemiyorum,sadece sonerle baharı merak ediyorum,arada açıp onları görürmüyüm diye bakıyorum,o kadar.
Bu kadar da kadersiz olmaz ki insan kardeşim,cemilenin ilk kocası ali kaptan zaten kendisi belaydı,ikinci kocası balıkçı ona şirketteki o pis herifi bela etti,adını hatırlayamadım,hani şu ali kaptanın gemiyle havaya uçurduğu.şimdi bu son kocasıyla mutlu olacak derken bu adamın da bu belalısı çıktı cemileye sardı.bu kadar da olmaz yani değil mi

Diziden sogusam da kopmamak icin gosterdigim cabalara ragmen koptum.
3 aydir bolumleri bilmiyorum, izlemiyorum, aklima bile gelmiyor, izleyesim hic yok artik.

Simdi sagda solda diziyle ilgili bolum yorumlarina rastliyorum da... aman aman. tecavuzler, belalilar, amaan dusununce bile icim bayiliyor, iyi ki birakmisim. fena bir dertler silsilesi, herkes bir girdabin icinde, o neydi ya. insani baska alemlere goturen, icini acan, yasami sevdiren diziler, filmler varken bunlarla harap etmeyin kendinizi ya.

Ay o kız Gözdemiydi Ben kaçırmışmıyım nasıl anladım ya da ben dikkat etmedim.O kıza çok üzülmüştüm ben.Gözde olduğunu öğrenince şok oldum

Kızlar bu Mete'ye ne oldu yahu? Uzun zamandır izlemiyordum. Can sıkıntısından bakayım dedim de.. Hapise girmiş, çıkmış, uykusundan sıçramalar filan. Ne yaptılar bu çoçuğa? Merak ettim..

Mete'nin oyunculuğu süperdi akşam ki bölümde. Ağır depresyon çok iyi aktarıldı.
Bu dizi çok dazla duygusal, bazı sahnelerde kulaklarınızı kapatıp duvara dönüp la lala la la yaparak
kendi ruhunuzu koruyun arkadaşlar :)

bende izlemiyorum gecen sezondan beridir. annemler bakarken arada bakıyorum da biraz heyecanlı olmaya baslamıs sanki.

hakan, caroline oyun mu oynuyor yoksa ciddi aşık mı oldu?

3 senedir ağlak zırlak olan dizi şuan sevgi pıtırcıkları şeklinde
Neyse güzel kalacak en azından hafızalarda
3 sezondur yüzü gülemeyen cemilenin son bölümde yüzünün güldüğünü de gördük

son kısımda aylin ve osmanın gelmesi çok duygulandırdı beni,ali kaptan neden gelmedi acaba? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…