Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

çok etkilendim bende dizinin dünki bölümündenn gece rüyama bile girdii(

Ben de salya sumuk agladim butun bolum boyunca. Aydin cok eglenceli, zipir, insanin icini acan bir karakterdi. Su fenalik diziye ayri bir hava katmisti. Sonunda onu da yok ettiler, ne de olsa hersey kotu olmak zorunda bu dizide. Izleyen asla gulumsememeli, mumkun oldugu kadar cok aglamali.

Sinir oldum. Mithat denen akli evvel karakter kendini vurur belki diye heveslenmistim. Ama gitti Aydin. Cok etkilendim. Kendi tanidigim bir kucuk kardesim gitmis gibi etkilendim. Zaten nerde bir halta yaramayan, sacma sapan karakterler var, onlari tutarlar. Diziye renk katan karakterleri yok ediyorlar. Mithatla devam etsinler, cok faydali, cok sevilen bir karakter ne de olsa dizide masallah. Insallah reytingleri duser.

Diziyi izlerken ağladım kendimi tutamadım,denizin anne hasreti zaten beni derinden vurdu..Birde aydının ölümü yıktı geçti çok güzel bir bölümdü dün akşam

berrin in kızı annesine iyi dawranıyordu normale mi döndü sıpa? izleyemedim tam

berrin in kızı annesine iyi dawranıyordu normale mi döndü sıpa? izleyemedim tam

Tam eski haline dondu mu belli degil, ama bayagi yumusadi.

Yahu aklima geldi de, Ayten ne oldu? Bu sezon hic gozukmedi. Ahmet'e olan askini kalbine gomup kacti mi ne yapti...

aydın belki sevimli bir karakterdi ama ben izlerken oğullarımın böyle arkadaşı olmasın inşallah diye düşünmüştüm.son bölümleri izlemedim,başlarda izlediğim kadarıyla yazıyorum

Ah Aydin ah. Az once son bolumden birkac sahne izledim, kotu hissettim yine.
Aydin bana gore boyle seytan tuyu olan bir insan. Hani, birseyler yapiyor, kiziyorsun sinir oluyorsun ama, o kadar tatli birsey ki kizmaya kiyamiyorsun filan. Boyle sevimli bir tipti. Keske olmeseydi. Bari yaralansaydi da atlatsaydi. Yavrum benim ya, gencecik cocuk.

Bunu tesadufen yeni ogrendim. Aydin olayi gercek bir olaydan alintiymis meger. Ayhan Hincal adinda bir lise ogrencis, 1979 yilinda, 16 yasindayken basindan tek kursunla oldurulmus, buna benzer bir sebepten. O cocuk da babasiyla balkonda kagit oynuyormus vuruldugunda. Hatta morg sahnesinde gecen "raporda gordum, bu bolgenin latince bir adi varmis" gibi sozler, Osman'in yaraya dokunmasi filan hep burdan alinmis. Su yazidan okuyabilirsiniz. Cok aci.

xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
reytingler yerlerde...
diziyi takip eden seyircinin yarısı başka dizilere kaçmış durumda örnek misal ben:) benim için üzülme ezdi geçti bu diziyi

artık izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum...sıkılıyorum beni çeken tek bir sahnesi yok

sonerle kızı dışında...

bütün olaylar osman ve çevresinde anlamsız bir şekilde dönmeye başladı çok sıkıcıııııııııııı

oysa ne çok severdim kaçırmadan izlerdim sonrada neden dizi izlenmiyor oluyor

e izlettircek bişeler bulamıyosunuz da ondan olabilirmi acabaaaaa

ohh be rahatladım

Ben drama ustune dramadan biktim bu dizide. Her sahnede yeni bir facia olmak zorunda mi? Simdi de tuttular Zehra'yi bobrek hastasi yaptilar, Aydin meselesi bitti ya, siradaki kurban belli.
Ya anlamiyorum, bu kadar mi konu sIkIntisi cekiliyor da her karakterin basina felaket getirilerek konu cikariliyor? Gercekten baydi artik. Biraz yaratici olsunlar ya.

[video=dailymotion;xvoy4g]http://www.dailymotion.com/video/xvoy4g_oyle-bir-gecer-zaman-ki-93-bolum-fragmany_shortfilms[/video]

[video=dailymotion;xvoybo]http://www.dailymotion.com/video/xvoybo_oyle-bir-gecer-zaman-ki-93-bolum-fragmany-2_shortfilms[/video]

bu diziyi izlemeyi bende biraktim ,yeni basladinda ne heyecan vardi dizide simdi ise cok SIKIci oldu

​Bu sene hiç izlemedim diziyi nedense geçen sezon ailecek izliyorduk artık aklımıza bile gelmiyor

bende iki sezon kaçırmadan izledim bu sezon hiç izlemiyoruz ailecek . ali kaptan gitti zaten ordan kaybettiler üstelik hiç yüzleri gülmüyo ya hele bide o sonerle kızı bahar mı ne aşık edecekler birbirine tam bitirecekler kendilerini olur mu böyle adam aylinim diye kızını bırakmış kafayı yemiş sonra başkasına aşık et oh bizde safız ya izleriz

Niye baydilar anlamadim.Dizi adi ustunde oyle bir gecer zamanki bu osmanin agzindan anlattigi ailesi hayati.Hersey oldu bittiye gelcek hali yok haliyle birileri olucek birileri aglicak.osman buyudu ve 30 lu yaslardada osman olacak.Bence dizi gayet guzel reytingleride ayniymis gecen gazetede okudum.Ne bekliyodunuz yani anlamadim.hangi dizi bu kadar sezonda konuyu dagitmadan izletebilmis ? Gayet tadinda.dizi zaten dram dizisi komedi beklicek halimiz yok ki o aydinin olum sahnesi memik oglan turkusu harik bi bolumdu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…