Öyle cok üzüldüm ki

Azcik hemsericilik yapilmis gibi

Cok takilmayin ama sonralari cok samimi olabilirler gibi

Pasta da guzel bi hediye en azindan eli bos gelmemis
Olumlu bakin simdilik ama dikkatli olun uzulmeyin sonradan

Yok olay bana bişey aldı almadı degil beni ayırması canım ben böyle bişey yapmazdım bilirdim o an hediye almıcam kişinin üzülecegini ben yapmazdım işte ama herkes öyle degil işte

Azcik hemsericilik yapilmis gibi

Cok takilmayin ama sonralari cok samimi olabilirler gibi

Pasta da guzel bi hediye en azindan eli bos gelmemis
Olumlu bakin simdilik ama dikkatli olun uzulmeyin sonradan
Teşekkür canım valla bugünden sonra benim gözümde yeri degişti onun icin farkedermi etmezmi nbilmem ama ben aynı olamıcam okesin

İlk sana gelmiş pasta almış sonra sohbet arkadaşlık ilerlemiş ona ev hediyesi almış hiç mi derdin yok canım bunlara takiyorsun

Yok olay bana bişey aldı almadı degil beni ayırması canım ben böyle bişey yapmazdım bilirdim o an hediye almıcam kişinin üzülecegini ben yapmazdım işte ama herkes öyle degil işte
Duşüncesizlik etmiş yada hemşeri oldukları için böyle davranmışta olabilir,sıkmayın canınızı.

İlk sana gelmiş pasta almış sonra sohbet arkadaşlık ilerlemiş ona ev hediyesi almış hiç mi derdin yok canım bunlara takiyorsun
bana gelmesiyle bu arkadaşa gelmesi arası on beşgün bile yok ve sadece okul önünde karşılaşıyoruz ne ara samimi olabilirler ki biz daha önceden tanışıyoruz

E ona hediye almak istemiş demek ki.
Belki en çok ona kanı ısınmıştır bu sizi ilgilendirmemeli.

Yakışıksız bir haraket yapmış o bayan, oyle misafir seçer gibi olurmu hic. Hiç bozuntuya vermeseydiniz. Peki diğer arkadaslariniz demedi mi canım bize aldin xxxx'e niye almasin diye?

Yakışıksız bir haraket yapmış o bayan, oyle misafir seçer gibi olurmu hic. Hiç bozuntuya vermeseydiniz. Peki diğer arkadaslariniz demedi mi canım bize aldin xxxx'e niye almasin diye?
Öbür arkadaş nedüşündü bilmem yanlız kalmadık hic ama evsahibi arkadaşım da benim gibi düşünmüş hatta mutfakta söyledi bana hediye nin biri sana sandım bende dedi ama kimse ona bişe demedi demesinlerdi zaten gerek yoktu

Boyle birseyi ciddi ciddi kafaya taktiginiza gore cok sikici bir hayatiniz olmali.

Teşekkür canım valla bugünden sonra benim gözümde yeri degişti onun icin farkedermi etmezmi nbilmem ama ben aynı olamıcam okesin
Konunuzu tekrar okudum da
Biraz karsik anlatmissiniz
İkinci kez toplanmanizda bu kisi herkese yada iki kisiye hediye alip birtek sizemi almiyo
Bisey atladim sanki

Konunuzu tekrar okudum da
Biraz karsik anlatmissiniz
İkinci kez toplanmanizda bu kisi herkese yada iki kisiye hediye alip birtek sizemi almiyo
Bisey atladim sanki
Evet canım karışık olmuş biraz evet bana gelirken bi pasta alıyor en son gittigimiz arkadaşta bi önce gittigimizle evsahibi arkadaşa güzel bi ev Hediyesi getirip benim yanımda onlara paket icinde sunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…