- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Hiimmmm hic olmadi simdiEvet canım karışık olmuş biraz evet bana gelirken bi pasta alıyor en son gittigimiz arkadaşta bi önce gittigimizle evsahibi arkadaşa güzel bi ev Hediyesi getirip benim yanımda onlara paket icinde sunuyo
Bunlarin ucu hemsehri oyle degilmiEvet canım karışık olmuş biraz evet bana gelirken bi pasta alıyor en son gittigimiz arkadaşta bi önce gittigimizle evsahibi arkadaşa güzel bi ev Hediyesi getirip benim yanımda onlara paket icinde sunuyo
Evet öyle cıktılar ama bizimde binadaki arkadaşım haric ücümüzün cocukları aynı sınıfta üc senedir
HaklisinizEvet öyle cıktılar ama bizimde binadaki arkadaşım haric ücümüzün cocukları aynı sınıfta üc senedir
Düşünceli olmak herkesin harcı degil demek ama bende bunun altında kalmam nasıl olsa yine toplanıcaz işte ogün herkese hediye alıp bitek ona almıcam görsün bakalım nasıl oluyomuşHaklisiniz
Sizi ayirmis olmus
Hos degil
Sizin olmadiginiz bigun yada bi kutlama vs sebeple verse anlarim ama boyle hos olmaz
Ufak bisey de olsa almaliydi
Tabiki hayatta üzülecek farklı farklı şeyler var bugün buna üzüldüm yarın başka bişeye obürgün farklı bişeye sevinirim belli olmaz herkesin tepki verdigi şeyler aynı olamaz dimiHayatta üzülecek o kadar sey varken bunun icin kafani bile yormaman gerek bence :)
Tabiki hayatta üzülecek farklı farklı şeyler var bugün buna üzüldüm yarın başka bişeye obürgün farklı bişeye sevinirim belli olmaz herkesin tepki verdigi şeyler aynı olamaz dimi
Tabiki hayatta üzülecek farklı farklı şeyler var bugün buna üzüldüm yarın başka bişeye obürgün farklı bişeye sevinirim belli olmaz herkesin tepki verdigi şeyler aynı olamaz dimi
Böyle düşündüğünüze göre sizinde hayatınız cok boş neyi kafaya takmalıyım size sorayım bari
Bukadar zor degilki bunu düşünmek hepsiyle aynı ortamda birini ayırmak bilmem valla bu zor degil ben asla böyle yapma yapama hemen aklıma gelir ikisine hediye vericem birini es gecicem oğünkü son param bile olsa ücünede aynı şeyi alırdım hassas ve dücünceli birine yakışan budur ha cok zaman gecer onların dostlukları ilerler ozaman hic takilmazdımAma sunuda dusunmelisin arkadaslarinda uzulebilecegini belki dusunememistir
Eee tamam kıskandım nedegişşecek onun yaptıgı düşüncesizlik degiştimi şimdi hayır ince olmak zor herkez olamaz bikez daha anlamış oldumYok boyle bir seyi dert edecek kadar degil... Bariz kiskanmissiniz iste. Almazsa almasin ne olmus.
Bukadar zor degilki bunu düşünmek hepsiyle aynı ortamda birini ayırmak bilmem valla bu zor degil ben asla böyle yapma yapama hemen aklıma gelir ikisine hediye vericem birini es gecicem oğünkü son param bile olsa ücünede aynı şeyi alırdım hassas ve dücünceli birine yakışan budur ha cok zaman gecer onların dostlukları ilerler ozaman hic takilmazdım
İşte bende bunu diyorum ya kücük bişey al ama insan ayırma dimiEv sahibine sadece almis olsaydi sorun olmazdi ama diger arkadasa da alip sizi ayirmasi hos olmamis. Bosverin ama ya da cok caninizi siktiysa aynisini siz de ona yapin bakin ne hissedecek.
Fark ayıran biri olaydı şimdi ben bunları yazıyo olmazdım bana göreTamam sen boyle dusunuyorsun ama herkes ayni dusunemiyor iste bak arkadaskarin dusunememis :) o yuzden cokta fazla kafana takma bence kirilmis olabilirsin ama sadece uzuldugunle kaliyorsun arkadaslarinin hata yaptiklarinin farkindami acaba :)
Neyi anlamadın sor yazayım eksik olan neNe kadar guzel anlatamamissiniz.
Evet öyle cıktılar ama bizimde binadaki arkadaşım haric ücümüzün cocukları aynı sınıfta üc senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?