Öyle Karışığım ki...Bir Türlü Vazgeçemedim..

Cledyana

Nirvana
Pro Üye
18 Ekim 2014
7.977
37.010
748
Kizlar aylardir aklimda fikrimde biri var. Kendisi şu an askerde. 2 ayı kaldı.
Yaklasik 8 ay once tanistik. Tam olarak adini koymadigimiz bir sey var aramizda. Iletisimimiz hic kopmadi. Askerden sonra olsun dedik hep.
Ben bu surecte sevgisinden hic emin olamadim. Surekli ustune gittim sanirim. Askerde olduğu halde yine iyi sabretti hakkini yemiyeyim. Cok mu ilgi bekliyorum bilmiyorum. Vermedikce sorguluyorum. O da sabret az kaldi surdan bi cikayim modunda hep.
Vazgeçmek istiyorum ama hep aklimin bi kosesinde kalacak gibi.
O da bir seyler olsun istiyor mu istemiyor mu emin olamiyorum. Yoksa iki ay nedir ki.?Beklemek sıkıntı degil.
Sağ olun okudugunuz icin.

Canim askerdeki bir erkegin duygularini anlamak pek mumkun olmuyor. Bambaska bir psikolojide oluyorlar. Askerden geldiginde hal ve tavirlarina gore degerlendirirsin. Suan pek birsey anlayamazsin zaten.

Seni arıyor mu soruyor mu?
O ne sıklıkla arıyor?
Sen ne sıklıkla?

Askerde erkekler daha çok üzerine düşer aslında. Çok mu bunalttin acaba?

Canim askerdeki bir erkegin duygularini anlamak pek mumkun olmuyor. Bambaska bir psikolojide oluyorlar. Askerden geldiginde hal ve tavirlarina gore degerlendirirsin. Suan pek birsey anlayamazsin zaten.
Çok yıpranıyorum şu aşamada. Sürekli kuruyorum bir şeyler kafada. Dahası ona da belli edip darlıyorum.

Seni arıyor mu soruyor mu?
O ne sıklıkla arıyor?
Sen ne sıklıkla?

Askerde erkekler daha çok üzerine düşer aslında. Çok mu bunalttin acaba?
Arayıp soruyordu. Ya da yazıyordu. Yapamadığı günlerde üstüne gittiğimden biraz uzaklaştı sanırım.

Çok yıpranıyorum şu aşamada. Sürekli kuruyorum bir şeyler kafada. Dahası ona da belli edip darlıyorum.
Cok haklisin bizzat yakinim ayni durumda seninle. Kafasi hep karisik oda senin gibi kafasinda kurup bunaltiyor, cocukta bunaldigindan bosveriyor vs. Askerden donunce analiz edersin zaten az kalmis, simdilik bunaltma derim cunku onlarda yeterince bunalmis oluyorlar bide sen ustune gitme.

2 ay bekle gelsin görüşün öyle vazgeçin veya geçmeyin.
Şimdi vazgeçseniz sonra acaba sabretse miydim diye kurar durursunuz az sabır.

Cok haklisin bizzat yakinim ayni durumda seninle. Kafasi hep karisik oda senin gibi kafasinda kurup bunaltiyor, cocukta bunaldigindan bosveriyor vs. Askerden donunce analiz edersin zaten az kalmis, simdilik bunaltma derim cunku onlarda yeterince bunalmis oluyorlar bide sen ustune gitme.
Biraz daha sabredicem baska bir sey yapamiyorum. Su an istedigim gibi olmuyor. Bakalim gelince yoluna girer umarim.

Bence 2 ay daha bekle.ben beklemistim geldigi gun ayrilmisti benden :KK53:
Aci bi hikayemiz vardi simdi gülüyorum ama icimde kalmadi en azindan...

Bence 2 ay daha bekle.ben beklemistim geldigi gun ayrilmisti benden :KK53:
Aci bi hikayemiz vardi simdi gülüyorum ama icimde kalmadi en azindan...
Benimki ayrilamaz cunku birlikte degiliz su an.
Ne oldugumuz ne olacagimiz belirsiz. Ben de bunu merakimdan dolayi vazgecemiyom :D

Kizlar aylardir aklimda fikrimde biri var. Kendisi şu an askerde. 2 ayı kaldı.
Yaklasik 8 ay once tanistik. Tam olarak adini koymadigimiz bir sey var aramizda. Iletisimimiz hic kopmadi. Askerden sonra olsun dedik hep.
Ben bu surecte sevgisinden hic emin olamadim. Surekli ustune gittim sanirim. Askerde olduğu halde yine iyi sabretti hakkini yemiyeyim. Cok mu ilgi bekliyorum bilmiyorum. Vermedikce sorguluyorum. O da sabret az kaldi surdan bi cikayim modunda hep.
Vazgeçmek istiyorum ama hep aklimin bi kosesinde kalacak gibi.
O da bir seyler olsun istiyor mu istemiyor mu emin olamiyorum. Yoksa iki ay nedir ki.?Beklemek sıkıntı degil.
Sağ olun okudugunuz icin.

arkadaşım bence bekleyeceksen bile çok umutlu olma
burada yazılıyor ya hani, "bana göz süzüyor ama galiba çekiniyor açılamıyor"..."seni seviyorum ama zamana ihtiyacım var diyor"...vs vs bunların hepsi yanlış, zaten genelde de devamı hüsran oluyor...bence bu durum da o hesap
erkekler eğer gerçekten bir kadını istiyorlarsa "adını askerden dönünce koyalım" modunda olmazlar bence
bir erkek, bir kadını gerçekten istiyorsa, duyguları gerçekse bir an önce adını koymak ister (evlilik anlamında demiyorum, sevgililik anlamında diyorum)

eğer o gerçekten isteseydi, sen bundan emin olurdun, soru işaretleriyle kalmazdın

bana şu anda kendini kandırma aşamasındasın gibi geldi
çok mu üstüne gittim, kendini geri mi çekti, iyi sabretti vs vs
bunlar doğru bile olsa demek ki onun duygularında boşluklar var
daha başlamamış, hevesle beklenen bir ilişki olsa sizinki, değil senin tavırlarının fazla gelmesi, bundan memnun olması lazım

dediğim gibi, bekleyeceksen, "neden denemedim" dememek için, için rahat etsin diye bekleyeceksen de çok umutlu olma bence

arkadaşım bence bekleyeceksen bile çok umutlu olma
burada yazılıyor ya hani, "bana göz süzüyor ama galiba çekiniyor açılamıyor"..."seni seviyorum ama zamana ihtiyacım var diyor"...vs vs bunların hepsi yanlış, zaten genelde de devamı hüsran oluyor...bence bu durum da o hesap
erkekler eğer gerçekten bir kadını istiyorlarsa "adını askerden dönünce koyalım" modunda olmazlar bence
bir erkek, bir kadını gerçekten istiyorsa, duyguları gerçekse bir an önce adını koymak ister (evlilik anlamında demiyorum, sevgililik anlamında diyorum)

eğer o gerçekten isteseydi, sen bundan emin olurdun, soru işaretleriyle kalmazdın

bana şu anda kendini kandırma aşamasındasın gibi geldi
çok mu üstüne gittim, kendini geri mi çekti, iyi sabretti vs vs
bunlar doğru bile olsa demek ki onun duygularında boşluklar var
daha başlamamış, hevesle beklenen bir ilişki olsa sizinki, değil senin tavırlarının fazla gelmesi, bundan memnun olması lazım

dediğim gibi, bekleyeceksen, "neden denemedim" dememek için, için rahat etsin diye bekleyeceksen de çok umutlu olma bence
Benim dusundugum de tam olarak bunlar iste. Bunlari bile bile vazgecemiyorum bu yuzden kiziyorum kendime.

Benim dusundugum de tam olarak bunlar iste. Bunlari bile bile vazgecemiyorum bu yuzden kiziyorum kendime.

çok fazla takmayın
herkes böyle hatalar veya iradesizlikler yapabiliyor ilişkilerde, gönül bu, her zaman mantığı dinlemiyorHoppa
onun karşısında "çok gurursuz" durumuna düşürmeyin kendinizi yeter, bunu o ne düşünür diye değil, ileride birgün kendinize daha çok kızarsınız ve yaranızın iyileşmesi daha uzun sürer diye yazıyorum

Konuyu bu yuzden actim aslinda. Gercekte farkinda oldugum seyleri birilerinin yuzume vurmasi icin. O zaman tamamen koparim belki diye. Cunku ne kadar cabaladiysam olmadi.

canım merhaba. Senin şuan içinde bulunduğu karmaşık psikoloji kadar oda aynılarını yaşıyor. Düşünsene yaşantısı kısıtlı şuan da orada herşeyden uzakta ve yapmak istediği hiç birşeyi yapamıyor. Hayatındaki insanın askere gitmesi oldukça zordur kızlar için ve bu durum son derece anlayışla karşılanmalıdır. Üzerine gitmekle hata etme. Sen kafanı dağıtmak için şuan herşeyi yapabilirsin ama onun disiplinli bir hayatı var şuanda onun üzerine gitmen zarar verecektir ona da ilişkine de. Sabret kendini soğutma, kararsızlığa düşme 8 aylık bir süreçten bahsediyorsun yazık etme. Gelsin bi mesafeler yok olsun aradan eğer problemler hala devam ederse yapman gerekeni zaten sende biliyorsun.

Back
X