Öyle Kötüyüm ki Hayat Bitti Sanki...

birderdindelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
877
1.597
113
36
Beni anlayacak yaşadıklarımı atlatmış birileri vardır belki bir kaç cümle söyler rahatlatır umuduyla geldim..Gözlerim şiş durmayan gözyaşlarımdan tam olarak göremeden yazıyorum :(
36 yaşındayım 7 sene önce bir nişanlılık ve düğün arifesinde nokta...Sonrasında da bir türlü doğru insanı bulamama durumu ta ki bundan 6 ay öncesine kadar.Öyle güzel sevildim ve öyle güzel sevdim ki son bir haftada olanların kabus olmasını diliyorum sadece.Ailelerimiz biliyor bir kaç ay içinde de nişan olacak yaz başı da düğün herşeyi planladık, belki hızlı gittiği düşünülebilir ama biz bu altı ayı dolu dolu yaşadık her gün beraberdik neredeyse ve son bir haftadır uzaklaşmaya başladı, soruyorum anlatmıyor, en sonunda ikinci evliliği olacağı için korktuğunu mutsuz olma endişesi taşıdığını beni de üzmek istemediğini söyledi :( kahroldum bittim resmen, hayallerim umutlarım hepsi birer parçalandı gözümün önünde.. İki gün önce annemle gelinlik modelleri bakarken şimdi bir annenin de umutlarını yok etmek üzereyim
Evet yaşım ilerledi belki bu kadar hayalci olmam da saçma ama hiç yaşamadığım ve çok istediğim bir şeyin içindeyken ve gerçekten sevmişken bir anda bu hale gelmek...büyük bir hüsran yaşıyorum, etrafta herkes bilirken bir de onlara açıklama süreci...offf inanın bir cümlelik tesellinize ihtiyacım var içim acıyor kanıyor sanki...:(((

Hayırlısı olsun.
Yol yakınken döndüğünüze sevinin bence.
Farklı beklentileriniz varmış hayata dair.
Evet ama son noktayı koymadığımız için ümidim var hala..Boşa mı ümitleniyorum yoksa o beni sürece alıştırmaya mı çalışıyor bilemiyorum.. Bir kaç gün sonra görüşüp karara bağlayacağız dedik...Ama seviyorum kaybetmek de istemiyorum çok büyük bir acı içimdeki..tarifi yok :(((( Şu an bana bu ilişkiyi kurtarman için şunu yap bunu yap desinler dünyanın en zor şeyini istesinler napar eder yaparım.. yeterki bitmesin....

Evet ama son noktayı koymadığımız için ümidim var hala..Boşa mı ümitleniyorum yoksa o beni sürece alıştırmaya mı çalışıyor bilemiyorum.. Bir kaç gün sonra görüşüp karara bağlayacağız dedik...Ama seviyorum kaybetmek de istemiyorum çok büyük bir acı içimdeki..tarifi yok :KK43:((( Şu an bana bu ilişkiyi kurtarman için şunu yap bunu yap desinler dünyanın en zor şeyini istesinler napar eder yaparım.. yeterki bitmesin....
Neden bu ısrar peki?
İstediğiniz kadar çok sevin ama insan önce kendi onurunu düşünmeli bence.
Birkaç gün içinde karara bağlamak da neymiş,sanki meclis topluyor!
Kendinizi bu kadar aşağılatmayın bence.

Evet haklısınız belki ama düşünsenize bu son haftaya kadar mükemmel bir aşk yaşatmış bir adam var karşımda.Bir anda psikolojisi bozuluyor çünkü artık nişan tarihine bir aydan az zaman kaldı, ailelerler bir araya gelecek vs. tüm bunlar sorumluluklar korkutmaya başlamış, ben de ister istemez belki geçici bir durumdur belki ben çok üstüne gitmişimdir gibi şeyler düşünüyorum..Bütün güzel şeyleri yok saymak kolay o yüzden mücadele etmeye çalışıyorum, ama asla gurursuz bir insan değilim, bana olan sevgisinin bittiğini bilirsem asla adım atmam, sadece şu an bitmediğine inanıyorum...

Bugün ağlatan yarın güldürecek...
sabret
bu da geçecek canım
hep diyorum ki bu tür olaylar karşısında
daha bizler ne acılar gördük ki...
"mesela henüz annemi kendi ellerimle toprağa vermedim (birgün olacak bu acı)
henüz en acısını yaşamadım, en beteri bu değil...."

GEÇECEK..
YOLUN AÇIK OLSUN

Bugün ağlatan yarın güldürecek...
sabret
bu da geçecek canım
hep diyorum ki bu tür olaylar karşısında
daha bizler ne acılar gördük ki...
"mesela henüz annemi kendi ellerimle toprağa vermedim (birgün olacak bu acı)
henüz en acısını yaşamadım, en beteri bu değil...."

GEÇECEK..
YOLUN AÇIK OLSUN
Çok çok teşekkür ederim
Herşey düzelecek biz eskisi gibi olacağız demek buna inanmak istiyorum sadece...
Bilmiyorum hayatınızda biri var mı evli misiniz ama?.. sevgi varsa bunun kuvveti zaman zaman azalır,çoğalır mı ki bilemiyorum.. ya da bir anda bitebilir mi herşey sorun olmamasına rağmen...
Sürekli soru işaretleri içindeyim böyle durup durup düşünüyorum böyle çıkmaza girip sonra düzelen herşeyi yoluna koyan çiftler varmıdır ki diye umut ediyorum ...
tekrar teşekkür ederim duyarlılığınız için..

Çok çok teşekkür ederim
Herşey düzelecek biz eskisi gibi olacağız demek buna inanmak istiyorum sadece...
Bilmiyorum hayatınızda biri var mı evli misiniz ama?.. sevgi varsa bunun kuvveti zaman zaman azalır,çoğalır mı ki bilemiyorum.. ya da bir anda bitebilir mi herşey sorun olmamasına rağmen...
Sürekli soru işaretleri içindeyim böyle durup durup düşünüyorum böyle çıkmaza girip sonra düzelen herşeyi yoluna koyan çiftler varmıdır ki diye umut ediyorum ...
tekrar teşekkür ederim duyarlılığınız için..
Hayat iyi anlamda da kotu anlamda da surprizlerle dolu.
Tekrardan birlikte olmaniz senin icin hayır mi şer mi ancak Allah bilir canım inan anliyorum duygularini.
Insallah tekrar birlesiriz yerine dilegini tam dileyip Allahim hayirlisini ver de gerisini O'na birak
Rabbim ruhuna yuregine ferahlik versin insallah en ennn kısa zamanda

merhaba ben seni o kadar çok iyi anlıyorumki benzer şeyler yaşadım bende. geçmedimi geçti ama nasıl geçti gel bide bana sor. şimdi çok şükür ki bitmiş gerçekten bak ve üstelik aynı mahalledeyiz hala ve evlendi o aman allah korusun tesadüf görmeyeyim bile diyorum yemin ederim. eğer senin ilişkinde gerçekten Allah katında bitmişse sende diyeceksin bir gün geriye dönüp baktığında çok şükür ki bitmiş Allah sana bunu gösterecek bir şekilde inan. eğer Allah katında ilişkiniz bitmemişse biraz zaman sonra tekrar birleşirsiniz zaten. kafayı yemeden bol bol dua et, sabırla bekle, nedeni ikinci evlilikten korkuyorsa bir yolunu bul korkmaması gerektiğini öğret ona. ama hayatım onda da var yani ha. onu sevdiğini biliyor ee daha ne yani. sen bence iki şey yap, ya ona ondan önce de ki seni bırakıyorum ben evleneceğim erkeğin ömür boyu her türlü zorluktada arkamda durmasını beklerim evlilik bir gün değil ömürlük benim için demekki sen benim için bunu başaramayacaksın de bakim ters psikoloji yap yani. ama tabi biraz cesaret ve yürek ister bu şekilde ona atar yapmak. neden cesaret dedim çünkü aşık ve seven insan sevdiğine çok masum, gerçek oluyor, davranıyor. (e bak bu cümlem bile onun aslında masum gerçek olmadığını sanki belirtiyor)
üzülme demek olmaz bekle bakim ne olacak ona göre güçlü ol yine seversin nasılsa. hem çürükler gidecekki önün açılsın daha iyi yeniler için.

Ağlamanın zarardan başka getirdiği birşey olmadığını görene kadar ağlamaya devam mı edeceksin, yoksa sevdiğin adama, her kadının ve dolayısıyla her ilişkinin aynı olmadığını, korkularının yanılgısında kaldığını, bunları birlikte atlatacağını ona inandırmaya mı uğraşacaksın?
Erkenden topla kendini, sen vazgeçersen bitmiştir.

Herşeyde bir hayır vardır demek ve bazen tevekkül etmek gerekir.
Yaşadıklarınız muhakkak ki kolay değil.
Ama olmayacak şeye de bu kadar ısrarcı olmayın.
Evlendikten sonra "yürümedi" diyerek boşanmak sizi daha çok yıkar inanın.
Burada neler okuyoruz...
Diyeceğim zamana bırakın, biraz da karşınızdaki çabalasın sizi kazanmak için.
Kendinize ne değer biçerseniz, ilişkiniz o şekilde ilerleyecektir.
İlerde de gereken değeri ancak belirlediğiniz şekilde görürsünüz.

Tekrardan birlikte olmaniz senin icin hayır mi şer mi ancak Allah bilir canım inan anliyorum duygularini.
Insallah tekrar birlesiriz yerine dilegini tam dileyip Allahim hayirlisini ver de gerisini O'na birak
Çok teşekkür ederim
İnanın bunları ne kadar biliyor olsam da bir başkasından duymak tuhaf bir şekilde rahatlatıyor insanı
Dileğim tabi ki herşeyin hayırlısı ama ortada aşılamayacak büyük bir sorun olmadığı için mücadele etmek istiyorum, bunun için dualarım. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm, ilginize desteğinize çok çok teşekkürler

Çok teşekkür ederim
İnanın bunları ne kadar biliyor olsam da bir başkasından duymak tuhaf bir şekilde rahatlatıyor insanı
Dileğim tabi ki herşeyin hayırlısı ama ortada aşılamayacak büyük bir sorun olmadığı için mücadele etmek istiyorum, bunun için dualarım. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm, ilginize desteğinize çok çok teşekkürler

Çok teşekkür ederim
rica ederim ne demek,
haberdar edin lütfen birlikte sevinelim yada birlikte üzülelim
ille tanımak tanışık olmak şart değil paylaşmak için
elden ne gelirse yaparız
allaha emanet olun inşallah

Ağlamanın zarardan başka getirdiği birşey olmadığını görene kadar ağlamaya devam mı edeceksin, yoksa sevdiğin adama, her kadının ve dolayısıyla her ilişkinin aynı olmadığını, korkularının yanılgısında kaldığını, bunları birlikte atlatacağını ona inandırmaya mı uğraşacaksın?
Erkenden topla kendini, sen vazgeçersen bitmiştir.

O kadar haklısınız ki.. Çevremde bir kaç yakınım da benzer tepkilerle kendine gel dediler.. Biraz daha toparladım ama tabi belirsizlik devam ettiği için huzursuzum hala. Buna inandıracağım onu, çünkü ben inanıyorum yürekten..Önceki evliliğindeki mutsuzlukları devam etmeyecek herşey daha güzel olacak inancındayım.. Dediğiniz gibi ben vazgeçersem zaten bitmiştir..çünkü karşımda psikolojisi bozulmuş destek bekleyen biri var şimdi sanırım güçlü olma zamanı.
Çok çok teşekkür ediyorum, bu platformda hemcinslerimin desteğini alabilmek yüreğimin ferahladığını hissetmek çok önemliydi benim için, sonsuz teşekkürler dilerim sizlerinde herşey gönlünüzce olsun

Herşeyde bir hayır vardır demek ve bazen tevekkül etmek gerekir.
Yaşadıklarınız muhakkak ki kolay değil.
Ama olmayacak şeye de bu kadar ısrarcı olmayın.
Evlendikten sonra "yürümedi" diyerek boşanmak sizi daha çok yıkar inanın.
Burada neler okuyoruz...
Diyeceğim zamana bırakın, biraz da karşınızdaki çabalasın sizi kazanmak için.
Kendinize ne değer biçerseniz, ilişkiniz o şekilde ilerleyecektir.
İlerde de gereken değeri ancak belirlediğiniz şekilde görürsünüz.

Haklısınız ama şu an ki ruh halim, hissettiklerim ona olan bağlılığım ve yoğun duygularım hep iyi olması yönünde zorluyor beni. herşeyin bu kadar güzel devam ederken bitmesine izin verme diyor içimdeki ses, bunun da bir sınav olduğuna aşarsak daha da kuvvetlenebileceğimize inanıyorum. Ama pek tabi ki Allahın yazgısının da değişmeyeceğine inancım tam.
Dualarım dileğim rabbim bizi ayırmasın bir ömür boyu..başka hiçbirşey istemiyorum,
Ve ayrıca ilginize desteğinize çok teşekkürler

merhaba ben seni o kadar çok iyi anlıyorumki benzer şeyler yaşadım bende. geçmedimi geçti ama nasıl geçti gel bide bana sor. şimdi çok şükür ki bitmiş gerçekten bak ve üstelik aynı mahalledeyiz hala ve evlendi o aman allah korusun tesadüf görmeyeyim bile diyorum yemin ederim. eğer senin ilişkinde gerçekten Allah katında bitmişse sende diyeceksin bir gün geriye dönüp baktığında çok şükür ki bitmiş Allah sana bunu gösterecek bir şekilde inan. eğer Allah katında ilişkiniz bitmemişse biraz zaman sonra tekrar birleşirsiniz zaten. kafayı yemeden bol bol dua et, sabırla bekle, nedeni ikinci evlilikten korkuyorsa bir yolunu bul korkmaması gerektiğini öğret ona. ama hayatım onda da var yani ha. onu sevdiğini biliyor ee daha ne yani. sen bence iki şey yap, ya ona ondan önce de ki seni bırakıyorum ben evleneceğim erkeğin ömür boyu her türlü zorluktada arkamda durmasını beklerim evlilik bir gün değil ömürlük benim için demekki sen benim için bunu başaramayacaksın de bakim ters psikoloji yap yani. ama tabi biraz cesaret ve yürek ister bu şekilde ona atar yapmak. neden cesaret dedim çünkü aşık ve seven insan sevdiğine çok masum, gerçek oluyor, davranıyor. (e bak bu cümlem bile onun aslında masum gerçek olmadığını sanki belirtiyor)
üzülme demek olmaz bekle bakim ne olacak ona göre güçlü ol yine seversin nasılsa. hem çürükler gidecekki önün açılsın daha iyi yeniler için.

Çok teşekkür ederim ilgi ve desteğinize, söylediklerinizi mutlaka dikkate alacağım
Sevgilerimle

Çok teşekkür ederim ilgi ve desteğinize, söylediklerinizi mutlaka dikkate alacağım
Sevgilerimle

Merak edenler vardı.. sonucu söyleyeyim BİTTİ!!!
Hayatımda bu kadar yanıldığımı hatırlamıyorum ve bu kadar acı çektiğimi.. Her şey yalanmış bütün hayatımı onun üzerine kurguladım ailem çevrem işim her şeyim...Verdiği sözler yeminler kurduğumuz hayaller..Geçekten inanmıyorum bu yaşadıklarımın kabus olmasını ve bir anda uyanmayı o kadar isterdim ki. Nasıl geçer bu acı bilen var mı acaba?
Tarif edemiyorum öyle garip bir şey ki boğazımda düğüm kalbimin içindeyse sanki kocaman bir yangın, alev alev : ((
Söndürmek istiyorum olmuyor, alim ayağım tutmuyor kafamı nereye çevirsem ondan bir iz var sanki..
Geçsin istiyorum arkadaşlar bir anda sihirli bir değnek gelsin dokunsun ve bu acı son bulsun.. Biliyorum hayatta büyük acılar var ölüm var herşeyin farkındayım ama bu yaşanan başka bir şey...benzemiyor diğerlerine, ölümün ardından yokluk gelir görmez ve alışırsın yokluğa ama hayatta, yakınında varlığını bildiğiniz birinin birden yok olması öylece kalakalmak...
Daha ne çok şey yazabilirim kimbilir..içimi kavurup geçen bu yangının sayfalarca tarifi olur belkide...ama bitmeli işte her şey gibi..
İyi dileklerini ileten,okuyan,hisseden belki dualarıyla gönülden destek olan herkese sonsuz teşekkürler

Back
X