- 19 Eylül 2016
- 28
- 4
- 86
- 34
- Konu Sahibi birderdindelisi
Bence geçici bir düşünceye kapılmış olabilir, yani kısa bir süre sonra her şeyin düzeleceğine sizde inanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke dediğiniz gibi olsa. Ama gereksiz umutlara kapılmak da istemiyorumBence geçici bir düşünceye kapılmış olabilir, yani kısa bir süre sonra her şeyin düzeleceğine sizde inanın
Evet haklısınız belki ama düşünsenize bu son haftaya kadar mükemmel bir aşk yaşatmış bir adam var karşımda.Bir anda psikolojisi bozuluyor çünkü artık nişan tarihine bir aydan az zaman kaldı, ailelerler bir araya gelecek vs. tüm bunlar sorumluluklar korkutmaya başlamış, ben de ister istemez belki geçici bir durumdur belki ben çok üstüne gitmişimdir gibi şeyler düşünüyorum..Bütün güzel şeyleri yok saymak kolay o yüzden mücadele etmeye çalışıyorum, ama asla gurursuz bir insan değilim, bana olan sevgisinin bittiğini bilirsem asla adım atmam, sadece şu an bitmediğine inanıyorum...
''Tamam tatlım, byy''deseydiniz ya cidden.Boyle erkeklere ayar oluyorum ya.ikinci evliliği olacağı için korktuğunu mutsuz olma endişesi taşıdığını beni de üzmek istemediğini

''Tamam tatlım, byy''deseydiniz ya cidden.Boyle erkeklere ayar oluyorum ya.
Usta sen kendini ne sanıyorsun yaa,Süpermen falan mı?
Hele cümlesine bittim korkuyormuşmuş, ee ne işin var o zaman benle.
Acık ve net bu ''beyefendi'' korkagın teki ve sunu da eklemek istiyorum hayatyan beklentileriniz farklı.
Gerci onun bi beklentisi var mı,yok mu süpheliyim ama,olsun biz iyi tarafından bakalım![]()
Hayır malesef tamamen bitti..Gelişme var mı :/
Dediklerinizi yaptım görüştüğümüzdegörüştüğünüz sevgilinizle sogukkanlı görünmeye çalışarak onu neyin rahatsız ettiğini endişendiği konulardan bahsetmesini isteyin. ama öncelikle siz silkelenip kendinize gelin kendinize ve allaha güvenin bu yaşadıklarınzda bilmediğnz bir hayırda gizli olablr. ama en önemlisi bunu o kişiyle konuşun ve eğer hayatında sizi istemiyorsa bu şeklde kendinizinde devam edemeyeceğini söyleyin..ama dedğim gb öncelkle bi kendnze gelin
Çok teşekkürlerEn kısa zamanda toparlarsınız inşallah. Benim de aylar önce erkek arkadaşımla ilişkim sonlanmıştı. Kafamdan zor attım çok üzülmesem de ve hiç unutamıcağımı düşünüyordum. Lakin öyle olmuyormuş aşk acısı geçici emin olun.. Kafanıza da takmayın. En çok kendinize değer verin. Karşı taraftan ilgi görmeyi sevin. Siz verici olmayın..
Bugün ağlatan yarın güldürecek...
sabret
bu da geçecek canım
hep diyorum ki bu tür olaylar karşısında
daha bizler ne acılar gördük ki...
"mesela henüz annemi kendi ellerimle toprağa vermedim (birgün olacak bu acı)
henüz en acısını yaşamadım, en beteri bu değil...."
GEÇECEK..
YOLUN AÇIK OLSUN