Öyle kötüyüm ki ölsem keşke..

Neolmusyani12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
56
17
3
34
6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyor 😭 ikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur 😭 ölmek istiyorum 😭

Düzenleme: herkes ailenin karşısında dik dur sen bir bireysin diye seyler yazmıs. Benim ablam eniştem düzenli bir iste çalışmıyor diye boşandı. Ve direndi de dayanırım diye ama olmadı. Kendi ailem onu geçindirdi yeri geldi. Anneme konuyu açarken lise mezunu demem annem icin sorun olmadı. Belki ondan yanlış anladınız. Sadece lise mezunu olması değil ki öyle olsa yine aklı basında bir insanım lise mezunu der hic iliskiye bile başlamazdım. Annem ne iş yapıyor diye sorduğunda pek bisey diyemedim cünkü düzenli bir işi yoktu. Bu yüzden istemiyorum sorun yaşarsınız ilerde evlenirsen seni silerim beni unut , ablanı da mı görmüyorsun dedi. Burda cok konu okudum. Kendisi memur Esi özel sektörde çalışıyor veya işsiz olduğu icin boşanma esiğine gelen konuları. Nişanlısı işsiz diye ayrıl diyenleri de cok gördüm. Yani burda ne yazsak mutlaka bir muhalefet oluyor. İlerde sorun olacağını düşünmüyor değilim ben de . Ha düzenli bir işi bir aileyi geçindirecek bir maasi, sonradan kendisinin de üzülmeyeceğini bilsem kimseyi karıştırmazdım bu konuya. Ama malesef ki durum cok Farklı. Lütfen ona göre yorum yapın...

Son düzenleme:
6 yıldır bir insan var hayatımda. Çok sevdiğim ayrılık deyince nefesimin kesildiği, her gün ona kavuşmak için dua ettiğim.. Ben memur, o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermiyor haliyle. Çok sorun yaşadık kopmadık. O da zorladı bişeyleri. Uzman erbaşlığa başvurdu. Bekçiliğe başvurdu. Ama artık ümitlerimiz tükendi. Neden her şey bu kadar zor. En son geçen Mart ayından bu yana bekçilik sınavına hazırlandı. O kadar çalıştı o kadar emek verdi ki. Ve ümidimiz çok fazla vardı. Güzel geçmişti. Taaa ki dün sonuçlar açıklanana kadar. 50 kişi alımda 28. Yedek olmus. Tüm hayallerimiz tüm ümitlerimiz yıkıldı. Yerle bir olduk. O da ben de. Çünkü artık onsuz nefes alamıyorum. Ailemi de silemem. Dünden beri araştırıyorum ediyorum yaştan dolayı uzman erbaşlığa da başvuramıyor. Sanki elimizi nereye atsak orası kuruyor. Sanki sürekli birileri önümüze taş koyuyor 😭 ikimiz de 27 yaşındayız şubatta 28 olucam. Yaşım da geçiyor ailem de laf ediyor bana. Onla olmamı istemiyorlar. Artık ölmek istiyorum. Ne yapsak da bu iş olmayacak gibi. Dua edin bizim için ne olur 😭 ölmek istiyorum 😭
tovbe yarabbım tovbe estagfurullah

yaslarınız olgun yas ama ruhlarınız daha buyumemıs evlılık ıcın acele etmeyın derım gordugum kadarıyla cunku bazı seylerı sakin karsılayamayan yerle bır derbeder olan kısılersınız evlılık sızın ıcın cok yıpratıcı olur zaten

tovbe yarabbım tovbe estagfurullah

yaslarınız olgun yas ama ruhlarınız daha buyumemıs evlılık ıcın acele etmeyın derım gordugum kadarıyla cunku bazı seylerı sakin karsılayamayan yerle bır derbeder olan kısılersınız evlılık sızın ıcın cok yıpratıcı olur zaten
Yıllardır bekliyoruz. Bu memurluk icin ümidimiz çok vardı. Ama olmadı yine. O kadar hayal kurduk ki 😔

Sevebilirsiniz anlarım ama kimse icin o o olmadan nefes alamam demeyin derim çünkü alıyorsunuz insan oğlu herşeye her duruma alışıyoruz is konusuna gelince elbet olur ama zamanı var demek aileniz neden onaylamıyor peki

Böyle şeyler için ölmek isteyenler başlarına gerçek bir dert gelirse ne yapacaklar merak ediyorum.

Siz daha ailenizin izni olmadan evleneceğiniz insana karar veremiyorsunuz. Adamı onların beğeneceği şekle sokmak için uğraşıyorsunuz. Ailesine ben bu adamı her haliyle seviyorum ve evleniyorum diyemeyen bir insan evlilik olgunluğuna erişmemiştir bence.

Sabır edin bak yedekteymis olur ya illa ki bir daha alim.. Aien sirf egitimi icin mi karsi baska problemler görmüş olabilirler karsi tarafta belki?
Yedek sadece bu yıl icin geçerli. En fazla 10. Yedeğe kadar gelir diyorlar alım cok az olduğu icin. Yaşadığı il büyük bir il ama diğer çevre illere göre en az alım olan il 😭

Hersey nasip. Olmuyorsa emin ol bir hikmet vardir. Akisina birak yasim geciyor demissin ama 35 40da evlenenler var yasin gecmiyor yani kendini evlenicem.diye sartlama bu durumda sevgilini iyice tanimaya odaklan ailesini ozellikle hersey sevgiliyle bitmiyor aile cok onemli. Is nasip tanidik on ayak olmadan.bu zamanda is bulmak cok.zor. Ailen istemiyorsa ve nasip olmuyorsa zorlama ben zorladim.bazen cok pisman oluyorum bazen iyiki diyorm ama tek onerim ailesi ile gorus tanimaya calis evliligi onlar etkiliyor

Sevebilirsiniz anlarım ama kimse icin o o olmadan nefes alamam demeyin derim çünkü alıyorsunuz insan oğlu herşeye her duruma alışıyoruz is konusuna gelince elbet olur ama zamanı var demek aileniz neden onaylamıyor peki
Zamanı var belki dediğiniz gibi. Ben memur olduğum icin memur istiyor onla olma diyorlar. Bu yüzden erkek arkadaşım sürekli sınavlara hazırlandı

Neden illa ki memur. Garanti iş mi görüyor insanlar yoksa rahat iş mi? Dilimin ucuna geliyor çok şey. Yaşlarınız küçük değil. Sevgiliniz girsin bir işe çalışsın. Evlenecek kadar paranız olduğu zaman evlenin.

Kocası memur olupta döven ezen nice insanlar var memur olunca mı adam olunuyor ne sacmalık ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu hicte dert edilmedi

Back
X