Öyle mi doğru böyle mi bilemedim.

sev2can

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
26
11
8
34
Selam hanımlar ben 3 ay önce ikinci evliligimi yaptım.ilk eşimden 6 yaşında bir kız cocucugum var bosandigimizdan beri babası bir kez bile görmeye gelmedi her neyse ikinci esim kızımı kabul etti ancak kızıma karşı çok mesafeli hiç bir şekilde muhatap olmuyor neden böyle yapiyosun dediğimde böylesi daha iyi yanımda büyüyecek fazla yüz göz olmak istemiyorum diyor o mu haklı ben mi

Bence eşiniz haklı fazla mesafeli olmasınlar ama çok yakında olmasınlar

Selam hanımlar ben 3 ay önce ikinci evliligimi yaptım.ilk eşimden 6 yaşında bir kız cocucugum var bosandigimizdan beri babası bir kez bile görmeye gelmedi her neyse ikinci esim kızımı kabul etti ancak kızıma karşı çok mesafeli hiç bir şekilde muhatap olmuyor neden böyle yapiyosun dediğimde böylesi daha iyi yanımda büyüyecek fazla yüz göz olmak istemiyorum diyor o mu haklı ben mi

yüz göz olmak istemediği bir çocuğun annesiyle niye evlenmiş o zaman?

Kendince vicdan mi yapiyor acaba. Benim evladim uzakta vs diye. Cocugu sizle tanistimi

Evladinla hicbir sekilde muhatap olmayan birisi ile neden evlendinki?
Hayir yani sirf vicdani açıdan kucuk bir cocugun babasizligi hissetmemesi icin elinden geleni yapmasi lazim, ama sizinki muhatap dahi olmuyor yuh yani.
Yilin altin kalpli adami odulu esinize verilmeli net !

‘Babalık’ yapmak zorunda değil, herşeyiyle ilgilenmek zorunda değil, bence bunu vurgulamak ve sizin bu beklentilere girmemeniz için yapıyor.
Hiç mi konuşmuyo? Kızınız üzülüp kendini değersiz hissetmez mi? Çok üzüldüm :/
Kızınızı sevdiğine inanıyor musunuz?

‘Babalık’ yapmak zorunda değil, herşeyiyle ilgilenmek zorunda değil, bence bunu vurgulamak ve sizin bu beklentilere girmemeniz için yapıyor.
Hiç mi konuşmuyo? Kızınız üzülüp kendini değersiz hissetmez mi? Çok üzüldüm :/
Kızınızı sevdiğine inanıyor musunuz?
Hayır inanmıyorum

Yüz göz olmamak nedir sanki kayınbiraderi.. küçücük çocuk yani benim babam 17 yaşında kazık kadar adamı kabul etti abimi bizimle yaşamasını istedi baba gibi olması gerekmiyor da abi gibi yaklaşabilir. Anlamlandıramadım yani.

3 ay kısa bir zaman, adama baskı yapmayın, zaman tanıyın.

öyle haberler okuyoruz ki bi an mesafe iyidir gibi düşündüm. bilemiyorum arada dengeyi siz sağlayın. kızınıza belli etmeyin. "bu adamın huyu, kişiliği böyle, mesafeli, yoksa seni seviyor" diyin.

Böyle seyler okuyunca cok üzülüyorum.
Benim esiminde evladi var,ben esimden cok düsünüyorum cocugu. Kendi evladimdam ayri degil.
Peki basta konusmadinizmi bu konuyu ?

Ne kadar süre flört ettiniz eşinizle? O dönemde çocuğunuzla birlikte bir şeyler paylaşmadınız mı? Yemeğe gittiniz mi? Nasıl davranıyordu? Çocuk parkına götürdünüz mü beraber? Arada hediye alıyor muydu? Evinize sizi ziyarete geldiğinde çikolata, gofret vs alıyor muydu?
Şu anda çocuğunuzun masraflarınıkim karşılıyor? Kıyafet, ayakkabı vs. ???

Bana garip geldi eşinizin tavrı. Biz kendi çocuklarımızla samimi olunca yüz göz mü olmuş oluyoruz??? Bunun ne gibi sakıncaları olabilir ki?

Ne kadar süre flört ettiniz eşinizle? O dönemde çocuğunuzla birlikte bir şeyler paylaşmadınız mı? Yemeğe gittiniz mi? Nasıl davranıyordu? Çocuk parkına götürdünüz mü beraber? Arada hediye alıyor muydu? Evinize sizi ziyarete geldiğinde çikolata, gofret vs alıyor muydu?

Bana garip geldi eşinizin tavrı. Biz kendi çocuklarımızla samimi olunca yüz göz mü olmuş oluyoruz??? Bunun ne gibi sakıncaları olabilir ki?

Maddi anlamda her ihtiyacını karşılıyor bir dediğini iki etmiyor

The

Uzulmeyin, belki boylesi daha iyidir.
Oyle haberler okuduk ki son zamanlarda, varsin mesafeli olsun.
Babasi degil kizinizin bunu unutmayin.
Ayrica belki zamanla bu sorunu asarlar, baskiyla bunu cozemezsiniz.

Babalık değil ama abilik yapabilir eşiniz. Yazık yavrum zaten öz baba görmüyor bir de eşinizden hiç ilgi görmüyor.

Bence eşiniz kızınızı sevmiyor. İlerde istemeyebilir bile buna hazırlıklı olun.

Back
X