Öyle öfke doluyimki..

rutbeni bil derken?askeri harp okulundamisiniz yakinda sokaga cikma yasagida koyar bu adam

Kim oluyor, ne cesaretle böyle çirkin konuşabiliyor seninle?

Şaştım kaldım valla yaa!
Annecilikten öte bir şey bu bence, annesine verdiği değeri daha düzgün bir üslupla dile getirebilir.

Bu nedir yahu herkesin anası var!

Ben olsam bu herife kahvaltıda hazırlamam, anasının peşinde çanta gibi de gezmem.
Bir başına gitsin dangoz. Kv de sorarsa oğlun bana böyle böyle dedi gelmiyorum o yüzden derim.

Biterse biter be!
Ne sinirlendim yaa!

al benden de okadar yaa !verecekler elime boylesini allah ne verdiyse artik

al benden de okadar yaa !verecekler elime boylesini allah ne verdiyse artik

Böyle heriflere de inadına hanım hanımcık hatunlar denk geliyor.
Bana düşecek böylesi anasının önünde perişan ederim.

Ağzıma küfür edecek, it diyecek, rütbeni bil diyecek.
Yok yaaa, daha güzel hakaret etsin diye ellerimle besleyip, koynuna gircem sonra ben de..

it gibi peşinde dolandircam seni rutbeni bil

Bir şey yazamadım konu sahibi

bu kadar hakaretten sonra rütbemi farkettim, ben senin ve ailenin paspası değilim, haddini bil ve ananın evine defol derdim ben olsam.
boşanmayı henüz düşünmediğinize göre onu ve ailesini yok sayın, duymayın, görmeyin bir süre.
eğer anlarsa ne ala, anlamaz da iş şiddete kadar giderse işte o zaman vahim.

Bazı anneleri ablaları anlamiyorum. Insan bir dusunur belki yaptiklarim yuzunden oglum karisiyla huzursuz olacak diye. Onlarin da artik bagimsiz bir aile olduklarini kabul edip kurduklari duzene saygi duymalilar. Hic dusunmuyorlar mi gelin evde ogluma laf edip canini sikarsa diye. Geline soyluyoruz zannediyorlar ama ogullar da bu kapismadan payini fazlasiyla aliyor.

Şimdi kusacağım, midem bulandı. Çok mide bulandırıcı bir erkek. Evde karısına aslan, anasına kuzu. Çok komik oluyor böyle tipler ya.

Ben böyle bir adamla aynı evde kalamam. Boşanma denen bir hakkım var sonuna kadar kullanırım valla.

En rahatsiz duyulan kisilik bu olmasi gerekir annesine kuynet vermesi kotu degil ama belli annesi paylasamiyor
En rahatsiz okunacak erkek hiyu bebce bu olmali ailen icin elin kizini alip ezmek bana dogru gelmiyor sevmek zirunda degilsin ama saygi duyman gerektigini soyleyebilir ama sana karsi ailesi icin ezmesi digru degil ama belli korkulari var ve annesiyle aranin bozulmamasi icin annem icin herkesi atatim diyor kisacasi ayagini denk al diyir tets pskoloji uygula bol bol ginder annesine bak nasil evde senle kalical

Problem anneci olması değil, saygısız olması.

Ohaa bir erkek bana önce "Rütbeni bil" diyecek,küfredecek...
Önce dünyayı başına yıkarım o herifin,sonrada defolur giderim.
Lanet herife bak yaa

Benim eski esim de annesine hanim aga derdi.. sen annemin tirnagi bile olamazsin derdi.. hatta annem peygamber gibi bile demisti Tovbe Yarabbim.. annesinide bi gorseniz bulunmaz hint kumasi kadinmi desem artik seytanmi bilemedim .. vay be neler cekmisim ben.. en son tekmeyi vurdum bitirdim bu isi.. yoookkk ben anladim artik bunlarin ciddi psikolojik sorunlari var.. tedavi olmalari sart yani..

Evli değilim. Şöyle bir düşündüm. İlerde kocam bana 'rütbeni bil' 'annemin peşinde it ederim seni' gibi laflar etse. Yazıp yazıp siliyorum. Büyükte konuşmak istemem ama. O ağız nasıl s.. lırmış öğretir sonrada anasının dizinin dibine def ederdim onu.

Peki siz ne yaptınız kocanız bunca lafı ederken?

Bu ana kuzusu erkekler niye evlenirde elin kızının basını yakar anlamıyorum.

Evlenmeyin anannızın dizinin dibinde bir ömür yasayın kardesim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…