- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi derinnefes
-
Benim eşim çok anneci olduğu icin tartıştık. Tartışma konusu ise hsonlari ailelerde çok zaman geçiriyoruz daha doğrusu kvalidem sürekli hsonu bize iş çıkarıyor nişan, düğün vs. Bir de gezmeyi seven ve gittiği yerden kalkmayan biri. Eşim de söylenmeye başlayınca hsonlarini düzene sokalim diye ben de zaten saftirik hemen dedim düğüne nişanda ne işimiz var kimsede bu gençlerin planı vardır diye dusunmuyor dedim. O da bana dediki bence haftaici de gidelim bende o zamn cuma gidelim dedim o da perşembe gidelim haftasonu da gidelim diyince ben de ne anakuzusuymussun evlenmeseydin dedim. Başladı hakaret etmeye salak aptal gerizekali. 3 saatin lafını yapion al şimdi 3 saatin nasıl ziyab oluyo vs. Tamam sus dedim gittim yattim. Sabah kvalti hazırladım. Sonra Ona dedimki sana birşey soylicem ve bir daha konuyu acmicam. Ben senin anneni bir yere goturmene yardımcı olmana karsi değilim ama o kadar çok dinlemenden rahatsizim dedim. Bunun gibi ornek verdim daha önce oysaki anlasmistik uzam düğünlere gitmicektik dedim sen de tamam demistin niye o zaman demedim ben giderim diye dedim.yine başladı saymaya anama birşey olsun bu günlerde dedi it gibi peşinde dolandircam seni rutbeni bil ağzına sicarim kimsin sen. Sen bana nasıl evlenmeseydin dersin. Bunun gibi bir dolu laf laf.. Ben sizin yüzünuzden hasta olim hele dedim olursun inşallah vs. O kadar içim parcalandiki 5 ay önce baristigima ilk defa pisman oldum. Bu kadar anneci bir insanla omur geçer mi. Kendimden öyle sogudumki.
Kim oluyor, ne cesaretle böyle çirkin konuşabiliyor seninle?
Şaştım kaldım valla yaa!
Annecilikten öte bir şey bu bence, annesine verdiği değeri daha düzgün bir üslupla dile getirebilir.
Bu nedir yahu herkesin anası var!
Ben olsam bu herife kahvaltıda hazırlamam, anasının peşinde çanta gibi de gezmem.
Bir başına gitsin dangoz. Kv de sorarsa oğlun bana böyle böyle dedi gelmiyorum o yüzden derim.
Biterse biter be!
Ne sinirlendim yaa!
al benden de okadar yaa !verecekler elime boylesini allah ne verdiyse artik
.yine başladı saymaya anama birşey olsun bu günlerde dedi it gibi peşinde dolandircam seni rutbeni bil ağzına sicarim kimsin sen. Sen bana nasıl evlenmeseydin dersin. Bunun gibi bir dolu laf laf.. Ben sizin yüzünuzden hasta olim hele dedim olursun inşallah vs. O kadar içim parcalandiki 5 ay önce baristigima ilk defa pisman oldum. Bu kadar anneci bir insanla omur geçer mi. Kendimden öyle sogudumki.
bu kadar hakaretten sonra rütbemi farkettim, ben senin ve ailenin paspası değilim, haddini bil ve ananın evine defol derdim ben olsam.Benim eşim çok anneci olduğu icin tartıştık. Tartışma konusu ise hsonlari ailelerde çok zaman geçiriyoruz daha doğrusu kvalidem sürekli hsonu bize iş çıkarıyor nişan, düğün vs. Bir de gezmeyi seven ve gittiği yerden kalkmayan biri. Eşim de söylenmeye başlayınca hsonlarini düzene sokalim diye ben de zaten saftirik hemen dedim düğüne nişanda ne işimiz var kimsede bu gençlerin planı vardır diye dusunmuyor dedim. O da bana dediki bence haftaici de gidelim bende o zamn cuma gidelim dedim o da perşembe gidelim haftasonu da gidelim diyince ben de ne anakuzusuymussun evlenmeseydin dedim. Başladı hakaret etmeye salak aptal gerizekali. 3 saatin lafını yapion al şimdi 3 saatin nasıl ziyab oluyo vs. Tamam sus dedim gittim yattim. Sabah kvalti hazırladım. Sonra Ona dedimki sana birşey soylicem ve bir daha konuyu acmicam. Ben senin anneni bir yere goturmene yardımcı olmana karsi değilim ama o kadar çok dinlemenden rahatsizim dedim. Bunun gibi ornek verdim daha önce oysaki anlasmistik uzam düğünlere gitmicektik dedim sen de tamam demistin niye o zaman demedim ben giderim diye dedim.yine başladı saymaya anama birşey olsun bu günlerde dedi it gibi peşinde dolandircam seni rutbeni bil ağzına sicarim kimsin sen. Sen bana nasıl evlenmeseydin dersin. Bunun gibi bir dolu laf laf.. Ben sizin yüzünuzden hasta olim hele dedim olursun inşallah vs. O kadar içim parcalandiki 5 ay önce baristigima ilk defa pisman oldum. Bu kadar anneci bir insanla omur geçer mi. Kendimden öyle sogudumki.
En rahatsiz duyulan kisilik bu olmasi gerekir annesine kuynet vermesi kotu degil ama belli annesi paylasamiyorŞimdi kusacağım, midem bulandı. Çok mide bulandırıcı bir erkek. Evde karısına aslan, anasına kuzu. Çok komik oluyor böyle tipler ya.
Ben böyle bir adamla aynı evde kalamam. Boşanma denen bir hakkım var sonuna kadar kullanırım valla.
En rahatsiz okunacak erkek hiyu bebce bu olmali ailen icin elin kizini alip ezmek bana dogru gelmiyor sevmek zirunda degilsin ama saygi duyman gerektigini soyleyebilir ama sana karsi ailesi icin ezmesi digru degil ama belli korkulari var ve annesiyle aranin bozulmamasi icin annem icin herkesi atatim diyor kisacasi ayagini denk al diyir tets pskoloji uygula bol bol ginder annesine bak nasil evde senle kalicalBenim eşim çok anneci olduğu icin tartıştık. Tartışma konusu ise hsonlari ailelerde çok zaman geçiriyoruz daha doğrusu kvalidem sürekli hsonu bize iş çıkarıyor nişan, düğün vs. Bir de gezmeyi seven ve gittiği yerden kalkmayan biri. Eşim de söylenmeye başlayınca hsonlarini düzene sokalim diye ben de zaten saftirik hemen dedim düğüne nişanda ne işimiz var kimsede bu gençlerin planı vardır diye dusunmuyor dedim. O da bana dediki bence haftaici de gidelim bende o zamn cuma gidelim dedim o da perşembe gidelim haftasonu da gidelim diyince ben de ne anakuzusuymussun evlenmeseydin dedim. Başladı hakaret etmeye salak aptal gerizekali. 3 saatin lafını yapion al şimdi 3 saatin nasıl ziyab oluyo vs. Tamam sus dedim gittim yattim. Sabah kvalti hazırladım. Sonra Ona dedimki sana birşey soylicem ve bir daha konuyu acmicam. Ben senin anneni bir yere goturmene yardımcı olmana karsi değilim ama o kadar çok dinlemenden rahatsizim dedim. Bunun gibi ornek verdim daha önce oysaki anlasmistik uzam düğünlere gitmicektik dedim sen de tamam demistin niye o zaman demedim ben giderim diye dedim.yine başladı saymaya anama birşey olsun bu günlerde dedi it gibi peşinde dolandircam seni rutbeni bil ağzına sicarim kimsin sen. Sen bana nasıl evlenmeseydin dersin. Bunun gibi bir dolu laf laf.. Ben sizin yüzünuzden hasta olim hele dedim olursun inşallah vs. O kadar içim parcalandiki 5 ay önce baristigima ilk defa pisman oldum. Bu kadar anneci bir insanla omur geçer mi. Kendimden öyle sogudumki.
Problem anneci olması değil, saygısız olması.Benim eşim çok anneci olduğu icin tartıştık. Tartışma konusu ise hsonlari ailelerde çok zaman geçiriyoruz daha doğrusu kvalidem sürekli hsonu bize iş çıkarıyor nişan, düğün vs. Bir de gezmeyi seven ve gittiği yerden kalkmayan biri. Eşim de söylenmeye başlayınca hsonlarini düzene sokalim diye ben de zaten saftirik hemen dedim düğüne nişanda ne işimiz var kimsede bu gençlerin planı vardır diye dusunmuyor dedim. O da bana dediki bence haftaici de gidelim bende o zamn cuma gidelim dedim o da perşembe gidelim haftasonu da gidelim diyince ben de ne anakuzusuymussun evlenmeseydin dedim. Başladı hakaret etmeye salak aptal gerizekali. 3 saatin lafını yapion al şimdi 3 saatin nasıl ziyab oluyo vs. Tamam sus dedim gittim yattim. Sabah kvalti hazırladım. Sonra Ona dedimki sana birşey soylicem ve bir daha konuyu acmicam. Ben senin anneni bir yere goturmene yardımcı olmana karsi değilim ama o kadar çok dinlemenden rahatsizim dedim. Bunun gibi ornek verdim daha önce oysaki anlasmistik uzam düğünlere gitmicektik dedim sen de tamam demistin niye o zaman demedim ben giderim diye dedim.yine başladı saymaya anama birşey olsun bu günlerde dedi it gibi peşinde dolandircam seni rutbeni bil ağzına sicarim kimsin sen. Sen bana nasıl evlenmeseydin dersin. Bunun gibi bir dolu laf laf.. Ben sizin yüzünuzden hasta olim hele dedim olursun inşallah vs. O kadar içim parcalandiki 5 ay önce baristigima ilk defa pisman oldum. Bu kadar anneci bir insanla omur geçer mi. Kendimden öyle sogudumki.
Benim eşim çok anneci olduğu icin tartıştık. Tartışma konusu ise hsonlari ailelerde çok zaman geçiriyoruz daha doğrusu kvalidem sürekli hsonu bize iş çıkarıyor nişan, düğün vs. Bir de gezmeyi seven ve gittiği yerden kalkmayan biri. Eşim de söylenmeye başlayınca hsonlarini düzene sokalim diye ben de zaten saftirik hemen dedim düğüne nişanda ne işimiz var kimsede bu gençlerin planı vardır diye dusunmuyor dedim. O da bana dediki bence haftaici de gidelim bende o zamn cuma gidelim dedim o da perşembe gidelim haftasonu da gidelim diyince ben de ne anakuzusuymussun evlenmeseydin dedim. Başladı hakaret etmeye salak aptal gerizekali. 3 saatin lafını yapion al şimdi 3 saatin nasıl ziyab oluyo vs. Tamam sus dedim gittim yattim. Sabah kvalti hazırladım. Sonra Ona dedimki sana birşey soylicem ve bir daha konuyu acmicam. Ben senin anneni bir yere goturmene yardımcı olmana karsi değilim ama o kadar çok dinlemenden rahatsizim dedim. Bunun gibi ornek verdim daha önce oysaki anlasmistik uzam düğünlere gitmicektik dedim sen de tamam demistin niye o zaman demedim ben giderim diye dedim.yine başladı saymaya anama birşey olsun bu günlerde dedi it gibi peşinde dolandircam seni rutbeni bil ağzına sicarim kimsin sen. Sen bana nasıl evlenmeseydin dersin. Bunun gibi bir dolu laf laf.. Ben sizin yüzünuzden hasta olim hele dedim olursun inşallah vs. O kadar içim parcalandiki 5 ay önce baristigima ilk defa pisman oldum. Bu kadar anneci bir insanla omur geçer mi. Kendimden öyle sogudumki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?