Öyle öfke doluyimki..

Sen ne yaptin diye sorunlar için dünden beri konusmuyorum daha doğrusu dün ben aileme o ailesine gitti. Beni almaya gelince sakalasti filan sanki birşey olmamış gibi düğün var gelcenmi dedi hayır dedim eminmisin dedi evet dedim eve gelince sirnasmaya başladı zaten doluydum yaşlar aktı gözümden agliyonmu yine dedi, sen beni kanser edicen dedi .salak işte kim kimi kanser edicek acaba. Düğüne gitti giderken ben gidiyom diyip ortami yumusatmaya calisti. Dugunde anasıyla 1 saat durmadan geldi, ben de koltukta yatmıştim kalkmadim o da yatak odasına yattı kalkti cekirdek citledi yine yatti. Ne kahvalti ne de baska bisi hazirlamadim.daha konuşmuyoruz

Bana da formülü verin ne yaparsınız, nasıl bir yol izlersiniz ? :O

Rütbeni bil falan ne demek yahu? askeriye mi işletiyor bu adam? anasında da kendisinde de iş yok ama sabredip çözmen lazım bu işi

rütbeni bil astla üst bir arada olmaz yol ver gitsin..ağzına mıçan adamla bir dakika aynı ortamda duruyorsan gel mıç demek oluyor zaten.

Nasıl cozucem kvalide tam bir politikacı... Olmuyo öyle tatlı dil, bilmem ne.çünkü esimin beynini yikamis bi kere, gözünde melek gibi.. Sanirsin ben şeytan.

ya şunu unutma o onun anası, tabi melek olacak. onu şeytan olarak göstermeye çalıştıkça seni şeytan olarak görür. sen de politikacı ol. numara yapmayı dene biraz. oyunu kuralına göre oyna

Nasıl cozucem kvalide tam bir politikacı... Olmuyo öyle tatlı dil, bilmem ne.çünkü esimin beynini yikamis bi kere, gözünde melek gibi.. Sanirsin ben şeytan.
CANIM ONU ONUN SİLAHI İLE VURACAKSIN
çok fazla bişey yapmana gerek yok. sakin kalacaksın , alttan çaktırmadan vereceksin o sana yapmadan sen ona yapacaksın. ama ne yaparsan yap yalnız yapacaksın. sonra ayılıp bayılıyor mu ah annecim sen yanlış anlamışsın ben onu demek istemedimmmm üzgünüm vs.
bazen saf ayağına yatmak ta gerekiyor...görüp görmezlikten gelmek,bilip bilmezlikten gelmek ...

Kvalide yuzunden ayrılmak istemiyorum.yoksa korkum yok isim gücüm ailem çok şükür.
kayınvaldenle alakası yok ki mevzunun,o kadının hakkı çağırır alıştırılmış bir kere peşinde dolanan oğlu..sorun sözde eşiniz olan kişide..bence başkalarına bahane bulmayın derim ben..hakkınızda hayırlısı.

Bu da kişilik meselesi sanırım hep yapicam diom ama istikrarlı olamiyorum.diom ya oğlunu oyle egitmiski yemiyo hicbisi. Bir fırın ekmek yemem lazım ya da hiç umursamamam

Bunun ben de farkındayım.. Kocam adam olmadiktan sonra dimi..belki de bahane bilemiyorum. Karisik duygular içindeyim daha önce evi terkettim herşeyime çok karisiodu baskı kuruodu. O sorunlar bitti anneci lık başladi. Ayriyken annesinde kalmadi bile , hatta atamam baska şehire çıktığında da..

o adamın ben agzına sıcarım
oyle soylıyım
of bana ıyıkı boylesı denk gelmedı
oracıkta sıkardım umugunu

Bu da kişilik meselesi sanırım hep yapicam diom ama istikrarlı olamiyorum.diom ya oğlunu oyle egitmiski yemiyo hicbisi. Bir fırın ekmek yemem lazım ya da hiç umursamamam
yok oğlu yemiyor deme bunun bir zamanı var.yaptığın sürece elbette olacak
Yüce Yaradan ım elbet sana bunu nasip eder, sen isteyip elinden geleni yaptığın sürece.
bizim hatamız biz bu takdir edilen zamanı bilmiyoruz ve acele ediyoruz.bir iki üç baktık işe yaramıyor diyor vebırakıyoruz, ama öyle değil. bize düşen sabırla beklemek ve beklerken ihmal etmeden tekrarlamak.Takdir edilen zaman geldiğinde elbette olacak .
tecrübe ile sabit. erkekler öncelikle ilk zamanlar inanmaz inanmak istemez. ama gördükçe etkilerini yaşadıkça yavaş yavaş kabullenirler ve sonunda eşini haklı bulur. bu süreç uzundur, sabırsız davranırsan kaybedersin ..

o adamın ben agzına sıcarım
oyle soylıyım
of bana ıyıkı boylesı denk gelmedı
oracıkta sıkardım umugunu
Ben yapı olarak.minyon tipliyim boy ve kilo eline bi alsa paramparça eder diye o anlarda üstüne gidemiyorum çünkü ailem gelio aklıma oo anlarda bana bi zarar gelirse kahrolurlar diye. Cidden bu bahane değil.
Ofkeden gözü dönünce napim.

Umarım oyle olur, zaten su anda tavirli davraniyom. Ama bir yandan iyi oldu böylece annesiyle aynı ortamda beni bulundirmicak ve böylece benim mesafe koymamda kolay olacak.

zaten boyle oldugun ıcın yapabılıyor bunları

böyle insanlar neden evlenir ki anlamıyorum
Evlenmeden önce böyle olmuolar annelerinden uzak kalınca birden anaları kıymetli oluyo yoksa ben annesini arabadan indirdigini bilirim kizdirinca, zaten kendi bile der aynı evde yasasam ben bile anlaşamam. Ama o evlenmeseydin lafını sekse çekti evliliği o sanio herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…