- Konu Sahibi derinnefes
-
Böyle heriflere de inadına hanım hanımcık hatunlar denk geliyor.
Bana düşecek böylesi anasının önünde perişan ederim.
Ağzıma küfür edecek, it diyecek, rütbeni bil diyecek.
Yok yaaa, daha güzel hakaret etsin diye ellerimle besleyip, koynuna gircem sonra ben de..
Benim eşim çok anneci olduğu icin tartıştık. Tartışma konusu ise hsonlari ailelerde çok zaman geçiriyoruz daha doğrusu kvalidem sürekli hsonu bize iş çıkarıyor nişan, düğün vs. Bir de gezmeyi seven ve gittiği yerden kalkmayan biri. Eşim de söylenmeye başlayınca hsonlarini düzene sokalim diye ben de zaten saftirik hemen dedim düğüne nişanda ne işimiz var kimsede bu gençlerin planı vardır diye dusunmuyor dedim. O da bana dediki bence haftaici de gidelim bende o zamn cuma gidelim dedim o da perşembe gidelim haftasonu da gidelim diyince ben de ne anakuzusuymussun evlenmeseydin dedim. Başladı hakaret etmeye salak aptal gerizekali. 3 saatin lafını yapion al şimdi 3 saatin nasıl ziyab oluyo vs. Tamam sus dedim gittim yattim. Sabah kvalti hazırladım. Sonra Ona dedimki sana birşey soylicem ve bir daha konuyu acmicam. Ben senin anneni bir yere goturmene yardımcı olmana karsi değilim ama o kadar çok dinlemenden rahatsizim dedim. Bunun gibi ornek verdim daha önce oysaki anlasmistik uzam düğünlere gitmicektik dedim sen de tamam demistin niye o zaman demedim ben giderim diye dedim.yine başladı saymaya anama birşey olsun bu günlerde dedi it gibi peşinde dolandircam seni rutbeni bil ağzına sicarim kimsin sen. Sen bana nasıl evlenmeseydin dersin. Bunun gibi bir dolu laf laf.. Ben sizin yüzünuzden hasta olim hele dedim olursun inşallah vs. O kadar içim parcalandiki 5 ay önce baristigima ilk defa pisman oldum. Bu kadar anneci bir insanla omur geçer mi. Kendimden öyle sogudumki.
Nasıl cozucem kvalide tam bir politikacı... Olmuyo öyle tatlı dil, bilmem ne.çünkü esimin beynini yikamis bi kere, gözünde melek gibi.. Sanirsin ben şeytan.Rütbeni bil falan ne demek yahu? askeriye mi işletiyor bu adam? anasında da kendisinde de iş yok ama sabredip çözmen lazım bu işi
rütbeni bil astla üst bir arada olmaz yol ver gitsin..ağzına mıçan adamla bir dakika aynı ortamda duruyorsan gel mıç demek oluyor zaten.Benim eşim çok anneci olduğu icin tartıştık. Tartışma konusu ise hsonlari ailelerde çok zaman geçiriyoruz daha doğrusu kvalidem sürekli hsonu bize iş çıkarıyor nişan, düğün vs. Bir de gezmeyi seven ve gittiği yerden kalkmayan biri. Eşim de söylenmeye başlayınca hsonlarini düzene sokalim diye ben de zaten saftirik hemen dedim düğüne nişanda ne işimiz var kimsede bu gençlerin planı vardır diye dusunmuyor dedim. O da bana dediki bence haftaici de gidelim bende o zamn cuma gidelim dedim o da perşembe gidelim haftasonu da gidelim diyince ben de ne anakuzusuymussun evlenmeseydin dedim. Başladı hakaret etmeye salak aptal gerizekali. 3 saatin lafını yapion al şimdi 3 saatin nasıl ziyab oluyo vs. Tamam sus dedim gittim yattim. Sabah kvalti hazırladım. Sonra Ona dedimki sana birşey soylicem ve bir daha konuyu acmicam. Ben senin anneni bir yere goturmene yardımcı olmana karsi değilim ama o kadar çok dinlemenden rahatsizim dedim. Bunun gibi ornek verdim daha önce oysaki anlasmistik uzam düğünlere gitmicektik dedim sen de tamam demistin niye o zaman demedim ben giderim diye dedim.yine başladı saymaya anama birşey olsun bu günlerde dedi it gibi peşinde dolandircam seni rutbeni bil ağzına sicarim kimsin sen. Sen bana nasıl evlenmeseydin dersin. Bunun gibi bir dolu laf laf.. Ben sizin yüzünuzden hasta olim hele dedim olursun inşallah vs. O kadar içim parcalandiki 5 ay önce baristigima ilk defa pisman oldum. Bu kadar anneci bir insanla omur geçer mi. Kendimden öyle sogudumki.
Nasıl cozucem kvalide tam bir politikacı... Olmuyo öyle tatlı dil, bilmem ne.çünkü esimin beynini yikamis bi kere, gözünde melek gibi.. Sanirsin ben şeytan.
CANIM ONU ONUN SİLAHI İLE VURACAKSINNasıl cozucem kvalide tam bir politikacı... Olmuyo öyle tatlı dil, bilmem ne.çünkü esimin beynini yikamis bi kere, gözünde melek gibi.. Sanirsin ben şeytan.
Kvalide yuzunden ayrılmak istemiyorum.yoksa korkum yok isim gücüm ailem çok şükür.rütbeni bil astla üst bir arada olmaz yol ver gitsin..ağzına mıçan adamla bir dakika aynı ortamda duruyorsan gel mıç demek oluyor zaten.
kayınvaldenle alakası yok ki mevzunun,o kadının hakkı çağırır alıştırılmış bir kere peşinde dolanan oğlu..sorun sözde eşiniz olan kişide..bence başkalarına bahane bulmayın derim ben..hakkınızda hayırlısı.Kvalide yuzunden ayrılmak istemiyorum.yoksa korkum yok isim gücüm ailem çok şükür.
Bu da kişilik meselesi sanırım hep yapicam diom ama istikrarlı olamiyorum.diom ya oğlunu oyle egitmiski yemiyo hicbisi. Bir fırın ekmek yemem lazım ya da hiç umursamamamCANIM ONU ONUN SİLAHI İLE VURACAKSIN
çok fazla bişey yapmana gerek yok. sakin kalacaksın , alttan çaktırmadan vereceksin o sana yapmadan sen ona yapacaksın. ama ne yaparsan yap yalnız yapacaksın. sonra ayılıp bayılıyor mu ah annecim sen yanlış anlamışsın ben onu demek istemedimmmm üzgünüm vs.
bazen saf ayağına yatmak ta gerekiyor...görüp görmezlikten gelmek,bilip bilmezlikten gelmek ...
Bunun ben de farkındayım.. Kocam adam olmadiktan sonra dimi..belki de bahane bilemiyorum. Karisik duygular içindeyim daha önce evi terkettim herşeyime çok karisiodu baskı kuruodu. O sorunlar bitti anneci lık başladi. Ayriyken annesinde kalmadi bile , hatta atamam baska şehire çıktığında da..kayınvaldenle alakası yok ki mevzunun,o kadının hakkı çağırır alıştırılmış bir kere peşinde dolanan oğlu..sorun sözde eşiniz olan kişide..bence başkalarına bahane bulmayın derim ben..hakkınızda hayırlısı.
yok oğlu yemiyor deme bunun bir zamanı var.yaptığın sürece elbette olacakBu da kişilik meselesi sanırım hep yapicam diom ama istikrarlı olamiyorum.diom ya oğlunu oyle egitmiski yemiyo hicbisi. Bir fırın ekmek yemem lazım ya da hiç umursamamam
Ben yapı olarak.minyon tipliyim boy ve kilo eline bi alsa paramparça eder diye o anlarda üstüne gidemiyorum çünkü ailem gelio aklıma oo anlarda bana bi zarar gelirse kahrolurlar diye. Cidden bu bahane değil.o adamın ben agzına sıcarım
oyle soylıyım
of bana ıyıkı boylesı denk gelmedı
oracıkta sıkardım umugunu
Umarım oyle olur, zaten su anda tavirli davraniyom. Ama bir yandan iyi oldu böylece annesiyle aynı ortamda beni bulundirmicak ve böylece benim mesafe koymamda kolay olacak.yok oğlu yemiyor deme bunun bir zamanı var.yaptığın sürece elbette olacak
Yüce Yaradan ım elbet sana bunu nasip eder, sen isteyip elinden geleni yaptığın sürece.
bizim hatamız biz bu takdir edilen zamanı bilmiyoruz ve acele ediyoruz.bir iki üç baktık işe yaramıyor diyor vebırakıyoruz, ama öyle değil. bize düşen sabırla beklemek ve beklerken ihmal etmeden tekrarlamak.Takdir edilen zaman geldiğinde elbette olacak.
tecrübe ile sabit. erkekler öncelikle ilk zamanlar inanmaz inanmak istemez. ama gördükçe etkilerini yaşadıkça yavaş yavaş kabullenirler ve sonunda eşini haklı bulur. bu süreç uzundur, sabırsız davranırsan kaybedersin ..
Ben yapı olarak.minyon tipliyim boy ve kilo eline bi alsa paramparça eder diye o anlarda üstüne gidemiyorum çünkü ailem gelio aklıma oo anlarda bana bi zarar gelirse kahrolurlar diye. Cidden bu bahane değil.
Ofkeden gözü dönünce napim.
Bana da formülü verin ne yaparsınız, nasıl bir yol izlersiniz ? :O
Evlenmeden önce böyle olmuolar annelerinden uzak kalınca birden anaları kıymetli oluyo yoksa ben annesini arabadan indirdigini bilirim kizdirinca, zaten kendi bile der aynı evde yasasam ben bile anlaşamam. Ama o evlenmeseydin lafını sekse çekti evliliği o sanio herhalde.böyle insanlar neden evlenir ki anlamıyorum
Ne yapabilirim cidden. O anda susmuyorum konuşuyorum ama onun gibi seviyesiz olamiyorum. Sadece bi daha böyle bisey olduğunda tel kaydı yapicam dinleticem ailesine.zaten boyle oldugun ıcın yapabılıyor bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?