- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Yaa sorun bu mu yani tükendim dediğiniz şey herkesin örfü adeti farklıdır sizee öyleyse onlarda da öyle ne demek inadıma 2-3 kere getirticem eve insanlara ayıp değil mi yani oynar gibi. Yani çocuklar anlaştıysa zaten evlenmeye karar verdiyse aile tanışması formalitedir ne yani babanız ben aileyi beğenmedim derse evlenmeyeceksiniz hem arabayla 10 dk mesafedeymişsiniz siz onun ailesini az çok tanıyorsunuzdur o da sizinkini iş artık resmiyete geldiyse merak etmeyin aienizde onun ailesi hakkında birşeyler biliyorlardır bence de erkeklerin tanışmasına gerek yok annesi gelecekmiş işte tanışmaya tanışılır konuşulur anneniz konuşulanları babanıza anlatır zaten erkekler elbet anlaşır neden anlaşamasınlar yeter ki iki kaynana anlaşsın görüşsün. Saçma yan bir istemeyi bu kadar süründürmek hem isteme oldu diye hemen evlenmiyorsun ya yemeğe çağrılır, sözü var nişanı var daha görüşülecek çok zaman var yani hiç hpş değil 2-3 kere getirtcem işte babama karşı çıkamazlar ya demeniz babanızı buna alet etmeniz boşuna sorun çıkarıyorsunuz. Daha çok detay var şimdiden bunda inat ederseniz söz nişanda düşünemiyorum ılımlı olmaya çalışın.