öyle yada böyle o bebek buraya gelecek diyenler gelin birbirimize umut olalım????

gullumsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
4.596
0
0
Ankara
merhaba bayanlar

benim eşimde sperm hareketliliği sorunu var birde keçi gibi inat ne doktora gitmeye nede kürleri yapmaya ikna edebiliyorum
ama buna rağmen bir çok insanın gebe kaldığına da defalarca şahit oldum
allah istedikten sonra olabildiğine çocuğun kesinlikle olmaz denilenlerin bugün kucaklarının dolu olduğunu kendi gözlerimle gördüm
gelin birbirimize destek olalım
bilgilerimizi paylaşalım sizleri bekliyorum bayanlar

herşeye rağmen bizimde göbüşümüz dolacak diyeler gelin birlikte dertleşelim

cnm ben önce bende sıkıntı var diyip doktorlara güvenmeyip doktor doktor gezdim
ama bizde eşimde spermlerinin harket yüzdesinde ve morfolojisinde sıkıntı var
ama bey efendi gitmek istemeye doktora çıldırmmanın eşiğindeyim deseler yeridir
2,5 yıldır uğraşıyorum
bazn kürleri yapıyo bazen bırakıyo
bir tamam gidecem doktora dio bi vazgeçiyo yaş oldu 30
ama umudumu kaybetmedim hala bekliyorum

sizde ki sıkıntı nedir?

canım bizde iki buçuk yıldır uğraşıyoruz eşimde varikosel vardı.onun düzelmesini bekledik.o süreç içinde ben hiç tedavi görmedim.çünkü bende pko vardı.bu ay iğne kullandım.ama yumurtalıklarım aşırı uyarılmış.ohss oldum.maalesef aşılama tedavimiz durdu.bundan sonra tüp bebek muhtemelen

geçmiş olsun cnm zor işte neden bole anlayamıyorum yaşam şeklimiz muhtemelen en büyük etken
bir şu ilk denemede hamile kaldım diyen insanları anlayamıyorum nasıl oluyo
bizde neden tutmaz anlamam ki

geçmiş olsun cnm zor işte neden bole anlayamıyorum yaşam şeklimiz muhtemelen en büyük etken
bir şu ilk denemede hamile kaldım diyen insanları anlayamıyorum nasıl oluyo
bizde neden tutmaz anlamam ki
merhaba ;
haklısın bende 3 senedir uğraşıyorum hemde hiçbr problem yok derken doktorlar.... artık umut ışığı sönüyor günden güne daha mutsuz bir kadın oluyorum konuşmak dertleşmek istiyorsun ama seni anlayacak kimse yok sankii ağzın dilin mühürleniyor.
ama eminim bir günnn hepimizin bebişleri dünyaya gelicek... annemmm diye sarılıcaklar kokularıyla bizi mest edecekler......

ahhh inş.

ya insanlarda hastalıklı artık
bizlerin çocuğu olmayınca potansıyel zara verici olarak görüyorlar
çok yakın dediğim arkadaşımlarım
hamile kaldıklarında sakladılar benim bebeğim olmuyomuş ya nazarım değermiş
ne dersin al bir kaya nerene dayarsan daya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…