öyle yağma yok ya gelir ya gider karar verirsin bştan savma yok ya sever ya siler sen aşkı blırsn

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
neden ama ya herkesin kalbi yaralı neden hiç kimse tam mutlu değil neden boşanmalar bu kadar çoğaldı neden aldatmalar bu kadar çok neden çok sevmemize rağmen birde bakmışız o sevdiğimiz kişi artık aynı kişi değil neden kimse sadık değil

bizde değişiyoruz.adamlar durduk yere değişmiyorki.

ayrıca zaman da değişti.

Başlıktan hiç bir şey anlamadım ama konunda ne demek istediğini anladım. Zaman değişti. Normal olmayan her şey normalleşti insanlara. Çağa ayak uydurduk. İnernet, Tv Televizyonda olmadık programlar, diziler var. Hepsi mayamızı bozdu

Malzemeleri sayıyorum ; 250 gr tahammülsüzlük 500 gr sadakatsizlik 200 gr özverisizlik sonuç ; bana başka adam - kadın mı yok sie ordan oluyor ilişkiler.s toparlamak sorun çözmek yerine bundan ayrılınca şununla mı çıksam bununla mı çıksam durumuna dönüyor.

başlık şarkı sözü hiç dinlemedinizmi :) cem belevi diye bir yakışıklı varya o söylüyor

başlık şarkı sözü hiç dinlemedinizmi :) cem belevi diye bir yakışıklı varya o söylüyor
valla dinlemedim ben :) genelde angara havaları dinliyorum tövbe yarabbim

sen derdini şarkıdan bağımsız yazsan bir durum mu yaşadın ne oldu?

Kesinlikle katılıyorumm. Bende tam cevabıma bu faktörü yazmayı unutum diyodum kendi kendime :)

teknolojiyle ilgililenip takip etmekten insanlar birbirlerine zaman ayırmıyorlar bu yüzden mutsuz aile oluyor..aldatmalarda artık bir tık yakınımızda o yüzden aldatmalarda çoğaldı ve kolaylaştı...bunlar malesef teknolojinin çok ilerlemesinden kaynaklanıyor...

çünkü artık kadınlar daha kolay . herkes doyumsuz .15 yaşındaki kız çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor . bir kaç kişiyi birden idare etmek marifetmiş gibi gösteriliyor .sanki zekice birşey yapılmış edasında gururla anlatılıyor ..

erkekler hep doyumsuzdu onu ne yapacağız peki?

Şarkı dinliyormuş canı sıkılmış hadi bdv ye bir konu açayım demiş.Başlığıda dinlediği şarkıyı yazmış.
Cevap veiyorum
Kendi olamıyor kimse,başlık gibi hep aşırma hayatlar.Hayatta değil hayalde yaşıyorsunuz.

Basliktan hicbisey anlamadim. Dedim girip konuyu okuyayim neymis problem, okudum daha beter kafam karisti.. bacim biraz daha açar misin? Problem ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…