- Konu Sahibi birevimolsun
-
Benim çocuğum bebeklikten bu yana alt dudağını ekiyor 2 ayrı psik.goturduk zamanla geçer problem değil kiminde de parmak emme olayı var dedi.Şimdi bu cocugun babasi olacak şahıs biraz önce cocuga aynen bunlari dedi korkunc görünürsün cocuklar seninle dalga geçer dedi.ben ise şöyle deme taraftarıyım:"oglum alt dudagini neden emiyorsun bir sıkıntın mı var ? Bak böyle devam edersen alt dişlerin geriye gider güzelliğin bozulur.yapmamaya calis." Ama adam aynen yazdıklarımı dedi siz ne diyorsunuz adamın söylediklerine????
Size bu konuda bir örnek vereyim,oğlumun sınıfındaki bir çocuk oğluma bana bakma senden midem bulanıyor demiş,henüz 7 yaşındaydı,sen ne yaptın oğlum dedim bakmadım dedi,neden diye sordum o çocuk herkese vuruyor dedi,okula gittim o sinirle öğretmenine anlattım rehberliğe gittik çocuğuda çağırdı rehber öğretmeni özür diledi fln,peki neden böyle yapıyorsun diye sorulduğunda annesi sürekli bana bakma senden midem bulanıyor diyormuş,çocukta okuldaki arkadaşlarına,servistekilere bana bakmayın sizden midem bulanıyor diyormuş,bakan olursada dövüyormuş,olayın üstünden 3 yıl geçti ben bazen soruyorum arkadaşın nasıl ne yapıyor diye,hiç arkadaşı yok hep yalnız oturuyor diyor,bu beni cidden üzüyor,ama ailesi dışında kimsenin yapabileceği birşey yok,oğluma onunla oyna desem oğlumu üzecek,oynama desem olmaz,o yüzden bu konularda ben hassas davranılması taraftarıyım.Bu adam değişik zamanlarda bu tarz ifadeleri kullanıyor işte cocuga karşı.bundan dolayı sinirleniyorum
Bence esınızın dedıgı daha gercekBenim çocuğum bebeklikten bu yana alt dudağını ekiyor 2 ayrı psik.goturduk zamanla geçer problem değil kiminde de parmak emme olayı var dedi.Şimdi bu cocugun babasi olacak şahıs biraz önce cocuga aynen bunlari dedi korkunc görünürsün cocuklar seninle dalga geçer dedi.ben ise şöyle deme taraftarıyım:"oglum alt dudagini neden emiyorsun bir sıkıntın mı var ? Bak böyle devam edersen alt dişlerin geriye gider güzelliğin bozulur.yapmamaya calis." Ama adam aynen yazdıklarımı dedi siz ne diyorsunuz adamın söylediklerine????
Senin yaptığında yanlış sende çocuğu suçlu hissettiriyorsun, babanın dediğine yorum bile yapmıyorum. Çocuk güzelliğinin derdine mi düşecek o yaşta? Bizimle akran insanlar dahi yeri geliyor aşırı yemesinin önüne geçemiyor. Başka pedagoglar, başka yöntemler denenmeliBenim çocuğum bebeklikten bu yana alt dudağını ekiyor 2 ayrı psik.goturduk zamanla geçer problem değil kiminde de parmak emme olayı var dedi.Şimdi bu cocugun babasi olacak şahıs biraz önce cocuga aynen bunlari dedi korkunc görünürsün cocuklar seninle dalga geçer dedi.ben ise şöyle deme taraftarıyım:"oglum alt dudagini neden emiyorsun bir sıkıntın mı var ? Bak böyle devam edersen alt dişlerin geriye gider güzelliğin bozulur.yapmamaya calis." Ama adam aynen yazdıklarımı dedi siz ne diyorsunuz adamın söylediklerine????
Klasik anlayışla yapılan şeyler doğru mu ? Mesela ben size evlenin hadi bekar gezmeyin desem? Çocuk yap diye önersem ki bunları iyi niyetimle yapsam en basitinden ne diyeceksiniz? Psikolog olmamanız düşünmekten muaf olduğunuz anlamına gelmiyor.Yani herkes psikolog edasıyla çocuk yetiştirmiyor klasik bir söz söylemiş 10 kişiden 7’si bu tarz bir şey söyler çocuğuna zaten. Konu komşu sandım ben de.
Siz farklı yoldan söylersiniz çocuğunuza..
bu konuda eşinizi uyarırsınız.
Adam dövmüs gibi tepki vermeniz de garip babası olacak şahıs ne hakaret eder gibi
Geçmiyor eltimin 13 yaşındaki kızı halen emiyor dudağını ve çok güzel dudakları varDedim ki 2 psik.goturduk zamanla geçer dedi.koken moken yok yani
oglum alt dudagini neden emiyorsun bir sıkıntın mı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?