Öylece boşlukta kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MssPARE

⚘ SECDE Bizi Yükselten Tek Inistir ⚘
Pro Üye
27 Mart 2019
30.481
112.890
598
Ben 1,5 aylık evliyim eşim bir ay önce evi terk etip yurtdışına gitti sebebi ise abileri ve babasıyla tartıştı. O günden sonra da ne haber ne ses ne mesaj hiç bir şey yok ne beni ne ailesini nede arkadaşlarını aramadı. Çok üzgünüm yıkıldım yıprandım gece gündüz uyumuyorum elimde telefon haber bekliyorum.esim yurtdışında yaşayan buraya kesin dönüş yapan ama buraya ayak uyduramayan biriydi ailesiher türlü imkanı verdiler destek oldular fakat o bunun değerini bilemedi tembellik sorumsuzluk yaptı ailesi sürekli uyardı yine devam etti düzelmeden sonunda herkesin sabrını taşırdı tartışma oldu ve gitti gidiş o gidiş öylece boşlukta kaldım ne evli ne bekar olduğum belli ne evim var ne yok belli değil ne annemin evine ne kendi evime sığabiliyorum içim yanıyor sizce döner mi gelir mi arar sorar mi?

Gitme sebebi ailesiyle kavgası degıl, sizi sevmemesi evliligi benimsememıs olması.

Evlenmeseymıs madem, neden yakmıslar senin basını?
Gorucu usulu evlendıgınızı varsayarak soluyorum, sizi aılesı almis Kocanız degıl. Gitmekte bu kadar kolay olmus

Severek evlendiysenız de, Kocanız deli.

Görücü usulü filan mı evlendiniz?
Sanki aile ısrarıyla, "Oğlumuz düzelsin" diye sizinle baş göz edilmiş gibime geldi eşiniz.
Evet görücü usulü ama iki üç ay birlikte çıktık görüştük bir sorun yoktu o zamanlar

Adam bildigin evden kacmis.
Peki hadi diyelim aradi sordu dondu geldi. Kabul edecek misiniz?
Ben olsam bosanma davasini acmistim simdiye
Bir arasa bi dönse çok sorulacak çok yapılacak iş var dönerse tabiki

Evet görücü usulü ama iki üç ay birlikte çıktık görüştük bir sorun yoktu o zamanlar
Ailesi deli Cocukları duzelsın diye sızı yakmıs
Bosanma davası acın alacağınız tazminatı catır catır yiyin
Oturup bu adamı beklemek niye?

Anladım kuzum.
Yani, muhtemelen eşiniz zaten sorumsuz, arıza biriydi; anası-babası bastırdı "Evlenecek adam olacaksın!" diye, tabi sizin canınızı yakmış oldular. Bir anlasalar, evliliğin sorumluluk sahibi yapmadığını, zaten sorumluluk sahibi olan insanların harcı olduğunu; şu durum hakikaten büyük vicdansızlık, el kızına kıymak yani.

Ne diyeyim; zaten dertlisiniz canınızı sıkmak istemem ama sizin evlilik, evlilik değilmiş ki.
Siz de bence bundan sonrası için kendinizi bu karmaşadan nasıl kurtarırsınız, ne kadarı tamir edilebilir-edilemez, boşanmak fikri vb. bunları düşünün tartın derim. Ayrıca, kendinizi de bu halin sorumlusu olarak hissetme gafletine sakın kapılmayın.

O adam dönmez boşuna bekleme zerre umrunda olmamissin ve hâlâ da degilsin. Yeni gelini ortada bırakıp gitmek haber bile vermemek sorumluluk, merhamet sahibi bir adamın yapacağı iş değil. Geri gelse bile en ufak birşey de yine bırakıp ortaliktan kaybolacak. Eşyaları sat altinlarini bozdur kendine hayat kur bu adamdan ne koca ne baba olur. Onun için asla üzülme değmez dönerse ve affedersen birgün unutma tekrarı yine olacaktır.

Anladım kuzum.
Yani, muhtemelen eşiniz zaten sorumsuz, arıza biriydi; anası-babası bastırdı "Evlenecek adam olacaksın!" diye, tabi sizin canınızı yakmış oldular. Bir anlasalar, evliliğin sorumluluk sahibi yapmadığını, zaten sorumluluk sahibi olan insanların harcı olduğunu; şu durum hakikaten büyük vicdansızlık, el kızına kıymak yani.

Ne diyeyim; zaten dertlisiniz canınızı sıkmak istemem ama sizin evlilik, evlilik değilmiş ki.
Siz de bence bundan sonrası için kendinizi bu karmaşadan nasıl kurtarırsınız, ne kadarı tamir edilebilir-edilemez, boşanmak fikri vb. bunları düşünün tartın derim. Ayrıca, kendinizi de bu halin sorumlusu olarak hissetme gafletine sakın kapılmayın.

Çok kötü hissediyorum oturup belle diyorlar bekliyorum kendimi kullanılmış hissediyorum ne.kendi ailem ne.onun ailesi nede kimse anlamıyor içim yanıyor ben tertemiz duygularla evlendim yuvam.olsun istedim ama o gitti sormadı bile nasılsın nerdesin diye

Görücü usulü filan mı evlendiniz?
Sanki aile ısrarıyla, "Oğlumuz düzelsin" diye sizinle baş göz edilmiş gibime geldi eşiniz.
Yorumun bana şunu hatırlattı:

DE346B93-DCB3-4D71-AFE3-E370A7397F5F.webp

icimden bi ses nedense - lütfen atese benzin döküyorum diye taslamayin - yurt disinda baska bir kadinla (yabanci) cocugu oldugunu söylüyor. aile durumu kabul etmedigi icin erkekde o aralar sorun yasadigi icin düzeldim!! sanip türkiyedeki kizimisin basini yakmistir....

malesef bende yurt disindayim bu hikayeyi cok gördüm. he bide böyle durumda nedense herkez bir birini cok kollar ve erkegin yaptigi ayibi!!! sir gibi saklarlar... kabul edip yol vermek yerine...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X