Öylece boşlukta kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nemi oldu ayrıldım aradı af et dedi pişmanım dedi ne teline baktım gelen habercileri eve almadım kendi.yolumu çizdim ailemle birlikte gayet mutluyum şükür rabbime onu allahın adaletine bıraktım şuan döktüğüm gözyaşlarına bile pismanim o an içinden cikilmiyacak bir daha hiç bir şey düzelmeyecek gibi geliyor ama rabbim güç veriyor herşey eskisinden daha güzel oluyor
Eski konuymuş. Ama sevindim böyle bitmesine. Umarım çok güzel bir yolunuz olur bundan sonra.

karısını götürsün diyen bendim ama kötü niyetle söylememiştim... aileye kızıp eşini arkada bırakmanın mantiksız olduğunu anlatmak istemiştim
Anladım ama ben gitmezdim ki başka kadının olduğu yerde ne isim var hanı bilinmiyor yorum yapılıyor anlamında dedim

He adamın alnında yazıyormuş parişimde gideyim de hayatımın içine etsin demiş. Yav ne yiyip ne içiyorsunuz Allah aşkına kafalar misss misss
Akşam makarnayla haşlanmış brokoli yedim. Vişne suyu içtim. Konuyla yiyip ictigimin ne alakası var bilmiyorum ama konu sahibi adamın karakterini ve yaşadıklarını evlilik öncesinden de biliyormuş gibi yazmış. Adapte olamayisini, ailesine olan tutumunu vs. Ve malumunuz Turk kadınlarında evlenince ben bunu düzeltirim yanılgısı çok oluyor. Neyse ki konu sahibi akıllı bir kadınmış ve güzel sonuçlanmış hikaye. Yorumuma kendisi bile gülücük koyarken siz niye bu kadar dert ettiniz bilmiyorum. Bence siz de vişne suyu için. Stresi alıyor.

Akşam makarnayla haşlanmış brokoli yedim. Vişne suyu içtim. Konuyla yiyip ictigimin ne alakası var bilmiyorum ama konu sahibi adamın karakterini ve yaşadıklarını evlilik öncesinden de biliyormuş gibi yazmış. Adapte olamayisini, ailesine olan tutumunu vs. Ve malumunuz Turk kadınlarında evlenince ben bunu düzeltirim yanılgısı çok oluyor. Neyse ki konu sahibi akıllı bir kadınmış ve güzel sonuçlanmış hikaye. Yorumuma kendisi bile gülücük koyarken siz niye bu kadar dert ettiniz bilmiyorum. Bence siz de vişne suyu için. Stresi alıyor.

Karakterini bilip düzelir diye evlenseydim boşanmazdım hayatımı cehenneme çevirirdim
Hayatımı yalanın dolanın icinde aldattigini bile bile devam eder hatta birde çocuk yapardım aman düzelsin diye bilerek evlenmiş gibi demişiniz kim yapar.bunu yapanlar varsa da.kendini yakar

Ben o yangının içinden yanmadan çıktım şükür sapa sağlam dimdik durdum

Arkadaşım da bunu demek istedi kimse.kendini bile bile bir fırtınaya kaptırmaz dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X