Öylece kalakaldim

Çok istedim ama diyemedim.sonra keşke cevap vereydim diye hayıflandım.
Ben olsam ileriki günlerde kayinvalideyi arar hal hatır sorar okulda öğrendiğim bir iki şeyi ona aktaririm, mesela öğretmenleri dedi ki haftaya şunu öğreneceklermiş şunları şunları getirsinler gibi, gelinin bundan haberi mutlaka olacaktir. Belli ki gelin anne olarak o muhatap alınsın istiyor usulünce söylemez hadsizlik yaparsa ben olsam gıcıklık yaparim

Çocukla ilgili danışılacak ve iletişim kurulacak tek geçerli merci o ise, sabahları da kendisi bıraksaymış çocuğunu kreşe. Kadın hem sabah kalksın çocuğunu kreşe bıraksın hem de kime telefon numarası alacak verecek gelinine sorsun. Ne enteresan bakış açısıdır yahu bu. Kadın ne sandı acaba, kv başka bir kadınla anlaşır kocamla tanıştırır beni evden şutlarlar falan mı sandı :KK70: O kadar dengesiz bir insan ki, benim hayal gücümü de Merve Aksak yaptı yani :KK70:
#ruhhastalarınınasıltanırsınız
#okuldönemiakılsağlığınıkoruyabilmeyolları

Sizin hiç suçunuz yok tabii ki.Kadın kayınvalidesiyle bir iktidar kavgasında anlaşılan. Çocuğuyla ilgili bir konuda da kayınvalidesi muhatap alınınca delirmiş.

Bazı gelinler der ya hani kayınvalidem çocuğumu kendi çocuğu gibi göstermeye çalışıyor,kendi çocuğu sanıyor öyle hareket ediyor vs, gelin de o mantıkla size saldırmış yüksek ihtimalle. Tamam şampiyon sakin ol deseydiniz=) Bu arada sizde hata yok tabiki,böyle hadsizlere haddini bildirmek gerek.

Delirmiş... Sizin çocuğun ailesi arayacağınız, çocukla ilgili ne olabilir ki o amaçla aldığınızı düşünsün. Siz de bir velisiniz sonuçta. Kadın kaynanasıyla problemini yansıtmış sanki size.

Kızlar hayırlı akşamlar.benimki dert değil sadece ufak bir problem yaşadım bugün okulda.
Cocugum anaokuluna başladı.bir arkadaşı var onu çok seviyor.bu çocuk annesi ve bahanesi ile gelip gidiyor bazen. Sabahları babane,öğlen anne alıyor.ben bu sabah okula gittiğimde yine babane getirmişti çocuğu,benden numaramı istedi,ben de verdim.oglen gittiğimde ise çocuğun annesi kızdı,diğer iki velinin önünde bana siz neden kaynanama numaranızı veriyorsunuz çocuğun annesi benim,bir konu olduğunda benimle muhatap olacaksınız.ama sesini yükselterek söyledi bunu.ben de dedim ki kayinvelideniz bana kendisi verdi numarasını,o istedi ben degil dedim.kadin da daha çok kızdı benim kaynanam öyle bisi yapmaz,eve gidince ben sorarım ona ne maksatla alıyorsunuz ki numarasını ne gerek var dedi.ben de benim annem de yalnız,arkadaş olurlar ne var ki bunda dedim.
Neye uğradığımı şaşırdım hatalı dahi olsam ki olabilirim,bunu bir köşede söyleyebilirdi, kirmaya kırılmaya ne gerek vardı herkesin gözünün önünde?
Çocuğun arkadaşının doğum günü vardı ona bile gitmedim,öyle moralim bozuldu.cocugun hediyesini verip eve geldim.
Böyle iste kızlar.bundan sonra oğlan servisle gidip gelecekmiş kendisi gelmeyecek ama ola ki kadın ile rastlastim nasil davranmalıyım ve ben mi hatalıyım? Anlayamadim kötü niyetim yoktu ki.
Ya kadın kaynanasını sevmiyor ya da özel gününde.

Back
X