Ya şöyle bir geçmişi düşünün bence,
Görücü usulü evlilik, beni seviyordu araya birilerini sokup ikna etti yazmışsınız, ama aynı ülkede de yaşamıyormuşsunuz.
Yani bana garip geliyor, nişanlılıkta bile görüşmeden nasıl yurtdışına güvenip gidebildiniz, ki eğitimli de bir kadınsınız, aileniz falan zorlamamıştır herhalde.
Eşiniz çok kötü birine benziyor. Ama acaba o mu ailesi tarafından muhakkak Türkiyeden biri ile evleneceksin diye zorlandı? Bunu hiç sorguladınız mı?
Sevgi yok gibi, daha çok evli olayım çocuk olsun falan ama eşime çocuğuma karşı bir sorumluluğum olmasın diyor. Hadi insan karısını sevmiyorsa ilgilenmez diyelim de çocuk peki? Yani 20 gün yoksun, ertesi gün muhabbete komşuya gidiyorsun, akıl alır gibi değil. Çocuğunuz babaya hiç bağlı değil demek ki, benimkiler paçasından inmezler öyle durumda.
Kendinizi sevgisiz bırakmışsınız, peki çocuk? Ben üzüldüm gerçekten, çok da çaba gösteriyorsunuz anladığım. Ama sonu iyi bitmeyecek gibi. Yerinizde olsam yollarımı ayırmanın planını yaparım. Yaşadığınız ülkede çalışma hakkınız var mı?