İyi geceler ..
Hatırlayan arkadaşlarım vardır sanırım. 2017 Nisa’n ayında hayatım tamamen değişti.15 aylık oğlumla birlikte anlaşmalı olarak boşandığım şehirden ailemin yanına geldim. Buraya tayinim çıktı. Ankara da ki dostlarımla çalıştığım arkadaşlarımla hala sanki hala beraberiz o denli samimi sohbetimiz devam ediyor. Sağolsunlar.
Burada da çok güzel insanlar tanıdım. Geçen sene Doğum günüm de ilişiğimi kestim evime gelmiştim oğlumu emzirirken annem popkek in üzerine mum dikip doğumgünümü kutlamıştı :) çünkü evde her şeyi toplamıştık valizleri ertesi gün tamamen o şehirden ayrılacağım için. Bu sene ise dört ayrı pasta kesildi çalıştığım yerden şubemden kendimi o kadar değerli ve özel hissettim ki. Bir sene de neler değişiyor diye hayret ettim hatta.
Eski konumda bahsetmiştim. Ayrıldıktan tam bir sene sonra biriyle tanıştırıldım ve evlenme teklifi aldım diye. On gün kadar önce ilişkiyi bitirme kararı aldım. Çok üzüldü biliyorum ama böyle olması gerektiğine karar verdim. Beni hemen evliliğe sürüklemesi, ( beyaz eşya mobilya beğenip bunları alsak mı 2 sene bayi de tutuyorlarmış )hayatının en merkezine beni koyması iki kez telefonumu karıştırırken yakalamam( maalesef ) ki bildirimler bile açık halde durur telefonum masada. En büyük hatam oğlumla tanıştırmış olmamdı. Her neyse sormak istediğim şey şu;
Dedim ya hayatının merkezine beni koymuştu diye 7/24 beni araması işr hangi yollardan hangi vasıtayla gideceğime kadar sorması beni boğdu. Ve kendini hiçe sayıp direkt beni düşünmesi bende şuna yol açtı. Yahu bu adam kendine dahi saygı göstermiyor kendini önemsemiyor ben nasıl saygı göstericem?Ya da bu yaptığı aşırı kıskançlık ilerde büyük sıkıntılara Yol açacak diye belki de saçma ama tam anlatamadım bilmiyorum.
Sürekli birileri tanışmak için haber gönderiyor ya da numaramı bulup sosyal medyadan yazanlar oluyor iş yerinden falan. Beğenilen biriyim. Ben de kendimi güzel buluyorum açıkcası ama ben sanırım Yorgun’um. Boşanmanın Üzerinden uzun zaman geçti ben toparlanmadım mı sanki ? Uzman yardımı almam mı gerek ? Kimseye güvenemiyorum ki o kadar çok eşini aldatan adamlar var ki ve mesleğimden ötürü erkeklerin içimdeyim. Onlar eşlerini kırdıkça hiçe saydıkça ben de kırılıyorum insanlığa karşı. Toplum değişti mi yoksa ben mi başkalaştım?
Uzun oldu biliyorum içimi dökmek istedim .. sevgiler