• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi eskiden 2000 lira 20.000 gibi bir paraya bedeldi e bunu hatırlayan eski insanlar (45-60 Yaş arası) şuan ki asgari ücreti kafalarında 40.000 tl görüp çok eyi çok eyi başkası olsa yapamaz der ve kıl olmaya devam ederler.

Asıl filmi dolar kuru çarşıya pazara tam yansıdığında, stoklar bittiğinde göreceğiz, karaborsa dönemi geri geliyor gibi görünüyor, sigortayı bırakın gıda bulamayacak insanlar😔

Edirneye gelen turistler vitaminlere kdr tüketmiş
Ztn global bir kriz var biz elimizdekileri satıyoruz bu nasıl iş anlamadim

Şimdi eskiden 2000 lira 20.000 gibi bir paraya bedeldi e bunu hatırlayan eski insanlar (45-60 Yaş arası) şuan ki asgari ücreti kafalarında 40.000 tl görüp çok eyi çok eyi başkası olsa yapamaz der ve kıl olmaya devam ederler.

benim maaşım 2500 tu, 2250 de olabilir
aynı yıl içinde 2 kere yurt dışına çıkmıştım.
3500 e çıkdığında ilk arabamı aldım
başka söyleyecek bir şeyim yok :(

Bizim iş yerinde de ben asgari çalıştığım için zamlanıyor ama 4200 alana zam dahi yapılmadı yapsada 4500 yapar yine asgariye yakın. Nerde kaldı tecrübe, emek.

Su an bizim işlerinde kaos çıktı.
Malı hizmetler mud nasıl ödeyeceğim diye bunalımda.
Farklı kadrolar birbiriyle dolaşmaya başladı.
Kamu kurumu burası ve özel seçenek yok..
Büyük yerlerde ciddi problemler olacak

Gel artık özledik deniyordu..

Siz bilmezsiniz belki siyyaset topiğinde bunu öyle demedi diyenler vardı,bizler yanlış duyuyormuşuz..

yok artık yanlışı doğrusumu var yahu yanındaki mikrofon tutan kız bile şok olmuştu...benim tahammül seviyem pek yüksek değil o yüzden siyaset topiğinde çok takılamıyordum cezalarımıda hep orda yemişimdir ama😅

başka söyleyecek bir şeyim yok :KK43:
Daha eskiye gidelim 80'li yıllar eski türkiye dedikleri.
Rahmetli babam emekli olmuştu her yazz tatile 4 kişi gidiyorduk düşün yani.
Tek emekli maaşı birde.

başka söyleyecek bir şeyim yok :KK43:
2014 yılında 980 tl para alıyordum ve hem kendime hem anneme beyaz eşya aldıydım 3 ayda borcu bitmişti :D şimdi pek mümkün değil gibi :)
İyi ki zamanında çıkmışsınız arabanızı almışsınız yanınıza kar kalmış :)

yok artık yanlışı doğrusumu var yahu yanındaki mikrofon tutan kız bile şok olmuştu...benim tahammül seviyem pek yüksek değil o yüzden siyaset topiğinde çok takılamıyordum cezalarımıda hep orda yemişimdir ama😅
Aynen öyle demişti vatandaşın birisi,o zaman denk elmiş olabiliriz siyasette,bende en çok cezamı oradan almıştım konularımın bazıları kapanmıştı hatta.

Daha eskiye gidelim 80'li yıllar eski türkiye dedikleri.
Rahmetli babam emekli olmuştu her yazz tatile 4 kişi gidiyorduk düşün yani.
Tek emekli maaşı birde.

harbiden yaa
benim eski türkiyede yaşayan dedeciğim de tek maaşa apartman dikmiş 3 çocuk babası
bildiğin düz çalışan bu arada ailemiz de ticaretten anlayan yok :D
babam tazminatıyla keza yine ev aldı... İstanbul'dan ve cadde üzeri.
Fark ettiyseniz giderek yatırımın dozajı giderek düşüyor.

Aynen öyle demişti vatandaşın birisi,o zaman denk elmiş olabiliriz siyasette,bende en çok cezamı oradan almıştım konularımın bazıları kapanmıştı hatta.
evet size ordan aşinayım profil reminden birde ...ben böyle şuursuzca savunanlar yüzünden herşeyden,insanımızdan soğudum ya zaten

2014 yılında 980 tl para alıyordum ve hem kendime hem anneme beyaz eşya aldıydım 3 ayda borcu bitmişti :KK70: şimdi pek mümkün değil gibi :)
İyi ki zamanında çıkmışsınız arabanızı almışsınız yanınıza kar kalmış :)

iyi ki
ondan sonra 4.500 e çıktığında da hemen değiştirip sıfır aldım hatta
düşün yani bin tele farkla sıfıra falan girişiyorsun... Öyle bir para o bin telee
hatta yine yurt dışına çıktım zam almışım o kadar...

Ben ne zamandır ban yemiyordum özlem gideririz :KK70:
Benimde öyle epeydir mapıs damlarına gitmedim:))
harbiden yaa
benim eski türkiyede yaşayan dedeciğim de tek maaşa apartman dikmiş 3 çocuk babası
bildiğin düz çalışan bu arada ailemiz de ticaretten anlayan yok :KK70:
babam tazminatıyla keza yine ev aldı... İstanbul'dan ve cadde üzeri.
Fark ettiyseniz giderek yatırımın dozajı giderek düşüyor.
Bire tatil süremiz 15 gün filan yani azda değil.
Babamda emekli olduğunda araba almıştı hatta sonra abim arabanın canına okudu satıldı sonra.
Artık yatırım yapacak bişey kalmadı ki,elde bişey kalmıyor çünkü.
Süt olmuş 15 lira.
Dayı diyor ki yok sütokadar değilmiş .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X