• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde öyle epeydir mapıs damlarına gitmedim:))

Bire tatil süremiz 15 gün filan yani azda değil.
Babamda emekli olduğunda araba almıştı hatta sonra abim arabanın canına okudu satıldı sonra.
Artık yatırım yapacak bişey kalmadı ki,elde bişey kalmıyor çünkü.
Süt olmuş 15 lira.
Dayı diyor ki yok sütokadar değilmiş .

vegan olmayı düşünüyorum

evet size ordan aşinayım profil reminden birde ...ben böyle şuursuzca savunanlar yüzünden herşeyden,insanımızdan soğudum ya zaten
Banada yabancı gelmediniz çünkü demek ki oradan tanıyoruz .
Daha neler var neler seyrederken bile ben utanıyorum onların yerine onlar mutlu nasılsa.

Çocuğu kreşe gönderip kapitalizmin kızgın sahalarına geri dönmeyi düşünüyorum 🤔 İkinci çocuk hayalleri 👋
Haziranda aylık 1700 TL isteyen kreş şuan 3000 TL istedi benden hemde küçücük bir şehirde

Ay ben inanamıyorum şuan bir devlet memuru arkadaş aldığı maaşın ekran görüntüsünü atmış 3900 TL 🤦🏻‍♀️

Ay ben inanamıyorum şuan bir devlet memuru arkadaş aldığı maaşın ekran görüntüsünü atmış 3900 TL 🤦🏻‍♀️
evet aynı olduğu maaşlar. ben 8 yıllık memurum. 200 tl fazla alıyorum yalnızca. artırılsın sözüm ona değil geç bile kalındı hatta 4250 az bile bu zamana. ama bizide üzmesinler

benim maaşım 2500 tu, 2250 de olabilir
aynı yıl içinde 2 kere yurt dışına çıkmıştım.
3500 e çıkdığında ilk arabamı aldım
başka söyleyecek bir şeyim yok :KK43:

2006’daki maaşım 1000 TL idi, ikramiyelerim de oluyordu ve 500 € almıştım birikim için. Haystımda ilk ve son kez 500’ü o zaman gördüm zaten :D

Ceo asistanıydım maaşım 5000 brüttü kesintilerle elime geçen asgari kadar oluyordu iyi ki çıktım işten. Fakirim ama gururumla, arabayı falan sarı siteye koyduk ama kafam rahat :D :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X