- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
Mali cok kıymetli kuzunun, sakin habersiz atmayin ama eşyasını ilerde yoksunluk hissine kapılabilir bi yerde okumuştumevet çok degisik sendromlari var
mesela tokalari var bir suru ama o bir tek orgu lastiklileri taktiriyor
kucukken aliskanligi olan hic bir seyden vazgeciremiyorum
hic bir seyini atmiyorum biliyorum çok üzülür zorla takmiyorum giydirmiyorum ama bu kiyafet ve ayakkabi konusunu cozmek zorundayim kış geliyor artik millet melemenlik turşu derdine girer benimki ayakkabi oldu resmenMali cok kıymetli kuzunun, sakin habersiz atmayin ama eşyasını ilerde yoksunluk hissine kapılabilir bi yerde okumuştum
Alllh kolaylık versin hepimize çocukların çoğu takıntılı bu yaslarda normal büyüdükçe atlatiyorlar
Mecbur alıp siz giydireceksiniz ayağını ölçün ona gore alışverişte ölçü nuzs göre alırsınızhic bir seyini atmiyorum biliyorum çok üzülür zorla takmiyorum giydirmiyorum ama bu kiyafet ve ayakkabi konusunu cozmek zorundayim kış geliyor artik millet melemenlik turşu derdine girer benimki ayakkabi oldu resmen
ayni bende sirf guzel durdugunu sandigim icin ankara ayazinda islak dalgali saclarla gezdim migren olunca akillandim ama ona bunu yapamam zaturre falan olur diye korkuyorum kiyamiyorumVallahi ben de küçükken sizin kız gibiydim. Kış ayazında zibidi gibi ( annemin deyimiyle) dolaşırdım. Sonra ne mi oldu? Bir güzel hastalandım bir daha da tövbe o kadar ince giyinmedim. O kadar iğne olunca mecburen normale döndüm. Merak etmeyin illaki bir kırılma noktası oluyor. Ama öyle ama böyle.
Benziyorlar benmki 36 aylik ama iste bi inat bisey tutturdumu aklina geldimi illaa olacak yapma aglasin dyorlqr sattlerce aglayabilir hicyorulmaz artk gene gerilip yeterki sussun diye yaparim bezdim bende bu konudan gercekten cocuk buyutmek bambaska bisey .. cokta akililar masallah az uzulsem etsem gelir benj teselli eder bana suprizler yapar oyncaklarni toplar filan Allah sagliklarini versn napalm bin sukur ... daha nice zor seyler yasayanlar var mecbur onlari dusunup sukredicez canim seni en iyi ben anlarim bu da bi surecaaa benim kizimda çoraplarini cikariyor hep
banada kizim takintili geliyor bazen
hele onune falan bir yemek damlasin sil sil sil çikar çikar çikar sil kir kir surekli boyle diyor
Canim bende bi cildirdim denetemiyorum ayakkabi ayagmi acitti diye bisey tutturmustu halbuki ne acitacak asil eski ayakkabisi dar kuculmustu buyuk ayakkabi deneyecegi sonucta nryse en son guzelce bi sakinlesp ayakkabiyi giyersen dondurma aliriz burdan cikinca diye ikna edip gydirdim bu sefer bunla eve gidicem cikarmicam dedi sevdi oyle de yaptik . Ama seninki 1 yas dha kucuk benmknden anlar mi sevdigi bisyi alicaz desenhic bir seyini atmiyorum biliyorum çok üzülür zorla takmiyorum giydirmiyorum ama bu kiyafet ve ayakkabi konusunu cozmek zorundayim kış geliyor artik millet melemenlik turşu derdine girer benimki ayakkabi oldu resmen
Ben zatürre oldum desemayni bende sirf guzel durdugunu sandigim icin ankara ayazinda islak dalgali saclarla gezdim migren olunca akillandim ama ona bunu yapamam zaturre falan olur diye korkuyorum kiyamiyorum
gecen haftalarda halasinin dugunu vardi kiz sirf yigenim giysin diye tutmus 300 lira gibi bi rakama buna dugun kiyafet almis baska yerdede giyilecek bir sey degil yani bizimki napti giymedi tabiki artik giymekten yemek damlatmaktan yikanmaktan agzi yuzu kaymis tisortunu giydi inatla dugunde resimlere bakiyorum vallahi dilenci gibi yaBenim oğlum asla ayakkabı denemez. Kıyafet denemez. Kıyafetlerle ilgili bir sorunu yok ama kesinlikle yeni ayakkabı terlik giydiremiyorum. Yeni bir terlik ya da ayakkabı aldığım zaman bütün eskileri kaldırıp hadi markete gidelim diyorum. Markete gitmeyi çok sever de :) Mecbur tabi yeniyi giyiyor. Bir kaç günden sonra eskileri çıkarıyorum bu sefer sorun olmuyor. Bir ay önce ayağına küçük gelen spor ayakkabının aynısının bir numara büyüğünü aldım. Aradaki farkı anlamadı ya da anlasa da sorun yapmadı :)
Kıyafetleri göz kararı alıyorum valla. Onunla mümkün değil.
Benim oğlan 3 yaşında bu arada :)
top alicam desem anlar sanirim isi gucu top cunku ama ödüllendirerek almakta nereye kadar herseyi buna cevirmesin sonra bunlar bizi susuz goturup getirir malum folik asit cocuklariCanim bende bi cildirdim denetemiyorum ayakkabi ayagmi acitti diye bisey tutturmustu halbuki ne acitacak asil eski ayakkabisi dar kuculmustu buyuk ayakkabi deneyecegi sonucta nryse en son guzelce bi sakinlesp ayakkabiyi giyersen dondurma aliriz burdan cikinca diye ikna edip gydirdim bu sefer bunla eve gidicem cikarmicam dedi sevdi oyle de yaptik . Ama seninki 1 yas dha kucuk benmknden anlar mi sevdigi bisyi alicaz desen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?