oynatmaya az kaldı Anneler yardım

evet çok degisik sendromlari var
mesela tokalari var bir suru ama o bir tek orgu lastiklileri taktiriyor
kucukken aliskanligi olan hic bir seyden vazgeciremiyorum
Mali cok kıymetli kuzunun, sakin habersiz atmayin ama eşyasını ilerde yoksunluk hissine kapılabilir bi yerde okumuştum
Alllh kolaylık versin hepimize çocukların çoğu takıntılı bu yaslarda normal büyüdükçe atlatiyorlar

hic bir seyini atmiyorum biliyorum çok üzülür zorla takmiyorum giydirmiyorum ama bu kiyafet ve ayakkabi konusunu cozmek zorundayim kış geliyor artik millet melemenlik turşu derdine girer benimki ayakkabi oldu resmen

hic bir seyini atmiyorum biliyorum çok üzülür zorla takmiyorum giydirmiyorum ama bu kiyafet ve ayakkabi konusunu cozmek zorundayim kış geliyor artik millet melemenlik turşu derdine girer benimki ayakkabi oldu resmen
Mecbur alıp siz giydireceksiniz ayağını ölçün ona gore alışverişte ölçü nuzs göre alırsınız

Vallahi ben de küçükken sizin kız gibiydim. Kış ayazında zibidi gibi ( annemin deyimiyle) dolaşırdım. Sonra ne mi oldu? Bir güzel hastalandım bir daha da tövbe o kadar ince giyinmedim. O kadar iğne olunca mecburen normale döndüm. Merak etmeyin illaki bir kırılma noktası oluyor. Ama öyle ama böyle.

belkide ben büyütürken hatalar yaptim her istediğine elimden geldigince evet dedim hayırı olmazi öğretemedim mi bilmiyorum
22 aydir tek işim onunla oynamak maddi manevi ihtiyaclarini karsilamak dünya onun etrafinda döndü sanki hatalarimda var sanirim

ayni bende sirf guzel durdugunu sandigim icin ankara ayazinda islak dalgali saclarla gezdim migren olunca akillandim ama ona bunu yapamam zaturre falan olur diye korkuyorum kiyamiyorum

aaa benim kizimda çoraplarini cikariyor hep
banada kizim takintili geliyor bazen
hele onune falan bir yemek damlasin sil sil sil çikar çikar çikar sil kir kir surekli boyle diyor
Benziyorlar benmki 36 aylik ama iste bi inat bisey tutturdumu aklina geldimi illaa olacak yapma aglasin dyorlqr sattlerce aglayabilir hicyorulmaz artk gene gerilip yeterki sussun diye yaparim bezdim bende bu konudan gercekten cocuk buyutmek bambaska bisey .. cokta akililar masallah az uzulsem etsem gelir benj teselli eder bana suprizler yapar oyncaklarni toplar filan Allah sagliklarini versn napalm bin sukur ... daha nice zor seyler yasayanlar var mecbur onlari dusunup sukredicez canim seni en iyi ben anlarim bu da bi surec

Canim bende bi cildirdim denetemiyorum ayakkabi ayagmi acitti diye bisey tutturmustu halbuki ne acitacak asil eski ayakkabisi dar kuculmustu buyuk ayakkabi deneyecegi sonucta nryse en son guzelce bi sakinlesp ayakkabiyi giyersen dondurma aliriz burdan cikinca diye ikna edip gydirdim bu sefer bunla eve gidicem cikarmicam dedi sevdi oyle de yaptik . Ama seninki 1 yas dha kucuk benmknden anlar mi sevdigi bisyi alicaz desen

Şöyle bir şey yapsanız o ayakkabıyı yıkayıp ev ayakkabası yapsanız ama dışarda giyerse kirleneceği için evde giyemezsin falan deseniz karda da ıslanır falan.

ayni bende sirf guzel durdugunu sandigim icin ankara ayazinda islak dalgali saclarla gezdim migren olunca akillandim ama ona bunu yapamam zaturre falan olur diye korkuyorum kiyamiyorum
Ben zatürre oldum desemAnnem de yazık çok üzülmüştü.Ama her işte bir hayır vardır derler ya...bir daha tutturmadım. Acaba hasta çocuk resimleri falan mı gösterseniz? Bak böyle hasta olursun gibisindenZira beni gören kuzenim yazın da uzun kolluyla dolaşmıştı.

Ya o ponçiğin başka bir versiyonu var bende. Tam tersi bayılıyor yeni kıyafete ambalaj açmaya . Yazın sezon sonu indirimi diye kışlık mont aldım o sıcakta dışarıda şişme montla dolaştı şapkasını bile çıkarttırmadı arkadaşımın kızı vardı bir tane tişörtüne takıntılıydı yazık kız hemen yıkardı kuruturdu giydirirdi yoksa asla başka bir şey giymezdi. Acaba aldığın şeyleri güzel ambalaj yapsan sürpriz filan diye heyecan yaratsan yeni kıyafete özenir mi? Ben de gidip mağazadan bir şey denetemiyorum çünkü çıkarmak istemiyor giydiği şeyi illa kucaklıyor o alınacak. 19 aydan selamlar

Benim kızımda alışveriş yapmayı severdi hele ayakkabı en büyük tutkusuydu ki 7 yaşında hala öyle ama bir dönem kıyafet ve ayakkabı konusunda çok sorun yaşadık. Onun etiketi batıyor,bunun beli sıkıyor, bu beni rahatsız ediyor diye diye mahvediyordu beni. Evden çıkacağız giydiremiyorum düşünün,onu giyiyor ötekini çıkarıyor vs derken. Bu böyle 2-3 ay sürdü,sonra üzerinde durmayıp ilgilenmeyince ben unuttu gitti. Üzerine düşmeyin derim,unutacaktır zamanla.

Benim kizimda bunu giymem giymem diye tutturuyor. Havalar isinmamisti, sandalet giyicem diye tutturmustu . oluyor boyle seyler
Arkadasi varsa onunla birlikte alin, tavsiyem . Bir ayagini olcup ayakkabi alabilirsiniz. Montuda 3 4 yas alin ,olmazsa yine degisirsiniz

benımki 11 yaşında
evde derde derman bir tana pantolon yok
sadece yazlık ve kıslık taytlar var birde yazın şort giyiyor , ama okadar çok şort giyiyor ki
bayramda şort, gezmeye şort, düğüne şort, yatarken şort ,,

bizi delirtmek için varlar iyiki varlar,

Bu tepkiler bizde olmadığı halde birkaç kez ayakkabı denetmek dışında hiçbir şey denetmedim dışarda.
Evde denetip beden değişikliği yapıyoruz, yaş 3.

Dışarısı 40 derece bizimki en sevdiği kadife elbisesini giymek istiyor ya da tam tersi dışarıda kar var ama yavrucuğumun Elsalı elbisesiyle (o Elsa'nın kafasına Olaf kadar taş düşsün) sokaklarda balerin gibi süzülesi geliyor. Ne yapıyorum? O zaman evde oturuyoruz, böyle çıkamayız, hasta olursun diyorum. Bir süre inat edip, küsüp, kapının önünde greve gidiyor. Rekoru yarım saat. Bakıyor ki, gerçekten evde oturuyoruz, havaya uygun giyinmeyi kabul ediyor, ama tabi ki kendi seçtiklerini giyiyor. Küçülen bir ayakkabısı vardı, inatla giydi. En son topuğu yara oldu, parkta acı içinde topallayarak oynayamayacağını anlayınca ayakkabıdan vazgeçti. Bunun dışında giysilerini birlikte alıyoruz genelde. Kendi seçince daha hevesli giyiyor. Hiçbir şey seçemezse ben seçenek sunuyorum. Onları da seçmezse bildiğimi alıyorum. Bazen afra tafra yapıp giymek istemiyor, bazen de iyi tarafından kalkıyor, bakıyorsunuz bir uyumlu, bir uysal, adeta melek. Yani durumlarımız gel gitli. Bu arada 4 yaşına az kaldı.

Benim oglum da bi donem boyleydi (hala arada bir yapiyo aldiklarimi istemiyor). Az cok kac aylik giydigini bilirsiniz yada magazaya giderken ideal bi tisortunu goturup onunla kiyaslayarak alin ve degisim fisi de alin. Bebeginizin mutlu bir aninda sana hediye aldim yada suprizim var diyerek verin. Verdiginiz zaman yaninda birisi olsun voovvvv ne kadar da guzelmis x icin mi bu harikaymis falan desin. Biz cozumu boyle bulmustuk. Giydirirken de simdi sana en sevdigin kiyafeti giydiricem deyip getiriyordum bak en sevdigin , cok guzelmis falan diyordum. Ama belli bir donem giymek istemiyorlar ciplak kalmak istiyorlar malesef ki. Size bolca sabir diliyorum

Benim oğlum asla ayakkabı denemez. Kıyafet denemez. Kıyafetlerle ilgili bir sorunu yok ama kesinlikle yeni ayakkabı terlik giydiremiyorum. Yeni bir terlik ya da ayakkabı aldığım zaman bütün eskileri kaldırıp hadi markete gidelim diyorum. Markete gitmeyi çok sever de :) Mecbur tabi yeniyi giyiyor. Bir kaç günden sonra eskileri çıkarıyorum bu sefer sorun olmuyor. Bir ay önce ayağına küçük gelen spor ayakkabının aynısının bir numara büyüğünü aldım. Aradaki farkı anlamadı ya da anlasa da sorun yapmadı :)

Kıyafetleri göz kararı alıyorum valla. Onunla mümkün değil.

Benim oğlan 3 yaşında bu arada :)

gecen haftalarda halasinin dugunu vardi kiz sirf yigenim giysin diye tutmus 300 lira gibi bi rakama buna dugun kiyafet almis baska yerdede giyilecek bir sey degil yani bizimki napti giymedi tabiki artik giymekten yemek damlatmaktan yikanmaktan agzi yuzu kaymis tisortunu giydi inatla dugunde resimlere bakiyorum vallahi dilenci gibi ya

top alicam desem anlar sanirim isi gucu top cunku ama ödüllendirerek almakta nereye kadar herseyi buna cevirmesin sonra bunlar bizi susuz goturup getirir malum folik asit cocuklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…