oynatmaya az kaldı Anneler yardım

derdim inatlasmak degil aslinda kiş geliyor usuyup hasta olacak diye korkuyorum sert soguklar gelmeden yeni ayakkabiya alissin diyorum yoksa neyi istiyosa onu giysin hic umursamam bu konuyu ama mevsimler degisiyor iste

günde ne kadar dışarda duruyo ki.
çok uzun süre değilse iyi bi corapla spor ayakkabı da giyebilir bence.
genelde evden arabaya, arabadan da gideceği yere kadar sogukla çocukların munasebeti. ben biraz rahat bi anne olabilirim ama bu konularda

bazen bende kızıyorum elimde olmadan kendime hakim olamiyorum özellikle yemek yemedigi zamanlar

çok sert ayaz olan bi hava olmadigi surece disari cikariyorum çok sıkılıyo yoksa kışın gelen giden kimsemiz de yok bunaliyor

bazen bende kızıyorum elimde olmadan kendime hakim olamiyorum özellikle yemek yemedigi zamanlar

Ya gercekten bu his beni bitiriyor, bu zorlama olayiyla tüm moralim yerle bir oluyor
Sinirsel olarak yipraniyorum kizdigim an daha da kötü hissediyorum, dönemsel olarak cok zor
Tüm gün sakince aciklama yapmak isterdim ama insaniz yoruluyoruz tüm gün anlayis göstermek inan cok isterdim ama hergün yeter artik raddesine geliyorum cünkü acim, cünkü bulasiklari yikamam lazim, cünkü o an ayni anda bes ise kosturamiyorum, cünkü esimden baska destekcim yok
ay daha fazla konusursam olmayacak, mükemmel anne olmak imkansiz

çok sert ayaz olan bi hava olmadigi surece disari cikariyorum çok sıkılıyo yoksa kışın gelen giden kimsemiz de yok bunaliyor

ankaradasin galiba:) ayazina kurban olduğum memleket
ya ayakkabının uzerine ugg giydirirsin olmadi. kar adami yeti gibi dolasir ikisi de ayağında olunca belki ses etmez.

Butun benekleri opuyorum okurken hem eglendim hem.korktum benim oglum 13 aylik ama cok inatci birsey anlatiyorum yapma tehlikeli diye arkami döndugumde aynisini yapiyor birde hayir isarti yapiyor yani yanlisi goz gore gore yapiyor eger biz bu inatla gidersek benim oglumda sizin kiziniz gibi olur eminim yinede cok tatlilar Rabbim korusun bebekleri

ayni durumdayiz hic bir is yapmasam gunde defalarca ona yemek yapiyorum pacalarimda dolaniyor birakip oyun oynuyorum tekrar devam e evide sil supur topla ne haldesin diyen yok herkes daha fazlasini bekliyor

Ayy ilerde ben olabılırım dıye konuyı takıpteyım demeye geldım

Cok tatlı kızınız var

Konu muhteşem. Kızınız cok tatlı masallah yaaa hepsini okudum sayfalarin hemde hikaye gibi cok hosuma gitti
Rabbim uzun ömür versin
Onun harici bi önerim yok malesef ama illa alincak ayakkabı kış geliyor . Bakalim ne kadar direncek hanimefendi

amin cümlemizinkine
bizim ponçik bildiğiniz çıldırcın okurken banada çok tatlı geliyor ama öyle bir kendini yere atiyorki bana hep şeyi hatirlatiyo hani uçabildigini iddia edip kendini birden yere atan bir adam vardi canli yayinda ay dur videoyu bulursam koyayim aynen o yani

Canim bende de var bi tane ayni cilgnligi 2 hafta once yeni ayakkabi alirken yasadim . Yaza girerken corapsiz durduramiyorduk simdi dr corap giydiremiyoruz bide bizde gubde 3 4 defa kiyafet ve sac modeli degstirme arzusu var ki bu da beni asiri yipratiyor takintili gbi illa dedgi olacak saci az bozulsun bozuldu yeniden yap diye tutturur ne bileyim evet cokk cok tatlilar ama sabir yani biz de insaniz tukeniyoruz.

Harbiden sukrettm smdi valla Allah yardmcin olsun yasadigin sinir harbini.dusunmek.bile istemiyorum

Seninkinin.genel.olarak ayakkabisina takntjsi varmis canim bizde bu durum genele yaygin birde telefndan bebeklik resmlerjne bakarken gordugu eski oyuncak yada bebeklik kiyafetlerinden tutturuyor buyudun sen onlar olmuyordu cope attik diyerekten bi ikna cabasina giriyorum ... yaramaz degil duzenli tertipli bi cocuk ama tek su inat tutturma huyu su siralar revacta

Vala hic basıma gelmedi
3 oğlum var hepside bayılıyor alışverişe
Ama bu aylarda sendromlar değişik versiyonda bol bol basima geldi
Benim ortanca oğlumda iki yaşındayken yeni diye aglardi sürekli yeni giyecek,sadece gömlek pantolon giyecek ve sabah giydigiyle asla dışarı çıkmaz bir giydiğini ikinciye istenezdi
Pantolinla uyurdu bileklik saat güneş gözlüğü takmadan bakkala bile goturenezdik parfüm sikmadan banyodan çıkmazdı o derece takintiliydi

aaa benim kizimda çoraplarini cikariyor hep
banada kizim takintili geliyor bazen
hele onune falan bir yemek damlasin sil sil sil çikar çikar çikar sil kir kir surekli boyle diyor

evet çok degisik sendromlari var
mesela tokalari var bir suru ama o bir tek orgu lastiklileri taktiriyor
kucukken aliskanligi olan hic bir seyden vazgeciremiyorum

Benimki de o yaşlarda öyleydi. Mağazanın kapısından içeri giremezdik. Biz de aldık geldik eve koyduk. Eskisini de ortadan kaldırınca mecbur giydi. Pedagojik açıdan doğru mu bilmiyorum ama üşütüp hasta olmasından iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…