- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
derdim inatlasmak degil aslinda kiş geliyor usuyup hasta olacak diye korkuyorum sert soguklar gelmeden yeni ayakkabiya alissin diyorum yoksa neyi istiyosa onu giysin hic umursamam bu konuyu ama mevsimler degisiyor iste
bazen bende kızıyorum elimde olmadan kendime hakim olamiyorum özellikle yemek yemedigi zamanlarSöyle aciklayayim kiyafet bu ende sinir bozucu siralamasinda en son sey
Beni en cok zorlayan sey su siralar kizimi krese birakirken oglumun her yere kosmasi benim pesinde perisan olmam ve geri dönüste eve sokamamam asla laf dinlemesi, e tamam azicik oyna dedigimde de araba yolunda durup arabalara kafa tutmasi, asla ama asla güzellikle eve sokamiyorum her defasinda agliyor ben zorla sokuyorum ve hic hos olmuyor. Agliyor cünkü, isiriyor vuruyor bana, ben de kollarindan cekeklemek zorunda kaliyorum sabahin sekizi ve ben dünyanin en kötü annesi oluyorum vicdan azabiyla.
Ve bunu günde en az iki kere yasiyorum, kizimi almaya giderken yine giyinis yine kres icinde atli kovalama yine eve girememe, haftanin bes günü. Kalbim aciyor ona kizdikca, bazen merdivenlerden sürükleniyor kollarindan tutuyorum cekmek zorunda kaliyorum cünkü asla tutulmuyor, cok kafama gözüme darbe yedim. Zarar görmesin diye sikica tutuyorum cünkü kendini savuruyor öyle böyle degil, cekekliyorum cünkü 158 boyunda kücük bir kadinim güclü kollarim genis omuzlarim yok, yeni öyle yoruluyorum ki bunu tarif edemem sinirsel olarak.
Asla laftan anlamiyor hep anlatmaya calisiyorum oglum ayakkabilarini cikar bak diyorum, bes dakika kapida dikiliyorum ama yine de evin icinde yaldir yaldir kosmayi seciyor, dökme dersem döküyor, hatta sadece zevkine döküyor
Neyse ya cok sükür herseye ama Allah hepimize en cok da bana sbair versin, yüregim dayanmiyor kendimi cok suclu hissediyorum en cok bu koyuyor günün sonunda
çok sert ayaz olan bi hava olmadigi surece disari cikariyorum çok sıkılıyo yoksa kışın gelen giden kimsemiz de yok bunaliyorgünde ne kadar dışarda duruyo ki.
çok uzun süre değilse iyi bi corapla spor ayakkabı da giyebilir bence.
genelde evden arabaya, arabadan da gideceği yere kadar sogukla çocukların munasebeti. ben biraz rahat bi anne olabilirim ama bu konularda
bazen bende kızıyorum elimde olmadan kendime hakim olamiyorum özellikle yemek yemedigi zamanlar
çok sert ayaz olan bi hava olmadigi surece disari cikariyorum çok sıkılıyo yoksa kışın gelen giden kimsemiz de yok bunaliyor
ayni durumdayiz hic bir is yapmasam gunde defalarca ona yemek yapiyorum pacalarimda dolaniyor birakip oyun oynuyorum tekrar devam e evide sil supur topla ne haldesin diyen yok herkes daha fazlasini bekliyorYa gercekten bu his beni bitiriyor, bu zorlama olayiyla tüm moralim yerle bir oluyor
Sinirsel olarak yipraniyorum kizdigim an daha da kötü hissediyorum, dönemsel olarak cok zor
Tüm gün sakince aciklama yapmak isterdim ama insaniz yoruluyoruz tüm gün anlayis göstermek inan cok isterdim ama hergün yeter artik raddesine geliyorum cünkü acim, cünkü bulasiklari yikamam lazim, cünkü o an ayni anda bes ise kosturamiyorum, cünkü esimden baska destekcim yok
ay daha fazla konusursam olmayacak, mükemmel anne olmak imkansiz
Cok tatlı kızınız varkiyafeti buyuk alir en kotu katlar giydiririm diyorum gozu gormeden alip eve getirsem netten falan siparis etsem kendinin sanip giyer belki ama ayakkabi konusu en buyuk sorun evde 4 cift ayakkabi var cocuk birine takmis sadece oni giyoyor
bazen gece uykusundan ayakkabim ayakkabim diye aglayarak uyanirsuan guluyorum ama inanin olay aninda sinir basiyor
amin cümlemizinkineKonu muhteşem. Kızınız cok tatlı masallah yaaa hepsini okudum sayfalarin hemde hikaye gibi cok hosuma gitti
Rabbim uzun ömür versin
Onun harici bi önerim yok malesef ama illa alincak ayakkabı kış geliyor . Bakalim ne kadar direncek hanimefendi
Canim bende de var bi tane ayni cilgnligi 2 hafta once yeni ayakkabi alirken yasadim . Yaza girerken corapsiz durduramiyorduk simdi dr corap giydiremiyoruz bide bizde gubde 3 4 defa kiyafet ve sac modeli degstirme arzusu var ki bu da beni asiri yipratiyor takintili gbi illa dedgi olacak saci az bozulsun bozuldu yeniden yap diye tutturur ne bileyim evet cokk cok tatlilar ama sabir yani biz de insaniz tukeniyoruz.merhaba herkese
çıldırmak üzereyim gerçekten sorun 22 aylik kızım
arkadaşlar kızıma yeni hiç bir şey alamıyorum çünkü alıştıgı hic bir kiyafetini ayakkabisini yenisiyle değiştirmek istemiyor.
Bugün kışlık kaban ve bot ve bir kaç kıyafet almak için alışverişe çıktık inanın bin pişman etti beni sinirden ciddi anlamda gözüm seğiriryodu mağazada.
ayakkabi deneteceğim sinirlenip kendini yere atiyor
mont deneteceğim ağlaya ağlaya helak oluyor sinir kırizi geçiriyor resmen
kıyafeti ayina gore al diyeceksiniz biliyorum ama kızım ayina göre biraz fazla gelişmiş bazen denetmeden aliyorum olmuyor bazende büyük geliyor.
çocugu boyle bir donem geciren baş edebilmiş aşabilmiş anneler lütfen yardım
kış geldi kıza uzun kollu sweat bile giydiremiyorum artik dayanamiyorum bu sendromlu ponçik beni delirtiyor resmen
Harbiden sukrettm smdiOğlum33 aylık
Bi kıyafeti denetip alamadım
Denetip aldığım şeyi hayatta giymiyor.
Denerjen de zulüm giibi.
Adidasın bi ayakkabısı var yaz kış aynı ayakkabıyı alıyorum aynı rengini, çaktırmadan değiştiriyorum.
Benimki eksi 5 drecenin altı değilse şapka da taktırmıyor
Eksi on dereceye inerse eldiven bi ihtimal.
Daha ayak tırnaklarını hayatta 3 kez kestim, o da kavga dövüş.
El tırnaklarını 3-4 ayda bi binbir dille ikna etme çabasıyla kesiyorum.
Diyeceğim o ki halinize şükredin diye yazdım bunları.
Benim bahsettiğim bu çocuk geçen kış yılbaşında yaşadığı anıları fln hikaye tarzında anlatabilen bi canlı. İkna edemiyorum.
Taktik bulmuş olan varsa beni de işaretlesin valla.
Lütfen uyurken kesin fln yazmayın, yan odasında ayağa kalksam uyanıyor çocuk, odasında uyurken görmüş olan yok. Uykusu çok hafif ve hassas..
Seninkinin.genel.olarak ayakkabisina takntjsi varmis canim bizde bu durum genele yaygindüsündum bunu aslinda ama bizimki bazen uykusundan uyanip ayakkabim ayakkabim diye agliyo bence artik ayakkabisinin basina geleceklerin farkinda kabus yaşıyo cocuk resmen psikolojisinode bozmak istemiyorum bir ayakkabi icin ama kış geliyor artik
ankaradasin galiba:) ayazina kurban olduğum memleket
ya ayakkabının uzerine ugg giydirirsin olmadi. kar adami yeti gibi dolasirikisi de ayağında olunca belki ses etmez.
aaa benim kizimda çoraplarini cikariyor hepCanim bende de var bi tane ayni cilgnligi 2 hafta once yeni ayakkabi alirken yasadim . Yaza girerken corapsiz durduramiyorduk simdi dr corap giydiremiyoruz bide bizde gubde 3 4 defa kiyafet ve sac modeli degstirme arzusu var ki bu da beni asiri yipratiyor takintili gbi illa dedgi olacak saci az bozulsun bozuldu yeniden yap diye tutturur ne bileyim evet cokk cok tatlilar ama sabir yani biz de insaniz tukeniyoruz.
evet çok degisik sendromlari varVala hic basıma gelmedi
3 oğlum var hepside bayılıyor alışverişe
Ama bu aylarda sendromlar değişik versiyonda bol bol basima geldi
Benim ortanca oğlumda iki yaşındayken yeni diye aglardi sürekli yeni giyecek,sadece gömlek pantolon giyecek ve sabah giydigiyle asla dışarı çıkmaz bir giydiğini ikinciye istenezdi
Pantolinla uyurdu bileklik saat güneş gözlüğü takmadan bakkala bile goturenezdik parfüm sikmadan banyodan çıkmazdı o derece takintiliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?