- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
Merhabalar herkese. Sizinle beni delirme noktasına getirmiş bir derdimi paylaşmak istiyorum. Kv. oturduğum evde bunaldım duvarlar üstüme üstüme geliyor diye sürekli ağlamaya başlayınca eşim ona bir ev almaya karar verdi. Benim fikrimi de sordu tamam dedim. Sadece eşim bu duruma çok üzülüyor diye yoksa kv ile çok yakın bir ilişkimiz yok. Kv şu an oturduğu evi var her tarafı kapalı güneş görmüyor. O satılırsa destek olur demiştim ama kardeşi miras malı o hepimizin payı deyince o evi hiç karıştırmayalım diye düşündük. Bizim mirasla zaten işimiz yok. Şimdi güzel bir ev bulduk. Kredi başvurumuzu yaptık. Gelgelelim kaynım ve eşi bize düşman gibi davranmaya başladılar. Sürekli bize yatırım yapıyorsunuz deyip duruyorlar. Halbuki biz kendimizden 10 yılı ipotek altına alıyoruz sırf annelerinin mutluluğu için. Yoksa ev alacak durumumuz yok aslında kendi ev kredimiz ve araba borcumuz devam ediyor. Bir de kaynım tutup bana yenge size ev hediyesi ankastre set alacağız diyor. Kendi annesinin kullanacağı eşyayı bana hediye sayıyor. O an nutkum tutuldu birşey diyemedim ama şimdi de içim içimi yiyor. Çıldırmama az kaldı.