• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oynuyor olabilir mi?

Amin herkes çok mutlu olsun :KK36:. Dünyadaki tüm erkekler kötü mü yada bütün gelinler iyi kayınvalideler kötü mü tabi ki hayır kısmet bazı şeyler... 1 kapı kapanır senin için hayırlı olan başka bir kapı açılır. Tabi 1 hafta çok kısa bir süre tecrübelisin en doğru zamanı senden daha iyi bilen olamaz. Bir söz var beni çok motive eder

" Sabreyle ve razı ol, mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler"

ah ah o sözle ayakta durdum zaten boşanma sürecinde, bilmez miyim.. bu yüzden çok korku yaşıyorum. bu kadar hız da beni korkutuyor. hayırlısı olur inşallah dua edin bana olur mu hep birlikte. yine kafama takılan şeyler yaparsa gelip danışacağım. ben saf-t-ım malum :)

ah ah o sözle ayakta durdum zaten boşanma sürecinde, bilmez miyim.. bu yüzden çok korku yaşıyorum. bu kadar hız da beni korkutuyor. hayırlısı olur inşallah dua edin bana olur mu hep birlikte. yine kafama takılan şeyler yaparsa gelip danışacağım. ben saf-t-ım malum :)
Pek saft görünmüyorsun çok fena bakmışsın bi kere profil resminde :KK45:

fazla muhabbet tez ayrılık getirir

ben hıc samımı bulmadım bu kısıyı..belkı sız anlattınız eski esinizi dıye bu sekıl tavır takınıyor olabılır...

bıde ne oyle yok bonus aldım gzune gırdım mı falan...

sana tavsıyem onu sinirlendir ve gozlemle...

erkekler sinirliyken cok durust oluyor.

bir hafta erken 3 aya kadar takip et hem yangından mal mı kaçırıyor evlenmek için,"para tutamam demesi sen tut" demesi ilgimi çekti bu konunun cılkını çıkarmadan ağzını arayın ama çaktırmadan sonra sizin ağzınızı aradığınızı farkederse düşündüğünden farklı konuşabilir.isterseniz onun dediği gibi onun parasını tutun bir kenarda ama biriktirirken isterse kısa süre içinde hem kendi maaşını hem sizinkini harcar gibi,hem kendi atmış sınav konusunu,zaten başarısız olursa da verirsiniz parasını olur biter.

onu ne kadar samimi biri olduğunu anlatmak için kullandım o ayran ifadesini :) ben kendimi geri çektikçe o bu şekilde davranıyor. yani karakterini anlamanız ve o şekilde değerlendirmeniz açısından. ben de aynı soru işaretleriyle doluyum üstelik. olumlu da bakamıyorum olumsuz da. kafam feci karışık
Olumlu veya olumsuz bakman için zaman tanıman lazım.Kafa yapılarınız uyuşuyor mu.Kafanın şu an karışık olmaıs çok normal.

Pek saft görünmüyorsun çok fena bakmışsın bi kere profil resminde :KK45:

:KK48:

ben hıc samımı bulmadım bu kısıyı..belkı sız anlattınız eski esinizi dıye bu sekıl tavır takınıyor olabılır...

bıde ne oyle yok bonus aldım gzune gırdım mı falan...

sana tavsıyem onu sinirlendir ve gozlemle...

erkekler sinirliyken cok durust oluyor.

kesinlikleee. arada kızdırıyorum ama sağlam bir kavga etmem lazım o kesin.

Olumlu veya olumsuz bakman için zaman tanıman lazım.Kafa yapılarınız uyuşuyor mu.Kafanın şu an karışık olmaıs çok normal.

fikirler uyuşuyor diyelim karakterini tanımaya çalışıyorum şimdilik. normal yani değil mi? niye strese girdim anlam veremiyorum kendime.

bir hafta erken 3 aya kadar takip et hem yangından mal mı kaçırıyor evlenmek için,"para tutamam demesi sen tut" demesi ilgimi çekti bu konunun cılkını çıkarmadan ağzını arayın ama çaktırmadan sonra sizin ağzınızı aradığınızı farkederse düşündüğünden farklı konuşabilir.isterseniz onun dediği gibi onun parasını tutun bir kenarda ama biriktirirken isterse kısa süre içinde hem kendi maaşını hem sizinkini harcar gibi,hem kendi atmış sınav konusunu,zaten başarısız olursa da verirsiniz parasını olur biter.

bana da öyle geliyor. zaman tanıyıp tek tek her hareketini değerlendirmem gerekecek artık

fikirler uyuşuyor diyelim karakterini tanımaya çalışıyorum şimdilik. normal yani değil mi? niye strese girdim anlam veremiyorum kendime.
Bak 1 hafta çok erken.Fikir uyuşmasını anlaman için bir takım paylaşımlar olaylar mevzular olması lazım.Bu da zaman ister.Zamana bırak gitsin.Para mevzusu aile mevzusu bunalr çok ileride olacak şeyler.

Kızlarr yeni gelişme var :KK53: Öbür konum kilitlendi. Merak edenler için link

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...v-adayi-yuzunden-ilk-kavgamizi-yaptik.780109/

Dün gece mesaj atmış. Yüzüm kara biliyorum ama affet beni bilmem ne. Bir şiir atmış bana. Ben de hakkım helal için rahat olsun dedim. Helallik değil seni istiyorum dedi. Bittiğini söyledim tekrardan. Vay efendim benim için yorulmaya değmezmiş. Ne kadar inatmışım. İnsan bir kere de mi affetmezmiş. Ahını almışım. Allah sorsunmuş bana. Saydırdı da saydırdı. O kadar iyiliği yok saymışım. Ne iyiliği ettiyse :KK53: Topladığı artılardan bahsediyor heralde :KK48: Sen olgun değilsin beni kaldıramassn dedim. Ne kadar doğru bir karar verdiğime emindim şimdi daha da emin oldum dedim. Yazma sakın yazmaaa diye bağırmış. Bastım engeli gitti :KK52:

Ne kadar karaktersizmiş. Allah kurtardı valla. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum size de :D

Back
X